We zijn via AI een zoektocht gestart naar onze ideale eetkamerstoelen. Door diverse vragen te stellen en te beantwoorden kwamen wij uiteindelijk uit op drie resultaten waarvan één op de website van de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Ondertussen al een paar meubels van Zuiver, en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Onze tuintafel werd ook nog een keer binnen de dag geleverd en de communicatie hierover was perfect.
Reakcja na opinię
05 01 26 besteld gezien het slechte weer,dacht ik.Het zal even duren voor tafel Jacub komt. Vergissing volgende dag 13.30 netjes afgeleverd Mooie tafel walnoot hout vlug in elkaar gezet. Mooie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goede communicatie. Bezorgdienst snel en vriendelijk, product goed verpakt en netjes geleverd. Vandaag besteld morgen in huis.
Reakcja na opinię
Zuiver wil mooi design toegankelijk maken voor iedereen. Het merk staat bekend om zijn authentieke en tijdloze collectie die voor een breed publiek bereikbaar is. Zuiver maakt meubels, verlichting en accessoires die je interieur zowel letterlijk als figuurlijk naar een hoger niveau tillen - allemaal met zorg ontworpen in Nederland.
Schoot 2, 1551NB, Westzaan, Holandia
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Makkelijk besteld en snel ontvangen. Betrouwbaar en mooie spullen voor een nette prijs!

Odpowiedź od ZUIVER
Vlot en gemakkelijk te bestellen. Product voldoet aan de beschrijving. Duidelijke handleiding. Goed verpakt en snel geleverd.

Odpowiedź od ZUIVER
Mooi design, goede kwaliteit.
De kleur klopt goed met de foto.
We hebben al jaren drie zwarte ridge rib stoelen. Nu 2 groene erbij.

Odpowiedź od ZUIVER
Mooi kwaliteitsvol product, degelijk beschermend verpakt en prima track and trace systeem.

Odpowiedź od ZUIVER
Heel goede ervaring, de stoelen zijn in zeer korte tijd n’a bestelling geleverd !

Hele goede dienstverlening,
Het product is met zorg verpakt en geleverd.

Snelle levering!
Zeer goede communicatie!
Zeer tevreden van de aankoop!

Odpowiedź od ZUIVER
Netjes en heel snel geleverd.
Jammer dat de stoelen er niet uitzagen zoals we dachten, nu hebben we stoelen met een gekke knik in de buizen. Dat was ons niet opgevallen bij het bestellen. Dus iets minder leuk dan gehoopt helaas, maar goed, verder voldoen ze.
Nadat bleek dat ik de verkeerde stoelen had besteld, kon ik deze op een gemakkelijke manier ruilen. Fijne service en prima stoelen!
Ik heb een bank gekocht en was in de veronderstelling dat de bank tegen vlekkwn behandeld was..maar he kreeg een pakketje erbij geleverd om zelf te behandelen a 250.00eur
Dat viwl me tegen..de bank is verder prima

Odpowiedź od ZUIVER
Snelle levering. Product was zorgvuldig ingepakt. Goede beschrijving om in elkaar te zetten. Mooi materiaal. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Odpowiedź od ZUIVER
De lamp wordt in 3 dozen geleverd. De eerste 2 staan hier al een week en waar de derde is, geen idee...

Odpowiedź od ZUIVER
Fijne ervaring doordat ik op zoek was naar wat doppen voor onder barkrukken.
Dank je wel!

Odpowiedź od ZUIVER
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.