Wystawiam tę opinię
Wystawiam tę opinię, ponieważ moje wypłaty Ethereum (ETH) od dłuższego czasu posiadają status „Oczekujący” i nie są emitowane do sieci blockchain.
Posiadam oficjalne potwierdzenie od supportu zondacrypto (wiadomość z godziny 12:17), w którym giełda przyznaje, że: „Obecnie występują trudności techniczne z wypłatami kryptowalut i FIAT, które wymagają ręcznej obsługi przez dział techniczny”. Mimo że moje konto jest w pełni zweryfikowane (KYC), a procedura Travel Rule dopełniona, środki pozostają zablokowane bez podania konkretnego czasu realizacji. To niedopuszczalna sytuacja, która naraża mnie na straty finansowe.
Żądam niezwłocznego, ręcznego zatwierdzenia moich transakcji przez dział techniczny. Szczegóły zgłoszenia do identyfikacji przez giełdę:
Czas otrzymania odpowiedzi: 8 kwietnia 2026, godz. 12:17
Temat maila: Re: URGENT: Unprocessed ETH Withdrawals - "Pending" Status and Critical System Date Error | PILNE: Brak realizacji zleconych wypłat ETH
Informuję, że jeśli środki nie zostaną wysłane w ciągu najbliższych godzin, zgłoszę sprawę do odpowiednich organów. Liczę na natychmiastowe rozwiązanie sprawy i odblokowanie moich środków.