De bestelling was geplaatst, en twee dagen later had ik de spullen netjes op de oprit geleverd. Prima verpakt, zodat er weinig beschadigd kon worden. Kwalitatief goede zinken goten en afvoeren. E... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Al meerdere malen gebruik gemaakt van jullie service en zink hulpmiddelen. Super ! Dank till next time! Peter derksen. Ps. Fijn dat jullie het zo goed verpakt afleveren.
Alle spullen werden keurig afgeleverd binnen een korte periode van 2 dagen terwijl de dakgoten nog op maat gemaakt moesten worden. Na verloop van tijd merkte ik dat ik onderdelen miste (2x regenpij... Zobacz więcej
snelle reactie op mijn vraag via de klanten service rond 11 uur mijn bestelling gedaan (maat werk) en de volgende dag rond half 9 stond de vrachtwagen met mijn bestelling(en vriendelijke chauffeur)... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Zinkbouwmarkt.nl is de nr.1 webshop voor Zinken dakgoot & regenpijp onderdelen
Dane kontaktowe
Kleingaalseweg 6, 5374CV, Schaijk, Holandia
- 0486-764777
- info@zinkbouwmarkt.nl
- zinkbouwmarkt.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfect en op maat geleverd
Perfect en op maat geleverd zoals gevraagd. Past perfect.
het deed precies wat we er van…
het deed precies wat we er van verwachten en wat ze gezegd hadden
Snelle en goede service
Snelle en goede service. Kreeg een gedeukte goot maar werd na telefonisch beklag snel een nieuwe geleverd. Lag aan een extern vervoersbedrijf.
Makkelijk en snel
Makkelijk, snel en goede kwaliteit. Niet heel erg voordelig maar je kan wel door met de klus.
Na het bestellen zeer snel gereageerd…
Na het bestellen zeer snel gereageerd vervaardigd en de volgende dag netjes verpakt afgeleverd Top ga zo door
Kan niet beter of sneller
Goede kwaliteit snelle levering en…
Goede kwaliteit snelle levering en vriendelijke bezorger.
Na bestelling wordt er ook echt snel…
Na bestelling wordt er ook echt snel geleverd.
Netjes bezorgd en verpakt, top!
Vanwege een vergissing in de montage werden de goten snel en kosteloos verwisseld voor de juiste exemplaren.
Niets dan lof!
Maatwerk klopte exact /vlotte levering
Maatwerk klopte
Aangeleverd matriaal was daardoor binnen een uur gemonteerd en afgewerkt.
Levering was vlot
Super verpakking
Prijs kan beter 🤪
Dank 👍🏻
snelle levering
snelle reactie op mijn vraag via de klanten service
rond 11 uur mijn bestelling gedaan (maat werk) en de volgende dag rond half 9 stond de vrachtwagen met mijn bestelling(en vriendelijke chauffeur) voor de deur. (met duidelijke track en trace vooraf)
al een paar keer eerder besteld, en binnenkort weer.
en het product is ook na wens. ondanks het goed inpakken toch een paar deukjes opgelopen met transport. maar daar is mee te leven.
Snelle service
Doświadczenie Trustpilot