Pure horror. Niet correct en oplichting.
Ik bestelde de druppels voor mijn kind op 17/12/25, de levertijd duurde heel lang (op zich niet vreemd rond de feestdagen) waardoor ik de tracking regelmatig ging bekijken. Daar zag ik de landcode van China vermeld staan, wat bij mij alarmbelletjes deed afgaan. Een Nederlands bedrijf dat gezondheidsproducten laat produceren in China…
Ik contacteerde de klantendienst hierover en werd uitgebreid verteld dat de tracking via internationale warehouses slechts een logistiek traject was.
8/1/26 kreeg ik mijn pakket eindelijk aan. Een bubbelverpakking met daarin de kartonnen doosjes met flesjes in. Karton gedeukt, en nergens vermelding van het merk Ziniq op de verpakking. Alsook niet in het Nederlands zoals getoond op de website. Ik volgde op de website de retour instructies naar een bepaald e-mailadres, maar dit bericht kwam onmiddellijk als onbestelbaar terug.
Dus schreef ik opnieuw het eerste e-mailadres waar ik contact mee had, ik vermelde dat ik een retour wou aanmelden. Desondanks kreeg ik de vraag terug waarmee ze me konden helpen.
Dan kreeg ik antwoord dat ik de reden van retour moest vermelden en ze me dan pas de retour instructies zouden bezorgen. Zo gedaan.
Ik kreeg een antwoord dat ze me aanboden om 10% terug te betalen. Waarop ik weer zei dat ik retour wil aanmelden. Het antwoord was als volgt dat de retour moet gebeuren naar een warehouse in Azië en de kosten voor mezelf zijn, en dat ik in een volgend bericht pas de retour instructies ging ontvangen. Ik ontving geen mail met retour instructies.
Toen ik mailde dat ik er helemaal klaar mee ben kreeg ik op het antwoord dat ik twee opties heb: 10% terugbetaling of retour op eigen kosten naar Azië en als ik deze zou bevestigen (wat ik al meermaals deed) een mail met retourinstructies zou krijgen. Ze bleven dezelfde zinnetjes als “we gaan dit snel en correct afhandelen, bedankt voor je geduld” gebruiken.
Ik stuurde voor de zoveelste maal dat ik retour wil aanmelden en het product niet wens te houden. Geloof het of niet maar het antwoord daarop was dat ik de reden van retour eerst moest opgeven. Wat ik al gedaan had.
Ik heb de indruk dat ze je aan het lijntje houden tot de retour datum verstreken is, want na mijn zoveelste repliek met het antwoord op hun herhaaldelijk vraag kreeg ik weer antwoord dat ik de retour op eigen kosten is en of ik hiermee wil doorgaan en dan pas een volgende mail met retour adres en instructies krijg. Deze heb ik vandaag nog steeds niet gekregen.
Dit bedrijf is absoluut niet correct en geloofwaardig. Het zaakje stinkt.