Zobacz, co mówią recenzenci
Bedroevende klantenservice Per post ,per mail , per telefoon niemand heeft een reactie gegeven Ongelofelijk wat een bedroevende organisatie is zzuper zo zuper zijn dus niet Niet aan te raden... Zobacz więcej
Prima! Goede prijs voor wat je krijgt. Zeker voor de jongere ondernemers. De kans dat je volledig arbeidsongeschikt raakt voor je 50ste is zo klein dat de dure aov's die tot de pensioendatum betalen... Zobacz więcej
Fijn zo'n betaalbaar alternatief voor een AOV. Andere verzekeringen zijn een rib uit je lijf. Elke maand weer. Als ondernemer hoop je nooit arbeidsongeschikt te worden. In theorie is een AOV in dat ge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
ZZUPER biedt een unieke verzekeringsdienst, speciaal ontworpen voor zelfstandige ondernemers. Het kernproduct, het 'ZZUPER Vangnet', richt zich op het bieden van financiële zekerheid bij gezondheidsproblemen, functieverlies of ernstige aandoeningen, door een substantiële eenmalige uitbetaling te doen in plaats van de gebruikelijke maandelijkse uitkeringen. Dit biedt zelfstandigen een kosteneffectief, transparant en ongecompliceerd alternatief voor traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
Dane kontaktowe
Bordewijklaan 68, 2591 XR, Den Haag, Holandia
- info@zzuper.nl
- zzuper.nl
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Alles was in één keer duidelijk
Alles was in één keer duidelijk. Geen ingewikkeld gedoe of moeilijke taal.
Top bedrijf!
Ik zit al een tijdje bij hun maar als…
Ik zit al een tijdje bij hun maar als ik nu dit lees ga ik toch wel twijfelen ...dus als je korter als een jaar iets heb keren ze niks uit ? Ze laten je toch niet 7 of 10 maanden zonder inkomen zitten .... dan zeg ik morgen gelijk op
Het contact verliep erg prettig
Het contact verliep erg prettig. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, wat meteen vertrouwen gaf.
Top service
Zzuper dacht echt mee over welke buffer ik nodig had. Heel prettig gesprek gehad met vriendelijke meneer.
Prettig contact
Alle informatie werd helder en rustig uitgelegd. Kunnen de anderen nog wat leren.
Ik heb gisteren dus een abbonament bij…
Ik heb gisteren dus een abbonament bij jullie genomen maar beter snel gebeurd dan spijt ik heb telefonisch gebeld 2x maar eerst gaf die aan oke wat mjjn gegevens waren om op te zeggen en ik zei het is maar 1 dag geleden en wetd mee gezegd dat ik teruggebeld moest worden om op te zeggen dan denk ik? Eerst wil je me helpen dan ineens niet Maar voorwat bel ik dan als ik teruggebeld moet wordten op de zelfde telefoonnummer ik heb gisteren gelijk in de avond dan een email gestuurd werd niet beantwoord maar wel gelijk een polis opsturen? Dus vind het beetje gek eingelijk want ik heb nare verhalen gehoord van een vriendin van mij dus ik wil voor nu maar opzeggen weet het is kortdag maar beter kortdag dan te laat!!!! Als het is opgezegd en opgelost zal ik
Mjnn review verwijderen
Groetjes,
Schoonzorg

Odpowiedź od ZZUPER
Extremely disappointed with the…
Extremely disappointed with the services provided. I paid a hefty $400 for a product that didn't meet my expectations at all. The quality was subpar, and the delivery was delayed. Their customer support was unresponsive and unhelpful. Wouldn't recommend wasting your money on their services. Avoid at all costs!

Odpowiedź od ZZUPER
Sluit hier geen verzekering af
Sluit hier geen verzekering af. Je denkt dat je jezelf goed hebt ingedekt, maar als het erop aankomt, zijn ze niet te bereiken en duurt het zeven maanden voordat je te horen krijgt dat je niks krijgt.

Bedroevende klantenservice
Bedroevende klantenservice
Per post ,per mail , per telefoon niemand heeft een reactie gegeven
Ongelofelijk wat een bedroevende organisatie is zzuper zo zuper zijn dus niet
Niet aan te raden
Zodra je opzegt krijg je de zelfde dag nog bericht , ja dan wel dus maanden voor helemaal niks betaald gebakken lucht ....
Komen beloftes niet na
Al maanden probeer ik een polis op te vragen maar na allerlei beloftes van terugbellen en we ze zullen het nu echt opsturen heb ik nog steeds niks ontvangen. Overigens worden wel elke maand de kosten afgeschreven dus dat is in ieder geval wel iets wat goed gaat en op tijd geregeld wordt. Voor nu hoop ik dat er niks gebeurd want is alles dan wel snel geregeld??
klanten service slecht bereikbaar
klanten service slecht bereikbaar. Probeer al weken iets te regelen met hen. De polis werd gewoon afgeschreven terwijl ze niet geaccepteerd is voor de verzekering. De voorwaarden van uitbetalen zijn niet duidelijk.
Ik zal Zzuper niet aan bevelen.
DE VRAGEN ZIJN DUIDELIJK
DE VRAGEN ZIJN DUIDELIJK. PREMIE IS BETAALBAAR
Te mooi om waar te zijn
Heel jammer maar deze verzekering heb je niks aan. Het goedkoper alternatief voor (startende)ondernemers blahblah
Hun keren pas geld uit als je een jaar of langer functieverlies hebt.
Heb dit nu zelf ervaren zit maanden zonder geld omdat er staal op mijn voet is gevallen en tenen gebroken/gekneusd.
Is voor hun geen reden om mij financieel te helpen want vermoeden dat het binnen een jaar is verbeterd?
Hebben jullie een glazen bol🤔
Ps: heb deze gelijk stopgezet

Odpowiedź od ZZUPER
Zzuper is niet wat het lijkt. Veel uitsluitingen
Na het afsluiten krijg je de voorwaarden toegestuurd. Echter moet je zelf nog een examplaar downloaden van de site. Daar staan enorm veel uitsluitingen op. Uitsluitingen op veel voorkomende ziektes zoals knkr (werd geblokt door trustpilot) en hartaanval. Dit vind ik niet transparant. Je krijgt de indruk verzekerd te zijn… wat niet zo is door de enorm bult aan uitsluitingen.

Odpowiedź od ZZUPER
Recent heb ik een vraag gesteld en deze…
Recent heb ik een vraag gesteld en deze werd snel en vakkundig beantwoord.

Odpowiedź od ZZUPER
Was zzuper makkelijk om iets aan te…
Was zzuper makkelijk om iets aan te vragen en goed geholpen. Tot nu toe top bedrijf, of het echt top is ga je meestal pas meemaken als je wat overkomt ( biddend voor iedereen dat dit een ieder incl mijzelf bespaard blijft)

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.