Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf zowel zonweringbestellen als Wullems zonwering, 1 pot nat. Knikarmscherm en rolluik besteld, je hoort weken niets zowel email/app telefonisch onbereikbaar. Kan je een leverdat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

On line zonwering besteld bij zonweringbestellen.nl zonder montage. Het scherm werd keurig afgeleverd volgens afspraak met alle bijbehorende accessoires. Na montage van het scherm kreeg ik het scherm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige houten jaloezieën besteld en geleverd gekregen. Precies op maat en helemaal naar wens ! Door de drukte inderdaad soms een late reactie, maar een reactie komt er altijd. Op het bandje aan d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Sklep z żaluzjami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Topkwaliteit zonwering online kopen voor doe-het-zelvers. Ruim assortiment buiten- en binnenzonwering, rolluiken, screens en uitvalschermen.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Goede, vriendelijke, snelle service

Al jaren hangen mijn rolluiken van hun aan dr muur buiten. Vorig jaar werd er 1 vervangen na 15 jaar. Super snelle levering, ontzettend vriendelijke mannen. Vandaag kwamen ze nog even langs om een vraag van mij te beantwoorden, namen alle tijd, weer even vriendelijk. Erg blij mee meer de service! Aanrader.

19 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Net uit garantie en Wullems geeft niet thuis

Markiezen (net 5 jaar oud, dus uit garantie) vertonen meerdere gaatjes door kontakt slijtage met de buitenmuur. Wullems heeft ons nooit geadviseerd om een beschermingsmat of stormlat te plaatsen. Reactie medewerker Wullems : ‘Ik adviseer altijd een stormlat, wat mijn collega toen heeft gezegd weet ik niet hoor. Jammer, maar kunnen we niks aan doen….’
Degene die kwam opmeten en plaatsen heeft hier destijds ook niets over gezegd, die had dat toen moeten melden aan ons. Nu zijn ze al kapot en daarnaast zijn de markiezen al erg verkleurd, wat in mijn optiek ook nog niet zou mogen . Heel slechte kwaliteit stof.

Glazen Terrasoverkapping (net 6 jaar oud) met te kleine schroefjes de glasplaten vastgezet, meerdere schroefjes hiervan afgebroken, sommige glasplaten 10 cm naar beneden verschoven. Voor 350 euro kwam er een monteur : ‘ zo doen wij het niet meer hoor mevrouw, we gebruiken tegenwoordig andere schroefjes, omdat deze kleine schroefjes eigenlijk te zwak zijn’
Fijn hoor, Wullems levert een ondeugdelijk product en de klant draait ervoor op. Telefonisch werd ons gezegd dat komt door de weersinvloeden, wat een onzin ! Koop hier niets ! Het is troep ! Je mag toch verwachten dat zo’n overkapping langer meegaat dan 5 tot 6 jaar en niet na de garantie periode al dit soort mankementen vertoont. Je zal zo’n glasplaat in je nek krijgen !

30 czerwca 2025

Prijs/kwaliteit uitstekend

We hebben een markies besteld voor een mooie prijs. Het doek is precies wat we ervan hadden verwacht. Er zat alleen geen montage instructie bij. We zaten even te dubben met de dubbele touwen, even gegoogeld en toen snel en eenvoudig geplaatst. Na bestellen krijg je een orderbevestiging, na een week of 5 ontvang je een mail over de leverdatum. Top!

24 kwietnia 2025

Prima kwaliteit

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snel antwoord op vragen, prima levering, en mooi kwaliteit zonnescherm, mooi kleur doek, met somfymotor, erg tevreden. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Hangt nu een aantal maanden, doek blijft ook mooi van kleur. Model Cyprus.

10 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Top communicatie, mooi product voor een goede prijs!

Gezien alle slechte reviews voornamelijk over de slechte communicatie maakte ik mij erg veel zorgen. Maar niks was minder waar, Jamina (email contact) is super duidelijk, eerlijk en vriendelijk. Veel contact gehad over de levering gezien het redelijk nou kwam in onze planning. De levering was een beetje later dan verwacht / gehoopt, maar door Jamina's duidelijke communicatie en snelle reacties is het ons toch gelukt het te passen in de planning.

De zonwering is mooi, ziet er degelijk uit, en staat prachtig. De kasten zijn mooi klein, en die iron kleur is echt mooi.

Kleine verbeter puntjes;
* Je boort door de profielen heen waardoor je afdek dopjes krijgt die zichtbaar blijven (mocht je kiezen voor in het kozijn).
* De kwaliteit van de bandopwinder is matig, waardoor wij het lastig vinden de screens 100% open te doen. Nu zie ik dit niet echt als een probleem, je hebt voor een tientje andere bandopwinders mocht dit mij toch tegen blijven staan.
* er zitten zilveren schroefjes in de onderkant van de kast dit had ik liever zwart of in de kleur van de kast gehad.

Maar al in al, echt top. Voor deze prijs zulke mooie schermen. De kleur is prachtig, de kwaliteit voelt echt goed. Helemaal blij

29 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Kopen wanneer je problemen wilt

Markies met elektrische bediening, bij levering stond er een voetje scheef waar het asje in draaid. Direct gemeld volgens deze ondeskundige dames geen probleem, maar zouden ons op een ZWARTE LIJST zetten. Met tussen komst van advocaat deels opgelost.

7 marca 2024

Slechte communicatie.

Na een levertijd van meer dan 3 maanden, ruim het dubbelen van aangegeven, heel veel mails en later telefoontjes zijn eindelijk de markiezen geleverd.
Alleen niet in de afgesproken maten. Nu, weer een maand verder, zijn we een hoop frustratie verder en hebben nog steeds geen zonneschermen.
Communicatie en levertijden zijn ronduit slecht. Meest positieve dat nu, midden november de reacties sneller zijn (vaak een week) en dat het geld wel netjes terug is gestort.

16 listopada 2023

Slechte service

Service doen ze niet aan. Incompleet bediening gekregen, na mailtjes en telefoontjes nog steeds niets geregeld. Heb ergens anders maar een nieuwe bediening gekocht, kosten 45 euro.

Ik zou ook terug gebeld worden omdat de afstelling niet goed werkte. Na een aantal telefoontjes eindelijk terug gebeld. Zat alleen op mijn werk en het was handig dat ik terplaatsen was om het probleem te verhelpen. Ik naar huis, want hij zou mij in de middag weer terug bellen. U raadt het al, niet terug gebeld.

Mijn advies, betaal iets meer dan krijgt u service!

9 października 2023

Mooie markiezen

Alles geleverd volgens bestelling.
Het monteren ging prima , hebben een goede instructie video.
Aanrader.

14 lipca 2023

Goedkoop is duurkoop

Bij het ophalen van twee markiezen blijkt niet de gewenste kleur geleverd te zijn. Het zou worden uitgezocht en opgelost. Ik zou door de “baas” worden teruggebeld. Dat wordt niet gedaan. Na ruim 3 weken aan het lijntje te zijn gehouden zelf naar binnengestapt op de dag dat de”baas” aanwezig was. Dat was een bot gesprek waarbij hij geen enkele moeite deed om tot een aanvaardbare oplossing te komen. Uiteindelijk zou hij een prijs opvragen om het doek te vervangen. Tot mijn verbazing bleek dat vrijwel de prijs van twee nieuwe schermen te zijn. Blijkbaar is 1x verdienen aan een klant niet voldoende. Kortom zeer slechte service, desinteresse en gewoon onaardig. De de geboden “oplossing”riekt naar mijn mening gewoon naar oplichting.
Daarbij komt dat de schermen zelf kwalitatief bijzonder mager zijn. Je ziet dat er is bespaard. Ik heb echter niet de illusie dat dit bedrijf iets met deze review gaat doen. De “baas” gaf namelijk aan dat reviews hem niet interesseren. De mensen kopen toch wel tegen een lage prijs.
Ik hoop dat de mensen die wel de moeite nemen om de reviews te lezen er wel iets mee doen
Mijn advies is dan ook om wat meer uit te geven bij een betrouwbaar bedrijf dat zich wel inspant om een tevreden klant te houden.

24 maja 2023

Sunluxzonweringen B.V

Wat een toppers supper mooie tuinkamer overkapping met glazen schuifwanden, nette jongen harde werkers en een super eindresultaat, erg blij mee dank jullie wel.

15 września 2022

Sunlux Zonweringen bv

Na lang gezocht te hebben naar een geschikte veranda zijn we uitgekomen bij Sunlux zonweringen Wat hebben de 3 mannen geweldig werk geleverd! En het eindresultaat mag er zeker zijn. Erg tevreden over de service en de kwaliteit van de veranda.😍 Ook het telefonische contact verliep erg goed. Na het aanvragen van de offerte vrijwel gelijk een reactie terug en aantal dagen erna zijn ze komen opmeten. Toen gelijk een datum gepland en eenmaal toen ze aankomen was de veranda binnen een halve dag geplaatst.

Zeker een aanrader als je een op maat gemaakte veranda wilt, met goede kwaliteit.

Bedankt heren! 😁

10 kwietnia 2023

Wat een k...

Wat een k.. bedrijf. Op 8 maart wezen kijken voor een knikarmzonnescherm. Er was een actie t/m 18 maart. Een vriendelijke mevrouw printte een offerte uit en schreef een tel.nr op en de tijden waarop we konden bellen om eventueel een afspraak te maken voor in te meten. Na enig nadenken, want we hadden veel slechte reviews gelezen, besloten om een zonnescherm te bestellen, want de prijs is best aantrekkelijk in vergelijking met andere bedrijven. Dagen geprobeerd ze te bereiken, maar helaas. Dan maar met de auto naar het bedrijf in Hsluis. Een jongeman stond ons te woord, hij bleek de webshop te beheren en kon geen duidelijk antwoord geven op de vraag waarom de telefoon niet wordt opgenomen. De verkopers zaten boven en hadden het druk was het antwoord. Aan de lichaamstaal was duidelijk te merken dat het hem geen moer interesseerde dat wij enigszins boos waren. Gevraagd om een verkoper te halen, dat ging hij doen. Na een poosje kwam hij terug met de offerte en daarop stond een datum van inmeten en een datum van monteren .Daar hadden we helemaal nog niet om gevraagd, we wilden een verkoper spreken. Maar een verkoper kwam er niet en waarom niet......hij had er geen goed antwoord op en de hele kwestie interesseerde hem geen moer, dat was duidelijk. Wullems wil zo snel mogelijk zaken doen, dat is duidelijk, maar tel. nooit bereikbaar en waardeloos personeel. Goedkoop wordt duurkoop hier!!! Waardeloos bedrijf!

14 marca 2023

Rolluik van Wullems

Op advies van kennissen zijn wij eind december naar Wullems Hoogvliet gegaan voor rolluiken. Sinds 2 weken hebben wij het bestelde rolluik in gebruik en wij zijn tevreden dit geldt ook voor de gesprekken en het inmeten. In het najaar gaan wij wederom naar Wullems voor extra rolluiken.

12 lutego 2023

service zonweringbestellen.nl

Het product zelf is ok, maar de service is zeer slecht!
Ik heb in Juli een markies besteld en eind augustus ook ontvangen het ophangen was een fluitje van een cent. Maar het instellen van de motor met de afstand bediening is een ramp, ik heb verschillende keren aan de telefoon gezeten tot ik eindelijk iemand te pakken had, (en intussen alle filmpjes die er over het instellen zijn op YouTube bekeken) maar die konden mij niet verder helpen. Een maal iemand die er wel verstand van had aan de lijn gehad maar die was zo onbeschoft, en kon me uiteindelijk ook niet helpen. Ik zou worden terug gebeld, dat moet nog gebeuren, na ontelbare malen te hebben gemaild en gebeld te hebben heb ik de moed opgegeven en een lokaal zonwering bedrijf gevraagd de markies internet stellen. Deze monteur vertelde mij dat het instellen van de markies motor slecht te doen is met de nieuwe afstand bedieningen (hij gebruikt altijd een oude) alles werkt nu maar koste wel €150 extra.

14 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Prachtig zonnescherm voor een zeer scherpe prijs!!

Met enige twijfel (matige reviews) me laten overtuigen door contact met het bedrijf en dus toch een maatwerk knikarmscherm met Somfy motor besteld.
We hadden een doek uitgekozen wat niet in de collectie zat maar wat ze uiteindelijk toch konden en wilden leveren. Het scherm is inmiddels afgeleverd en door mijzelf gemonteerd. Volant zat er niet bij. Werd de volgende dag al via DPD nageleverd.
Alles ziet er perfect uit en functioneert top. Doek is keurig gemaakt en ook de volant sluit qua patroon naadloos aan op het patroon van het doek. Montage is een kwestie van secuur meten en boren. Wij zijn zeer tevreden met een prachtig zonnescherm voor een absolute bodemprijs. Levertijd is wat langer maar dat was vooraf ook bekend.

14 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden met deze firma!

Voor de derde keer een bestelling geplaatst. Zeer tevreden over de communicatie van levering, de levering keurig binnen de termijn. Aardige behulpzame chauffeur. And last but not least, prima rolluiken en screens!

29 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Rolluiken roesten binnen 2 jaar en je hebt geen enkele garantie.

Rolluiken roesten binnen 2 jaar en je hebt geen enkele garantie. Klachten worden niet serieus genomen, telefonisch zeer slecht bereikbaar. Misleidende informatie op website; beloven onterecht 5 jaar garantie.

Na 8 rolluiken te hebben gekocht (euro 3370,60 factuurnrs 14751, 171170, 19279) laat binnen 2 jaar de lak van de zijkappen los (bubbels/alu-roest onder de lak). Vervolgens aanspraak gemaakt op de 5 jaar beloofde garantie. Weigeren elke medewerking; willen rolluiken niet vervangen, willen schilder/aannemer niet betalen.

De aangeboden ‘garantie’; klant moet nieuwe zijkappen kopen, rolluiken afnemen, rolluiken uit elkaar halen, zijkappen vervangen, rolluiken weer in elkaar zetten, en opnieuw ophangen. Hierbij beloven ze het aankoopbedrag vd zijkappen terug te betalen na inleveren vd oude zijkappen. Deze ‘garantie’ kost mij (de klant) vele malen meer dan de rolluiken überhaupt nieuw hebben gekost.

17 września 2022

Top en betaalbaar

Bestelde producten netjes geleverd binnen afgesproken termijn. Ontbrak 1 afstandsbediening. Wordt zonder problemen nagezonden.

28 sierpnia 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej