Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Een bikini besteld en betaald en nooit ontvangen. Reageren niet op mail, telefonisch niet bereikbaar. Nietbezorgd.nl ingeschakeld en toen wilden ze het plotseling wel onderling oplossen. Maar alles v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Never received my items , was told will get a refund didn't receive that either ,DO NOT BUY FROM THEM SCAMMERS AND FROM CHINA !! 0 STARS FROM ME

Oceniono na 1 z 5

Gedeeltelijke refund van 35% afgesproken, na misleidende foto's op de website en daardoor verkeerd product ontvangen. In plaats van het daadwerkelijk betalen hoor ik nu al ruim 6 weken niets van Zivor... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Doet zich voor als concept store van een Hollandse eigenares maar is eigenlijk een Chinese scam. Hoge prijzen voor waardeloze producten die je op eigen kosten naar China moet terugsturen. Dat kost mee... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

ARNAQUE!!!

ARNAQUE!!!!
Des voleurs! Ça envoie un colis qui ne correspond en rien à la description de l’article choisis et ensuite quand tu demandes pour renvoyer ça te renvoie la même daube pour ensuite devoir renvoyer tout à tes frais en Chine!!!

DES VOLEURS!!! A fuir absolument

1 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik bestel een fietszadel…

Na mijn bestelling van een fietszadel bij dit bedrijf in de hoop het binnen twee dagen te ontvangen bleek het om een ordinaire dropshipper te gaan die zijn producten op de meest tijdrovende manier vanuit China laat leveren. Ik had een soortgelijk product op AliExpress gezien voor een kwart van de prijs. Omdat ik hem snel wilde hebben bestelde ik hem bij Zivora in de hoop dat ik hem binnen twee dagen geleverd zou krijgen van deze Nederlandse winkel... Dat was ijdele hoop, het heeft bijna drie weken geduurd! Direct Via AliExpress was het zeker sneller geweest en stukken goedkoper! Ik koop nooit meer iets via dit bedrijf!

4 czerwca 2025

Ordinaire dropshippers en oplichters

Mijn dochter heeft 30 mei een galajurk bij dit bedrijf besteld. Deze kwam vandaag binnen. Buiten het feit dat het enorm lang duurde voor haar jurk geleverd werd, blijkt dat ze deze jurk moet retourneren naar China.

Pure oplichterij dus en gewoon een ordinaire dropshipper. Bedrijf heeft een adres in Den Haag.

Als speciale aanbieding kreeg ze 15 % terug van het aankoopbedrag. Dan hoefde ze niet naar het postkantoor en geen verzendkosten naar China te betalen. Dit zou gaan om 6 euro. Belachelijke speciale aanbieding.

Dus niets bestellen hier. Zijn gewoon een stelletje oplichters

18 czerwca 2025

Oplichting

Ik dacht dat het een Nederlands bedrijf was , toen kwam ik erachter dat het uit China komt , was een duur heren petje van €25 . Wou hem voor vaderdag geven , helaas niks binnen gehad , bedrijf gemaild met de vraag waar mijn pakket bleef.. en kreeg ik dit terug : Dank je wel voor je interesse in ons bedrijf!

We zijn enthousiast om wat meer te delen over wat ons drijft en hoe we onze gewaardeerde klanten zoals jij van dienst zijn.

Onze reikwijdte strekt zich ver en wijd uit, met dekking van regio's in Europa, Zuid-Amerika en verder. Voor onze Europese klanten komen onze goederen uit China via ons vertrouwde netwerk van leveranciers en partners. Het is vermeldenswaard dat als een product toevallig niet op voorraad is in ons magazijn, we de flexibiliteit hebben om het uit andere landen te betrekken.

Onze toewijding komt tot uiting in onze zorgvuldige selectie van leveranciers van over de hele wereld. Dit rigoureuze proces is hoe we ervoor zorgen dat we alleen de beste producten en het hoogste serviceniveau aan jou en al onze gewaardeerde klanten leveren.

We hebben strategisch gelegen magazijnen in China, waar we veel tijd en moeite hebben gestoken in het perfectioneren van deze aanpak. We zijn verheugd te delen dat onze klanten consistent hun tevredenheid uitspreken over de kwaliteit en functionaliteit van de producten die we betrekken van verschillende leveranciers.

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je te blijven voorzien van eersteklas producten en service! Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groeten,
Ashley - Zivora

Vreemd toch ? Tot op hede nog niks binnen.
Ben bang dat het oplichting is , jammer dat zulke bedrijven gewoon door kunnen gaan met dit.

15 czerwca 2025

NIET BESTELLEN HIER!

NIET BESTELLEN HIER!
Ik stap naar mijn rechtsbijstandverzekering en naar Nationale Ombudsman.
Ik heb binnen 14 dagen aangegeven dat ik de koop ontbind, 1. omdat ik er achter kwam dat de winkel een dropshipper is vanuit China en fungeert als Brooker. 2. Omdat de producten niet binnen de termijn geleverd werden, zoals op de website staat omschreven. 3. Het ondeugdelijke producten betreffen waarvan de rits stuk is en stof versleten, die 4. Onder valse informatie verkocht worden.
Zivora pretendeert een concept store te zijn waar kwaliteit, stijl en authenticiteit hand in hand gaan en leveren vervolgens Chinese troep, met 0 kwaliteit
Zivora is niet transparant en komen op geen enkel vlak hun afspraken na.

29 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

Recent een bestelling gedaan

Recent een bestelling gedaan, daarna de slechte reviews gelezen. Dacht dat ik niks zou krijgen maar na contact met de klantenservice komt mijn pakket volgende week toch binnen. Ik geef het 2 sterren want het is geen NL winkel maar dropship uit china, dat vind ik jammer maar het is wat t is. Als de kwaliteit van producten niet onder gemiddeld is kom ik terug en maak ik er 3 sterren van. Nu ff afwachten.

1 czerwca 2025

JE KOOPT IN CHINA !!!

Bekeek de site van Zivora.nl (12 mei 2025) en bekeek waterfilters en besloot die te bestellen, vulde creditcard gegevens in. Keek vervolgens naar twee verschillende noodradio's en klikte om meer informatie te vinden, die verscheen niet. Vervolgens werden er drie bedragen gereserveerd door Zivora.nl. Toen ik belde met de creditcard maatschappij waren het al betalingen. Via de email contact opgenomen met Zivora.nl (advies creditcard maatschappij). Vriendelijke mail ontvangen dat ik een order had geplaatst voor drie artikelen. Geen mogelijkheid om te annuleren, kan wel terug sturen na ontvangst. Beroep doen op herroepingsrecht wordt niet gehonoreerd. Levertijd 5-7 dagen is NA verzenddatum. Filters ontvangen op 28 mei, 1e radio op 31 mei en laatste radio op 5 juni 2025. Ga niets terugsturen, want andere review geeft weinig goeds aan (€ 52,00 verzendkosten) Hoop dat ik iemand anders er blij mee kan maken. Radio's doen wel wat ze beloven, Zivora doet dat NIET !!!!!

5 czerwca 2025

ARNAQUES

ARNAQUES - PRODUITS CHINOIS BAS DE GAMME.
Ce sont des produits chinois qu on retrouve sur Shein à 5€ et qu ils revendent 10x plus cher. Aucune étiquette, qualité médiocre.
Si vous voulez renvoyer vos articles, vous devez les renvoyer en chine!
Le customer support est vague et ne répond pas clairement à vos questions! Tout est fait pour que vous gardiez les articles.
A EVITER!!!

30 maja 2025

Opgelicht

Opgelicht, ze heeft het gewoon in China besteld, het duurt heel lang. Als ik wil retourneren, kost het 60 euro. Dit staat niet op de website. Dit heet dropshipping

16 maja 2025

Paket van 215 euro gekocht

Paket van 215 euro gekocht
Chinezen jassen binnen gekregen veel te klein. Heel erge slechte kwaliteit Had in 2 maten besteld. Idee dat ze terug kon sturen

Inmiddels alles terug gestuurd..hogen verzend kosten. verzekerd bij post nl.

7 april bestelling terug gestuurd.
Nog me geld niet terug. Ben bang voor oplichting

22 maja 2025

Grote oplichters vanuit China

Grote oplichters vanuit China

Iets gekocht wat vier weken levertijd had en er 5-7 dagen op de website wordt vermeld. Grote onzin dus.

Is een Chinese dropshipper en als je iets wil terugsturen kost het je 52 euro wat ook weggegooid geld is want het pakket wordt in China nooit afgehaald. Dus geld van de aankoop weg en geld van de retourzending weg.

Grote oplichters vanuit China dus.

19 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Bestelde producten na 4 weken geleverd…

Bestelde producten na 4 weken geleverd ipv 4 dagen. Inmiddels elders de producten gekocht. Had na 2 weken al gemaild dat ik het terug zou sturen. Nu ze binnen zijn vraagt een chatbot waarom ik wil retourneren en daarna blijft het angstvallig stil.

8 maja 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej