Rekommenderar absolut zimpler för insättningar och uttag. Vill ge en stor eloge till kundtjänst som är kunniga och väldigt trevliga att ha o göra med. Snabba svar på email är bara ännu ett plus👍
Reakcja na opinię
Helt oacceptabelt att det inte går att spärra sig från er tjänst. Ni hänvisar till spelpaus. Men alla casinon utan licens som använder er då? Totalt livsfarligt för en spelmissbrukare. Borde ju in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We are Zimpler and we provide instant, dependable and secure open banking payments, designed around you and your business. Benefit from time saved between transactions, and form stronger relationships with your customers. Reach out to us if there's anything we can do for you.
Szwecja
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Ihan ok toimii. Joskus jää hieman omille teilleen nuo siirrot, mutta aina on palautuneet.
Hyvä asiakaspalvelu siitä plussat
You get Double Debitet, you have proof, contacting Zimpler Customer Support and you get different answers all wrong different answers to
1-Not refund you,
2-Complicated Reklamation Document to fill in each single wrong transacted transaction,
3- They dont refund customer, when you see you have been wrong transacted TWO up to SIX times same amounts and same date, still they ignore you and "try to make you get tired and dont ask about money stolen from you"
How can these companies as Trustly Group AB, Zimpler AB have the rights to treat customers like this and not refund their customers???
Are they "legally robbers" and why they dont Refund their customers???
I am a gambling addict and made payments to an illegal online casino through Zimpler. By facilitating these transactions, Zimpler is enabling and profiting from illegal gambling activities that target vulnerable people. When I reached out to request a reversal of the transactions, they flat-out refused. This is unethical, shows a complete lack of responsibility, and raises serious legal concerns. I have not received any meaningful help and will be pursuing legal action against the company. Avoid Zimpler if you value integrity and consumer rights.
Jag har blivit utsatt för ett bedrägeri via er sida. Från mitt konto har 26 000 kronor dragits utan mitt godkännande.
Jag behöver få veta vart pengarna har gått – till vilket företag och till vilken person.
Jag samarbetar med polisen i ärendet och behöver ert svar så snart som möjligt.
Tack på förhand för ert samarbete.
Hello,
I have been the victim of fraud through your service. An amount of 26,000 SEK was withdrawn from my bank account without my authorization.
I need to know where the money was sent – to which person or company.
I am currently cooperating with the Swedish police, so I kindly ask you to provide this information as soon as possible.
I am attaching my bank statement as proof, with my name and IBAN clearly visible.
Thank you in advance for your support.
Full of Buggs...
DanskeBank payments after two years are still not working, the verification of identity always fails. No matter what you try to do
Please never fix it so I can keep hating Zimpler
always been with cash plus nice to see you grow to a bigger bank helpfull online app easy to use and easy to pay bills and send money to my children keep up the good work.
They used to give loans to gambling in finland witch is illegal to loan straight to the casino, if you used this service contact Arpajaishallinto and give them a hint. Make the pirates pay and loose their business in finland, and they dont give you permanent block even if you say you have problem of gambling.

Odpowiedź od Zimpler
Zimpler AB är för närvarande inblandade i en stor härva där man under 2022 har misskött det egna transaktionssystemet grovt. Som en följd av detta påstår nu Zimpler att man har lidit en omfattande ekonomisk skada och är berättigade till skadestånd. Ca 10 personer som antagligen helt ovetande har nyttjat Zimpler som aktör för att kunna genomföra transaktioner på olika betting- och casionsajter riskeras nu att dömas till fängelse för grovt bedrägeri.
Utifrån FUP och annat material som jag har tagit del av framstår Zimpler som rena rama bananbolaget med en helskum verksamhet som nu agerar för att dölja ett möjlig insiderbrott i det egna ledet.
Rättegången kommer antagligen hållas i Göteborgs tingsrätt i slutet av augusti.
Delar med mig med mig av denna information trots att ärendet är troligen alltjämt ligger under sekretess för de individer som är drabbade. Anledningen till att jag delar med mig av detta är att jag har en nära vän sedan barnsben som är inblandad och har anförtrott sig till mig med dokument och aktuell information i ärendet och jag vill att sanningen kommer fram.
Jag gillar själv att spela online och känner en stor oro över vad aktörer som Zimpler håller på med. Bojkotta skiten, annars kan ni själva råka illa ut nästa gång som Zimpler leker gangsters.
Jag beställde Sushi online (Umi, Kungälv). Betalningen hanterades av Zimpler. Jag försökte först med Swish, men det förutsatte tydligen att jag beställde via telefon eftersom man var tvungen att ha Swish på samma enhet (jag satt hemma vid PC). Då provade jag direktbetalning via min bank med bank-ID. Efter två försök med felmeddelande att betalningen inte fungerat gav jag upp. Beställningen gick ändå iväg för Restaurangen ringde upp mig och frågade om jag verkligen skulle ha två likadana beställningar. Fick känslan att det inte var första gången detta händer. Två dagar senare dyker TVÅ autogirobetalningar upp från Zimpler (jag kollade lite snabbt för jag var på väg att gå till restaurangen och betala maten som jag köpte). Det framgick inte att man godkände ett automatiskt autogirokontrakt vid direktbetalning. Det har aldrig hänt när jag beställt online direkt via bank förut. Så fult av Zimpler! Detta retar mig mest av allt. Har fått stöta på för andra gången hos restaurangen, men de verkar inte så intresserade att betala tillbaka. Jag har blockerat autogirot nu, och kommer inte befatta mig med något företag som anlitar Zimpler igen.

Odpowiedź od Zimpler
Akta er för detta ruffelbolag. Struntar i att betala ut vinstpengar från casino. Skyller på tekniska problem hos SEB, men banken skyller på Zimpler. Skojare! Kommer anmäla till Finansinspektionen omgående.

Odpowiedź od Zimpler
Ja vad säger man… 88 miljoner i vinst.. Jag hade så gärna velat skriva grattis och starkt jobbat. Jag kan dock inte göra det, jag vet vart denna megavinst kommer ifrån. Denna vinst kommer ifrån människor som är sjuka med ett spelberoende, ett spelberoende som är så starkt drivande att det inte får att motstå. Zimpler hjälper pirater på malta att starta upp casino och öppnar dörrar så att sjuka människor ska kunna dpela trots spelpaus. Denna vinst kommer ifrån barn vars föräldrar är spelberoende, barn som kanske inte ens får näringsrik mat på bordet, kläder till vintern eller en fikpeng till skolutflykten. Zimpler har 0 moral eller empati. Kom ihåg att dessa t.o.m erbjöd sjuka kunder att kunna spela casino på kredit. Zimpler ni är en del av piraterna på Malta. Skämms
Extremt höga avgifter och sen vägrar de svara varför. Efter en vecka hänvisar de till ”terms and agreement”. Varning till alla, använd inte zimpler. Undvik alla hemsidor som använder zimpler. Höga avgifter är inget för någon kund. Affärsmodellen går ut på att utnyttja dina svagheter, inte styrkor.

Odpowiedź od Zimpler
Att man har spärrat sig permanent pga spelmissbruk är inget zimpler tar någon som helst hänsyn till. Det är helt omöjligt att föra någon som helst dialog med dem och de svarar inte på frågor som ställts mot dem. De tar inget ansvar som företag utan det enda de bryr sig om är att pengarna kommer in till vilket pris som helst. Sorgligt men sant

Odpowiedź od Zimpler
Zimpler är fantastiskt duktiga på att bistå olicensierade casinon med kunder och det trots spärr och begärd block fortsätter de tillåta bruk av spel, från svenska kunder och de vägrar erkänna sitt ansvar och ta fullt ansvar för sitt misstag. Ej återbetalning trots misstänkt lagbrott!

Odpowiedź od Zimpler
Ska ni ta ut pengar från ett casino välj Trustly. å inte zimpler i ett modernt samhälle ska inte ett uttag ta flera dagar å det gör det med zimpler bara krånglat med dom hade jag kunnat trycka minus hade det varit det självklara valet för beskriva zimpler med ett knapptryck.sen att man ska behöva sända in en bild på sig själv som håller i sitt id kort är kränkande som sakt vi lever i ett modernt samhälle med bank id å det ska räcka enligt min mening

Odpowiedź od Zimpler
Nu är videoslots.com anmäld till spelinspektionen och ni är med på deras bedrägeri av sno pengar av kunder ni ska också ingå anmälan då ni tillåter detta teve ska göra reportage också bedrgäreri
So ziemlich das schlechteste Unternehmen was man sich aussuchen kann! Ich glaube die Unternehmen die mit den zusammen arbeiten werden/können nur minus machen. Ich versuche seit Tagen über sofort Überweisung was einzuzahlen aber die weisen es ab mit der Begründung das mein Limit für diese Bank erreicht sei. Lachhaft.. . . Ich habe überhaupt keine limits gesetzt oder sonst was. Naja muss jeder wissen mit wem er zusammenarbeitet.

Odpowiedź od Zimpler
Ännu ett riktigt vidrigt företag som profiterar på folks missbruk. Blockering av tjänsten är oxå en resa i sig, där man ombeds skicka in bild på sig själv!?
Ovärdigt och kränkande!

Odpowiedź od Zimpler
Gjorde en beställning på Sushi och dom drog dubbelt från mitt konto. Aldrig mer kommer jag beställa genom zimpler och ej heller från Soochi i Örebro som använder sig av denna tjänst.

Odpowiedź od Zimpler
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.