chciałem pobrać zestawienie wpłat z lipca. plik nie chciał się otworzyc. napisałem mail i po godzinie dostałem nowy link, wgrało się od razu.
Status wypłaty wisiał na oczekującej cały ranek, potem nagle zmienił się na zatwierdzoną, kasa 480 zł była na koncie zanim skończyłam pracę.
Trochę z ciekawości napisałem do pomocy o dokument KYC; ten sam ticket został otwarty, mała rzecz, na spokojnie reakcja była szybka na 4G.
Kiedy testowałem wpłatę przez Skrill, potwierdzenie pojawiło się przed lobby; krótko i konkretnie, w praktyce to wystarczyło w pociągu
Pakiet powitalny do 4 000 zł + 300 darmowych spinów
Najpierw przeczytałam regulamin demo
Najpierw przeczytałam regulamin demo, potem sprawdziłam filtr dostawców, na koniec w niedzielę włączyłam stół na żywo i wszystko działało płynnie.
Trochę sceptycznie
Trochę sceptycznie, ale Kasa pokazała opłatę i saldo przed wypłatą przez Przelewy24 działało normalnie
Napisalem wieczorem na czat w sprawie…
Napisalem wieczorem na czat w sprawie salda, Grzegorz sprawdzil wszystko po wplacie BLIK i podal krotka konkretna odpowiedz od razu.
gdzie indziej zakładka ostatnio grane w…
gdzie indziej zakładka ostatnio grane w ogóle nie działała, tutaj wróciłam do automatu jednym kliknięciem bez problemu.
Najpierw uruchomiłem dwie gry po…
Najpierw uruchomiłem dwie gry po rejestracji. Później wpłata była widoczna.
Sloty odpalają się bez czekania
Kiedy testowałem wpłatę przez Skri
Czy status zatwierdzona znaczy że kasa…
Czy status zatwierdzona znaczy że kasa już w drodze na Revolut?
Status wypłaty wisiał na oczekującej…
Najpierw sprawdziłem historię rundy po…
Najpierw sprawdziłem historię rundy po freeze na pożyczony laptop. Później poprzednia stawka została zapisana.
chciałem pobrać zestawienie wpłat z…
pierwszy raz odpaliłem sloty za 2 zł i…
pierwszy raz odpaliłem sloty za 2 zł i spoko, nie zgubiłem się w lobby
wzięłam bonus 50 zł i wyszło z niego…
wzięłam bonus 50 zł i wyszło z niego 210 zł, no super.
Depozyt 250 zł zaksięgował się w…
Depozyt 250 zł zaksięgował się w przerwie obiadowej, kiedyś indziej podobna wypłata utknęła na tydzień
z komórki w kolejce do lekarza…
z komórki w kolejce do lekarza napisałam na czat o bonusie, Nina odpisała szybko.
Mały plus
Mały plus: Ostatnio grane pokazało właściwy automat po przerwie uczciwie pokazane
Trochę z ciekawości napisałem do pomocy…
Przed zamknięciem karty Strona KYC…
Przed zamknięciem karty Strona KYC zapamiętała plik, który już wysłałem mogłem zamknąć kartę
Pierwszy test kasyna
Pierwszy test kasyna: Strona KYC zapamiętała plik, który już wysłałem ok
Kiedyś gdzie indziej wyszukiwarka…
Kiedyś gdzie indziej wyszukiwarka gubiła połowę wyników, tutaj wpisałam nazwę gry i lista pokazała się od razu.