Sökte efter napphållare med namn till julklapp till ett par tvillingflickor. Hittade er sida. Wow så fina saker. Blev så glad när jag öppnat paketet med det jag beställt. Det sakerna var ännu finare... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Köpte ett dopband i en fantastisk gammalrosa med tillhörande hår rosetter och de är super fina! Dopbandet har text på sig, fanns massor av alternativ till texten och färgerna. Allt som allt super... Zobacz więcej
Köpte en doprosett i gammelrosa med guldig text. Den är verkligen jättefin och kommer bli helt perfekt på dopet. Toppen att kunna välja mellan massa olika färger, storlekar och teckensnitt på rosette... Zobacz więcej
Jag beställde en dop-rosett till min dotter till hennes dop i slutet av månaden. Den kom väldigt snabbt (två dagar) och den blev så himla fin. Jag är väldigt nöjd och kommer beställa fler gånger. Top... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Doprosetter, napphållare, hårrosetter mm. Hos oss kan du hitta vackra rosetter för att förgylla t ex dopet lite extra. Vi gör även personliga produkter med namn.
Dane kontaktowe
Förlösavägen 81, 393 64, Kalmar, Szwecja
- 0708496296
- zoffixdesign@gmail.com
- zoffix.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Beställde en doprosett .
Beställde en doprosett .
Den var jättefin.
Lätt att beställa och snabb leverans .
Fin produkt och snabb leverans
Super fin doprosett!
Väldigt fina produkter och otrolig…
Väldigt fina produkter och otrolig service! Ger mina starkaste rekommendationer
Smidigt att beställa
Smidigt att beställa, väldigt fina ut och ser sköna ut för bebisen.
Wow så fin rosetten blev till våran hos…
Wow så fin rosetten blev till våran hos kille. Å flugan va så otrolig otroligt gullig rekomenderar starkt dessa
Personligt dopband
Mycket fint dopband och speciellt att man kan få namn och dopdatum inskrivet i det
Fin rosett och snabb leverans!
Trevlig och snabb service vid frågor…
Trevlig och snabb service vid frågor via Messenger och paketet anlände inom en vecka trots specialbeställning med namn på doprosetten! Toppen nöjd ❤️
Nöjd, nöjd, nöjd!!
Så fina grejer, snabb leverans och kul att det är handgjort! Rekommenderas starkt!!
Nöjd och det var väldigt fint!
Super bra kundservice!
Bra och snabb leverans!
Doprosett och fluga
Så fin doprosett och flugs och färgen stämde överens med bild och verklighet.
Och trots semestertider när jag beställde så fick jag det väldigt fort efter att de va tillbaka efter semestern
Doświadczenie Trustpilot