Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Zobacz więcej
Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen... Zobacz więcej
Jeg havde massage i Aalborg med Kim. Han er en meget professionel massør. Han lyttede til mine behov og udførte dem. Jeg havde brug for at prøve en god massage i Danmark for at løsne spændinge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En rigtig god oplevelse, kom med voldsomme smerter i lænd, ikiasnerve, ben og nakkespændinger. Her 2 dage senere, stadig med ømhed er min værste smerte væk, nemlig i lænden, det gør nu at jeg kan lig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Masażysta
- Specjalista od akupunktury
- Dzienne spa
- Fizjoterapeuta
- Klinika fizjoterapii
- Terapeuta – masaż sportowy
Napisane przez firmę
Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Marc M, Zency, Horsens er en stjerne både menneskeligt og fagligt ✨
Jeg startede til behandling hos Marc M. fra Zency i Horsens i August, da jeg i mange år nærmest har haft kroniske spændinger, smerter og hovedepine og nærmest tog smertestillende på daglig basis pga. det. Jeg har prøvet flere forskellige slags behandlinger, men uden held, så jeg tænkte jeg ville prøve noget nyt. Siden jeg er begyndt har jeg fået en hverdag med langt mindre spændinger, smerter og hovedepine og tager ikke så mange smertestillende længere, så jeg har oplevet en stor effekt og det er virkelig rart, for det troede jeg faktisk ikke var muligt. Derudover synes jeg Marc M. er meget imødekommende, jeg møder ham altid med et stort smil og energi og vi får os altid en god snak og grin under behandlingen og jeg går afslappet derfra. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger hos Marc. M :-)

Skøn stemning
Skøn stemning, der er sådan en ro hos Sonja. Min krop blev arbejdet omsorgsfuldt igennem og ladet op med ny energi

Fantastisk oplevelse hos Lars
Fantastisk oplevelse hos Lars - modtog også en hel del gode råd til tiden efter behandlingen til at opretholde min krop bedst muligt

Odpowiedź od Zency
Fantastisk og bedste behandling nogensinde 😊
Bedste behandling jeg har fået med fokuseret og optimal behandling for min krop og udfordringer.
Kommer helt sikkert igen. Sonja er utrolig dygtig og meget behagelig at blive behandlet af.

Odpowiedź od Zency
Der blev taget om mine problemer havde…
Der blev taget om mine problemer havde det super godt efter jeg kom hjem

En super fin oplevelse
God, effektiv behandling. Lidt svært at forstå, derfor kun 4 stjerner

Odpowiedź od Zency
Det var en virkelig dejlig massage der…
Det var en virkelig dejlig massage der tog fat i alle de mange steder hvor min nakke og ryg havde brug for hjælp. Dejlige rolige omgivelser og det næste besøg er allerede booket!

Skøn oplevelse
Følte mig godt tilpas og behandlingen virkede for mig. God stemning og skøn behandler 😊

Odpowiedź od Zency
Lene giver en fantastisk massage
Lene giver en fantastisk massage, som giver velvære og ro.
Kan varmt anbefale Lene, det vil i ikke fortryde ❤️

Christina was fantastic
Christina was fantastic. She was very welcoming, the massage was well done and the room was relaxing.

Dygtig massør
Søren er en rigtig dygtig og omhyggelig massør. Blev mødt med megen venlighed og ro.
Massagen var helt fantastisk, og jeg gik derfra med sænkede skuldre og i et fantastisk humør.
Pænt og rent sted.

Sød og dygtig massør
Meget kompetent og behagelig oplevelse.
Over et par dage efterfølgende går det meget bedre med mine smerter. Nu skal der følges op med en ny konsultation, som jeg ser frem til.

Odpowiedź od Zency
Aslak var rigtig dygtig og brænder for…
Aslak var rigtig dygtig og brænder for at hjælpe en med de problemer man døjer med.

Odpowiedź od Zency
Massøren var meget grundig og gjorde…
Massøren var meget grundig og gjorde ekstra for at gøre det til en behagelig oplevelse.
Var meget interesseret i hvilke problematikker jeg har og hvad der ville være godt jeg selv kunne gøre og hvad hun kunne gøre for mig.

Odpowiedź od Zency
Det var bare en god oplevelse jeg havde
Det var bare en god oplevelse jeg havde og jeg fik hele bevægelsen tilbage i ryggen efter at jeg havde været inde hos Christina !! 😊😊😊

Odpowiedź od Zency
Lenette er bare så dygtig
Lenette er bare så dygtig. Jeg er blevet så overrasket over hvad kropsterapi kan gøre for mig. Lenette er omhyggelig, rolig og lyttende, og jeg går altid der fra med en fuldkommen ro i hele kroppen.

God massage ved Kim i Aalborg
God massage ved Kim i Aalborg. Der bliver løsnet op og lyttet til hvad man har brug for

Odpowiedź od Zency
Massøren virkede ikke særligt dygtig
Massøren virkede ikke særligt dygtig. Oplevede ingen som helst lindring efter behandlingen.

Odpowiedź od Zency
Fantastisk god behandling og virkelig…
Fantastisk god behandling og virkelig dygtig kan virkelig godt anbefale Aga❤️

Odpowiedź od Zency
Lasse was a great masseuse
Lasse was a great masseuse. Definitely going back!!

Odpowiedź od Zency
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.