Fantastisk kundeservice, blide og hjelpsomme og svarer på det en måtte lure på . Zooca har gitt meg et nytt og bedre liv . Jeg har Fibromyalgi og har , etter å ha gått på Zooca i flere år , mindre... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har tatt Zooca i nesten 2 år, og har virkelig god effekt av de. Jeg prøvde å ta en pause,men startet fort igjen. For meg hjelper de mot smerter,hjernetåke og generelt energi nivå. Jeg tar de på kv... Zobacz więcej
Utelukkende positivt Brukte Zooca i flere år, før jeg etter hvert gikk over til Zooca Sport. Utelukkende positiv erfaring, og jeg opplever at kroppen min setter pris på det. Jeg er sjelden syk, tål... Zobacz więcej
Den har gitt meg livet mitt tilbake. For noen år siden hadde jeg veldige problemer med magen , den var helt i ulage, og jeg kunne ikke planlegge noe som helst. Etter å ha brukt Calanus i en liten uk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Zooca®
Napisane przez firmę
Zooca® er en norsk merkevare som tilbyr kosttilskudd basert på calanusolje fra havet utenfor Nord-Norge. Calanusoljen er en uraffinert fullspektret marin olje med blant annet omega-3, omega-11, astaxanthin – totalt over 40 ulike fettsyrer. Produktene våre er utviklet med fokus på kvalitet, naturlige marine ingredienser og norsk opprinnelse.
På nettsiden vår finner du:
- Zooca® Original, for deg som ønsker et daglig omega-3-tilskudd fra en norsk marin kilde
- Zooca® SPORT, utviklet for deg som trener og ønsker et daglig produkt som bidrar til restitusjon og økt energi
Har du handlet hos oss og brukt produktene våre over tid? Da setter vi stor pris på om du deler din erfaring her på Trustpilot. Din tilbakemelding hjelper oss med å bli bedre og gjør det enklere for andre å velge riktig.
Dane kontaktowe
Nordre Frydenlund Allé 6A, 8400, Sortland, Norwegia
- kundeservice@zooca.no
- zooca.no
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Er veldig fornøyd med produktet.
Er veldig fornøyd med produktet.
Det hjelper for min allergi og ledd plager.
Ikke helt fornøyd med tilsendingene. Jeg går tom når jeg tar 4 kapsler daglig som er den dosen jeg har det best med
Hjelper utvilsomt på mine mageplager (…
Hjelper utvilsomt på mine mageplager ( IBS ) . Jeg har nå brukt dette over flere år og våger ikke slutte .
Eg er veldig fornøyd med de
Eg er veldig fornøyd med de. De har hjulpet meg med stivheten i kroppen og energien er bedre.
Calanus - har tatt livet av asmen min
Jeg kan ikke få gitt dette fantastiske produktet nok stjerner. Jeg var så skeptisk i starten. Jeg har gått av og på dette produktet flere ganger.
Hver eneste gang jeg har gått av, ja så har jeg fått tilbakefall.
Jeg har slitt med tung asma i flere år, etter og ha brukt Calanus etter 3 måneder merket jeg at helsen ble betrakelig bedre, jeg gikk ned fra 8 doser til 5 pr dag. Etter 6 mnd så brukte jeg den kun 2 ganger pr dag. 1 år så var asmaen helt borte.
Så gikk jeg av i en 6 månders periode og asmaen kom mer eller mindre tilbake. Dette har skjedd hver eneste gang jeg har tatt en pause fra produktet.
Men det er masse annet som har blitt bedre også, blodsukker, kolesterol og stoffskiftet og helsen blir mye bedre så lenge jeg tar en morgen og kveld.
Dette er en ærlig og sann historie, jeg er veldig takknemlig for at jeg har kunnet gå av flere medisiner.
Notis:
Jeg får forsatt asma anfall selv om asmen er borte, men det er kun hvis jeg nyser mye eller er i et støvete rom. Men det velger jeg ikke og sammenligne med noe annet.
Folk er forsjellige, men dette virker på meg og dette er ingen plaseboeffekt.
Takknemelig <3 <3 <3
Merker ingen forskjell på vanlig…
Merker ingen forskjell på vanlig omega-3-fettsyrer å denne!
Supert for leddene
Oljen er veldig dyr
Oljen er veldig dyr. Skal visstnok være veldig sunn, men jeg kan ikke si at jeg merker noen forskjell fra eller til dessverre.
Føler at de hjelper meg i hverdagen
Mener bestemt at pillene har hjulpet…
Mener bestemt at pillene har hjulpet mot stive ledd og i tillegg er min mage blitt bedre. Jeg har slitt med mageproblemer i nesten 40 år.
Det har vært treg mage og oppblåsthet. Det er blitt bedre og jeg mener det er pillene som har gjort det. Jeg bruker ingen annen medisin.
Rett og slett et godt og nyttig produkt…
Rett og slett et godt og nyttig produkt i denne mørke årstid.
Jeg er meget godt fornøgd med Deres…
Jeg er meget godt fornøgd med Deres produkt
Venlig hilsen Jones
Vi er så fornøyd
Vi er så fornøyd. Men la det lengre tid mellom vær gang dere sender ny tab. M v h Gerd
Har brukt Calanus i over ett år nå
Har brukt Calanus i over ett år nå, og ikke hatt en eneste fraværsdag fra jobben p.g.a. sykdom - typisk forkjølelse/influensa som "alltid" har vært skyld i noen hjemmeværende dager,
Beste produkt.spesielt bra nå i…
Beste produkt.spesielt bra nå i mørkeiden.gjør deg mer våken og opplagt på dagtid.for masse energi.
Jeg er veldig fornøyd med Calanus oil :)
Beste omega-3 produkt
Opptak i tarmen av verdifulle aminosyrer er bedre enn i andre omega-3-produkter pågrunn av at produktet er estherbasert.
synes virkningen uteblir jeg ...
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.