Het bestelde was kwijtgeraakt bij GLS. Een vriendelijke medewerkster van Zwembad.eu heeft dit snel opgelost door een nieuw exemplaar op te sturen. Keurige, snelle afhandeling.
Reakcja na opinię
Weerom doorverwezen naar de fabrikant van een product inzake garantie (Bestway in dit geval). Bestway maakt er daaropvolgend een sport van om tot 3 keer toe dezelfde info te vragen (foto's en filmpjes... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nieuwe robot wybot c2 gekocht Batterij van de robot na 20 minuten leeg. Toestel binnengebracht onder garantie.(1 week oud) Herstelling zou 3 weken duren. Vandaag daar geweest. Het zou zeker... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gert-Jan, of Gertjan - zeer vriendelijke, behulpzame kerel. Stap voor stap uitleg gekregen, maakte échte tijd en was super geduldig. DIKKE MERCI, ik heb nog wat credits om nog eens te bellen als we va... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 38% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik kocht een zwembadrobot die na twee keer gebruiken al defect was. Ondanks herhaaldelijke mails en telefoon kreeg ik geen gepaste oplossing. Ik reed persoonlijk 40 min naar de dichtstbijzijnde winkel maar daar mogen ze geen beslissingen nemen. Aan de telefoon sprak in met Karen van de klantendienst. Ik vroeg haar om een schriftelijke bevestiging van hun weigering om het toestel onmiddellijk te herstellen of te vervangen. Haar reactie: “Ik heb het te druk.” Daarna verbrak ze gewoon de verbinding. Ze was onvriendelijk en weigerde elke vorm van medewerking. Dit is geen correcte manier om klanten met een wettelijk garantie probleem te behandelen.

Ramp in winkel in Brugge
Je wordt niet geholpen
Beter voorzien v personeel
En vooral : de winkel aanvullen voor die opengaat !
En zorgen dat die ene bediende gegeten heeft, zei ik heb nog niet gegeten!
Mijn probleem niet en 2 x geweest zonder hulp of aankoop??

Odpowiedź od Zwembad
Almost two months without a product and holding my money hostage. Had to file a formal EU jurisdiction form. A certain Karen was taking the piss for weeks, always replying "checking", until finally she ghosted me completely. I asked my partner to send her an email and she replied after a couple of days, so what she did was intentional. After more weeks passed, finally managed to get through with someone else on the chat service. Worst experience I ever had and still didn't get my product. This woman is a cancer for this company.
Edit after their reply:
This wasn't a personal attack. This was a terrible personal experience which I can back with my correspondence in writing. Flash News: ACCOUNTABILITY IS NOT PERSECUTION. So stop whining and playing the victim card. I don't know what offensive language you're talking about, but just in case, DEAL WITH IT. There are other reviews mentioning her by name, no wonder! Not my fault if she was the only one dealing with the issue and not replying to a single email for weeks. Who else do you expect to me to mention? I was NEVER rude to her. Actually I was way too patient. I also gave my props to the other agent who helped me promptly. Yes, the issue was with GLS, but I was constantly providing details to assist with the delivery, yet Karen would reply with vague emails and going in loops rather than dealing with the courier. I ended up contacting GLS Italy myself when this clearly was your job. The fact that you're trying to justify all this only proves your terrible customer service. In the meantime, I ordered from Zavatti, who have already delivered directly to my doorstep in a week.

Odpowiedź od Zwembad
Tot nu toe teleurstellende ervaring.
Ik heb onlangs een ICE 3 besteld en ontvangen. Helaas verscheen direct na installatie een foutmelding (P082) en lijkt één van de sensoren defect te zijn. Pogingen om contact op te nemen met de winkel zijn tot nu toe zonder succes gebleven – op e-mails wordt niet gereageerd en telefonisch word je uit de wachtrij gegooid zodra je aan de beurt bent. Erg frustrerend als je net een duur apparaat hebt aangeschaft en er geen ondersteuning beschikbaar is. Hopelijk wordt dit alsnog snel opgelost.

Odpowiedź od Zwembad
Vorige week zwembad producten besteld, helaas is de bestelling beschadigd aangekomen. Ih heb via email een klacht ingediend. De zaak is snel opgelost worden, een paar dagen later heb ik nieuwe producten gekregen! Blij met de oplossing en super service!

Odpowiedź od Zwembad
Vandaag werd ik bij het binnen komen van de winkel Zwembad.eu in Lochristi meteen de deur gewezen door een heel onvriendelijke persoon die aan de balie stond: de winkel zou sluiten en ik zou me maar beter snel uit de voeten maken. Pittig detail: het was nog geen sluitingstijd. Nooit zet ik nog een voet in deze zaak. Er zijn andere winkels genoeg.

Odpowiedź od Zwembad
Weken geleden een zwembadpomp besteld, deze zou in een dag leverbaar zijn. Gisteren overwacht een pakket van hun ontvangen met een totaal andere pomp. Telefonisch onbereikbaar, op mail wordt niet gereageerd. In de winkel verwijst men naar het info e-mail adres.. 1 ster is voor dit bedrijf nog te veel. Heb te doen met de mensen die in de winkel werken, zij worden de dupe van deze ontzettend slechte service.

Odpowiedź od Zwembad
2 weken geleden een zwembad besteld waarbij op de website stond ‘vandaag besteld, morgen verzonden’. Tot op heden nog altijd geen levering mogen ontvangen.
Beantwoorden eerst mails heel vaag en wanneer je vraagt wanneer exact dit dan word geleverd reageren ze niet meer. Telefonisch ook niet bereikbaar.

Odpowiedź od Zwembad
producten besteld en betaald, wordt niet geleverd, firma onbereikbaar ... WAT IS DAAR AAN DE HAND ????

Odpowiedź od Zwembad
Slechte winkel , komen af met snoesjes
Laat ons duidelijk zijn , dat ik naar een winkel ga & het zelf ga komen ophalen
We zullen wel zien
SOZWEU372377

Odpowiedź od Zwembad
Niet reageren belofte maken en weer niet nakomen. Daarna niet meer reageren.
Inmiddels opgelost en geld terug.
Ja veel mails zonder dat de reactie aansluit bij mijn vragen of verzoeken. Dan krijg je dit.
En dreigen
met een jurist als ik mijn negatieve review niet verwijder vind ik echt een dieptepunt.

Odpowiedź od Zwembad
ik bestelde een adapter voor mijn zwembadrobot. Volgens de site was deze compatibel met het model dat ik heb. Helaas bleek bij levering dat dit niet het geval was. Ondanks dat de fout bij hen ligt moet ik de retourkosten betalen. In de winkel kan men mij ook niet verder helpen. Onderdelen moeten online besteld worden.

Odpowiedź od Zwembad
dekzeil op maat en oprolsyteem besteld en betaald.. na een maand mail gestuurd waar dit bleef, 'door onverwachte drukte liep de levering uit', zou een week nadien geleverd worden. ondertussen alweer bijna 3 weken verder. nu antwoord men zelfs niet op klachten mail, in de winkel wordt de telefoon niet opgenomen.
Ik heb gevraagd de bestelling te annuleren en geld terug te storten. Ben benieuwd of dit wel lukt.
Enorm slechte levering en bereikbaarheid. Op dinsdag besteld zou op woensdag geleverd moeten zijn. Op woensdag kreeg ik te horen dat het pakket was ingepakt, op donderdag kreeg ik te horen dat het pakket was zoekgeraakt. Ik heb duidelijk kenbaar gemaakt dat ik GEEN nieuwe bestelling wilde en ik mijn geld terug wilde. Op maandag ontvang ik dus alsnog mijn bestelling. Nu hard bezig om het te kunnen retourneren maar dat gaat enorm lastig met de slechte bereikbaarheid en de trage reactietermijn van dit bedrijf!
Toevoeging: het bedrijf heeft hun excuses aangeboden en een nette oplossing aangeboden. Ook dat mag vermeld worden :-)

Odpowiedź od Zwembad
Ik heb hier een zwembadpomp gekocht. Deze is binnen een maand defect. Ik heb meerdere malen via de mail geprobeerd om contact te krijgen om in overleg te gaan hoe dit op te lossen. Geen enkele mail wordt beantwoord. Telefonisch hoef je al helemaal niet te proberen. Hierop zijn ze niet bereikbaar.

Odpowiedź od Zwembad
Het heeft lang geduurd voor deze onenigheid over garantie uiteindelijk is opgelost. Duidelijke communicatie blijft noodzakelijk om misverstanden te voorkomen. Deze keer heeft Zwembad. eu woord gehouden

Odpowiedź od Zwembad
Ik schrijf niet vaak een review over online bedrijven, maar doe het nu toch even. Omdat er zoveel slechte reviews zijn, dit mijn beeld over dit bedrijf heeft beïnvloed, maar totaal niet past bij de service en kwaliteit wat zwembad.eu heeft geleverd.
Ik herken mij totaal niet in deze slechte reviews. Dus bij deze mijn advies om niet zomaar van reviews uit te gaan.
Natuurlijk las ik pas alle reviews nadat ik besteld had. En mijn bestelling niet binnen de aangegeven tijd geleverd werd.
Nu heb ik absoluut geen probleem met levertijd. Zeker niet als een bedrijf het smoordruk heeft en heel hard moet werken. Maar als de belofte wordt gedaan “vandaag besteld, morgen bezorgd” creëert dat wel verwachtingen. En is het prettig dat er gecommuniceerd word.
Op mijn e-mails werd heel vlot gereageerd. En er werd telefonisch contact gezocht. Voor niet leverbare producten werd een alternatief aangeboden. Overigens duurdere alternatieven zonder dat men hierin bijbetaling vroeg. Dit is zeer coulant en heel erg servicegericht.
Deze compensatie wordt gewaardeerd, maar was niet perse nodig geweest als vooraf duidelijk werd aangegeven dat levertijden door drukte of niet voorradige producten kan oplopen.
Binnen negen werkdagen had ik mijn geupgrade bestelling binnen. Prima levertijd. Excellente service.

Odpowiedź od Zwembad
Verkeerde levering, nooit antwoord gekregen.
Beweren de laagste prijs te hanteren maar niets is minder waar.
Vreselijke service.

Odpowiedź od Zwembad
Zoals zovelen hier voor beschrijven, zeer slecht /niet bereikbaar, mails worden genegeerd, na dagen nog niks ontvangen, geen track en tracé na valse beloftes om die alsnog te sturen.
Dit bedrijf komt communicatie tekort.
Antwoord : NEE , ik en met mij velen lees ik hebben GEEN tracé en tracé ontvangen per mail, na herhaaldelijk vragen van onze kant, uiteindelijk via Chat idd wel antwoord gekregen en zouden ze nieuwe mail sturen, dag erna weer geen mail met track en tracé ontvangen, dus weer via de chat contact gezocht en na aan houden heeft dame deze via chatvgestuurd maar duurde daarna nog 2 dagen voor tracé en tracé zichtbaar was, en uiteindelijk werd mijn bestelling ipv vandaag besteld =morgen bezorgt ( uiteraard 2x zondag ertussen die tellen we niet mee ) na 9 dagen geleverd , dus nee hier bestellen wij niet meer en blijf bij onze 1 ster . Langere levertijd is geen probleem, maar wees eerlijk en telefonisch niet bereikbaar( zegt bijna iedereen, lees ik) , mails wordt niet op gereageerd ( zelfdw probleem bij ieder) alleen dus via chat

Odpowiedź od Zwembad
Een tip: KOOP HIER NOOIT! Oplichters. Ze beloven bestellen en volgende dag verzonden. Na een week nog steeds niets gezien. Ze nemen geen telefoon op. Op de mails komt er alleen het antwoord : het is druk van bestellingen. Op mijn vraag wanneer ik mijn zwembad dan wel zal hebben, komt er geen antwoord.