Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verzendproces. De bezorging was zoals toegezegd, de ketting was heel verzorgd ingepakt en de persoonlijke boodschap was een lief extraatje.
Zobacz, co mówią recenzenci
Paar hele mooie items besteld voor de 18e verjaardag van mijn dochter. Helaas was 1 oorbel niet goed en brak de eerste dag dragen. We mochten de oorbel terugsturen en hadden binnen een paar dagen weer... Zobacz więcej
Ik heb 2 of 3 keer nu iets bestelt bij zilver voor jou. Het assortiment is groot, dingen zijn eigenlijk altijd wel op voorraad en mijn ervaring is dat ze super snel leveren en altijd met een leuk pers... Zobacz więcej
De website is overzichtelijk en de artikelen precies wat ik zocht. Mijn bestelling was razendsnel verzonden en kwam netjes (en leuk!) verpakt met een gezellig kaartje erbij in de brievenbus. De oorrin... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vlotte bezorging en leuk ingepakt met…
Vlotte bezorging en leuk ingepakt met hartelijke tekst, handgeschreven
Heel mooi product
Korte levertijd.
Betaling en bestellen gaat makkelijk.
Mooi en goeduitziend product.
Ben er blij mee.
snelle levering
snelle levering, mooi product, mooi verpakt en persoonlijk kaartje erbij. Doet het altijd goed:-)
Uitstekende service en verzending
Uitstekende service! Was iets mis met mijn bestelling, binnen no-time reactie en opgelost, heel fijn! Verzending ook supersnel, aanrader!
Mooie webshop en heel snel bezorgd!
Mooie, duidelijke webshop en heel snel bezorgd! Top!
Service
Ontzettend snelle bezorging. Werd goed op de hoogte gehouden. En netjes verpakt.
Website ook duidelijk en overzichtelijk.
Goede en snelle service
Pakketje was snel verzonden. Ook was er zichtbaar aandacht aan het inpakken geschonken, met een leuke persoonlijke boodschap erbij
Aanrader als totaal !
Snel in huis en tracking werd ook doorgegeven. Leuke huggy hoops die niet te duur zijn en superleuk verpakt. Blij mee !
Top!
Snelle verzending, goede prijzen, duidelijke website en mooie sieraden! Ik kan zeker aanraden om hier te bestellen :)
Blije klant
Snelle verzending, mooi ingepakt, persoonlijk berichtje erbij, en ook nog eens een hele mooie ring, blije klant!!!
Snelle service
Snelle service, mooi kaartje erbij en netjes verpakt. Precies zoals besteld. Prima.
In echt is het een veel ieler oorbel…
Op de foto leek de slangen stuk steviger en groter, was en is maar heel dun enorm breekbaar slangetjes, helaas verder wel snel ontvangen
Top!
Snel geleverd met een leuk persoonlijk kaartje.
De oorbellen zien er echt heel mooi uit.
Snelle service en mooie kwaliteit…
Snelle service en mooie kwaliteit sieraden. Dat wist ik al want ik heb hier eerder besteld.
Doświadczenie Trustpilot