Oceniono na 5 z 5

Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde massage i Aalborg med Kim. Han er en meget professionel massør. Han lyttede til mine behov og udførte dem. Jeg havde brug for at prøve en god massage i Danmark for at løsne spændinge... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

En rigtig god oplevelse, kom med voldsomme smerter i lænd, ikiasnerve, ben og nakkespændinger. Her 2 dage senere, stadig med ømhed er min værste smerte væk, nemlig i lænden, det gør nu at jeg kan lig... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Masażysta
  2. Specjalista od akupunktury
  3. Dzienne spa
  4. Fizjoterapeuta
  5. Klinika fizjoterapii
  6. Terapeuta – masaż sportowy

Napisane przez firmę

Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Marc M, Zency, Horsens er en stjerne både menneskeligt og fagligt ✨

Jeg startede til behandling hos Marc M. fra Zency i Horsens i August, da jeg i mange år nærmest har haft kroniske spændinger, smerter og hovedepine og nærmest tog smertestillende på daglig basis pga. det. Jeg har prøvet flere forskellige slags behandlinger, men uden held, så jeg tænkte jeg ville prøve noget nyt. Siden jeg er begyndt har jeg fået en hverdag med langt mindre spændinger, smerter og hovedepine og tager ikke så mange smertestillende længere, så jeg har oplevet en stor effekt og det er virkelig rart, for det troede jeg faktisk ikke var muligt. Derudover synes jeg Marc M. er meget imødekommende, jeg møder ham altid med et stort smil og energi og vi får os altid en god snak og grin under behandlingen og jeg går afslappet derfra. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger hos Marc. M :-)

25 października 2025

Kære Cecilie

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse! 🙌 Det er fantastisk at høre, hvilken forskel behandlingen hos Marc i Horsens har gjort for dig – både fysisk og i hverdagen. Vi er glade for at møde betyder noget, og at du føler dig godt tilpas.

Skøn stemning

Skøn stemning, der er sådan en ro hos Sonja. Min krop blev arbejdet omsorgsfuldt igennem og ladet op med ny energi

21 października 2025

Kære Julie Villesen Andersen

Tak for dine ord! 🌿 Det lyder til, at du har haft en rolig og omsorgsfuld oplevelse hos Sonja, hvor massagen gav ny energi. Det sætter vi stor pris på!

Fantastisk oplevelse hos Lars

Fantastisk oplevelse hos Lars - modtog også en hel del gode råd til tiden efter behandlingen til at opretholde min krop bedst muligt

20 października 2025

Kære Lucas Terreni

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Lars, og at massagen blev suppleret med brugbare råd. Det lyder som en god kombination!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk og bedste behandling nogensinde 😊

Bedste behandling jeg har fået med fokuseret og optimal behandling for min krop og udfordringer.

Kommer helt sikkert igen. Sonja er utrolig dygtig og meget behagelig at blive behandlet af.

20 października 2025

Kære Simone

Tak for dine pæne ord! 🌟 Det glæder os at høre, at du har haft en god og fokuseret behandling hos Sonja, og at du følte dig godt taget imod. Vi ser frem til dit næste besøg!

Oceniono na 5 z 5

Der blev taget om mine problemer havde…

Der blev taget om mine problemer havde det super godt efter jeg kom hjem

17 października 2025

Kære Werner Nielsen

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er skønt at høre, at du oplevede en positiv effekt efter behandlingen. Massage kan virkelig gøre underværker, når kroppen bliver mødt på den rette måde.

Oceniono na 4 z 5

En super fin oplevelse

God, effektiv behandling. Lidt svært at forstå, derfor kun 4 stjerner

15 października 2025

Kære "800574"

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede behandlingen som både god og effektiv. Vi tager din kommentar om forståelsen til os – det skal selvfølgelig være nemt og trygt hele vejen igennem.

Oceniono na 5 z 5

Det var en virkelig dejlig massage der…

Det var en virkelig dejlig massage der tog fat i alle de mange steder hvor min nakke og ryg havde brug for hjælp. Dejlige rolige omgivelser og det næste besøg er allerede booket!

14 października 2025

Kære Marlene Pedersen Elnegaard

Tak for din dejlige anmeldelse! 🌿 Det lyder som en virkelig god massageoplevelse, hvor der blev taget grundigt fat i de rette områder. Dejligt at du allerede har booket ny tid!

Skøn oplevelse

Følte mig godt tilpas og behandlingen virkede for mig. God stemning og skøn behandler 😊

14 października 2025

Kære Elouise Christensen

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er skønt at høre, at du følte dig godt tilpas under behandlingen, og at stemningen bidrog positivt til oplevelsen.

Oceniono na 5 z 5

Lene giver en fantastisk massage

Lene giver en fantastisk massage, som giver velvære og ro.
Kan varmt anbefale Lene, det vil i ikke fortryde ❤️

13 października 2025

Kære Bente Lomholt

Tusind tak for dine fine ord! ❤️ Det glæder os meget at høre, at Lene har givet dig en massage, der både gav velvære og ro. Tak for anbefalingen!

Christina was fantastic

Christina was fantastic. She was very welcoming, the massage was well done and the room was relaxing.

13 października 2025

Kære Christian

Tak for din anmeldelse! 😊 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Christina, og at både massage og omgivelser var afslappende.

Dygtig massør

Søren er en rigtig dygtig og omhyggelig massør. Blev mødt med megen venlighed og ro.
Massagen var helt fantastisk, og jeg gik derfra med sænkede skuldre og i et fantastisk humør.
Pænt og rent sted.

Kære Ruth

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Det lyder som om, Søren virkelig ramte plet med sin massage, og vi er glade for, at du gik derfra med både sænkede skuldre og godt humør.

Oceniono na 4 z 5

Sød og dygtig massør

Meget kompetent og behagelig oplevelse.
Over et par dage efterfølgende går det meget bedre med mine smerter. Nu skal der følges op med en ny konsultation, som jeg ser frem til.

Kære Connie Bjerglund

Tak for din fine tilbagemelding! 😊 Det er dejligt at høre, at massagen havde positiv effekt på dine smerter, og at du ser frem til næste konsultation.

Oceniono na 5 z 5

Aslak var rigtig dygtig og brænder for…

Aslak var rigtig dygtig og brænder for at hjælpe en med de problemer man døjer med.

9 października 2025

Kære Lone Helleskov-duus

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌 Det er skønt at høre, at Aslak brænder for at hjælpe – og at hans massage har gjort en forskel for dig.

Oceniono na 5 z 5

Massøren var meget grundig og gjorde…

Massøren var meget grundig og gjorde ekstra for at gøre det til en behagelig oplevelse.
Var meget interesseret i hvilke problematikker jeg har og hvad der ville være godt jeg selv kunne gøre og hvad hun kunne gøre for mig.

Kære Bente

Tusind tak for de fine ord! 😊 Vi er glade for, at du oplevede massagen som grundig og omsorgsfuld – og at der blev lyttet til dine behov.

Oceniono na 5 z 5

Det var bare en god oplevelse jeg havde

Det var bare en god oplevelse jeg havde og jeg fik hele bevægelsen tilbage i ryggen efter at jeg havde været inde hos Christina !! 😊😊😊

Kære Philip

Tusind tak for din anmeldelse! 💪 Hvor er det dejligt at høre, at du fik bevægelsen tilbage og en god oplevelse hos Christina.

Oceniono na 5 z 5

Lenette er bare så dygtig

Lenette er bare så dygtig. Jeg er blevet så overrasket over hvad kropsterapi kan gøre for mig. Lenette er omhyggelig, rolig og lyttende, og jeg går altid der fra med en fuldkommen ro i hele kroppen.

Kære Stine

Tak for din flotte anmeldelse! 🌟 Det er skønt at høre, at kropsterapien hos Lenette har gjort så godt for både krop og sind – og at massagen giver dig en ro i kroppen hver gang.

God massage ved Kim i Aalborg

God massage ved Kim i Aalborg. Der bliver løsnet op og lyttet til hvad man har brug for

Kære Thea Pedersen

Tusind tak for dine ord! 😊 Det er dejligt at høre, at du fik en god massage hos Kim i Aalborg, og at dine behov blev lyttet til og imødekommet.

Oceniono na 2 z 5

Massøren virkede ikke særligt dygtig

Massøren virkede ikke særligt dygtig. Oplevede ingen som helst lindring efter behandlingen.

Kære Betina,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for den gode samtale, vi havde efterfølgende. Det betyder meget for os, når vores klienter giver ærlig feedback, så vi kan forbedre os.

Vi er kede af, at behandlingen ikke levede op til dine forventninger, men glade for, at vi fik talt sammen og fandt en løsning, du er tilfreds med.

Din oplevelse har allerede givet os super god indsigt, som vi nu arbejder på at implementere, så vi kan sikre, at kommende behandlinger bliver en bedre oplevelse.

Du er altid velkommen hos os igen – og vi håber, vi får lov til at give dig en behandling, der matcher den kvalitet, vi ønsker at levere hver gang.

Morten fra Zency💚

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god behandling og virkelig…

Fantastisk god behandling og virkelig dygtig kan virkelig godt anbefale Aga❤️

6 października 2025

Kære Heidi

Tak for din varme anbefaling! ❤️ Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hos Aga – og at hendes behandling og massage har gjort indtryk.

Oceniono na 5 z 5

Lasse was a great masseuse

Lasse was a great masseuse. Definitely going back!!

1 października 2025

Kære Leo

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos Lasse – vi glæder os til at byde dig velkommen igen til en ny omgang massage.

Morten fra Zency

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej