1. Producent kosmetyków

W Zemits nieustannie przesuwamy granice innowacji, wspierając profesjonalistów branży beauty na całym świecie. Nasza misja? Tworzyć inteligentne technologie, które pomagają osiągać zdrową, promienną i młodo wyglądającą skórę w skuteczny oraz komfortowy sposób. Każde urządzenie Zemits powstaje z pasji do jakości, precyzji i widocznych rezultatów. Nasze rozwiązania zostały stworzone po to, aby przewyższać oczekiwania — łącząc profesjonalne efekty zabiegowe z intuicyjną obsługą, cenioną przez kosmetologów i właścicieli salonów. Zemits to coś więcej niż urządzenia kosmetyczne — to sposób na rezultaty, które klienci pokochają już po pierwszym zabiegu. Zemits — tam, gdzie innowacja spotyka się z efektami, które zachwycają. Nasze wartości Pasja do efektów Każde urządzenie Zemits zostało zaprojektowane tak, aby zapewniać realne i widoczne rezultaty, ponieważ wierzymy, że prawdziwe piękno tkwi w przemianie. Innowacje bez ograniczeń Nieustannie się rozwijamy. Dzięki zaawansowanym badaniom oraz ciągłemu doskonaleniu technologii zapewniamy dostęp do nowoczesnych i skutecznych rozwiązań dla branży beauty. Partnerstwo i wsparcie Twój sukces jest naszym sukcesem. Oferujemy nie tylko urządzenia, ale również wsparcie biznesowe, szkolenia oraz pomoc na każdym etapie rozwoju Twojego salonu. Bezkompromisowa jakość i bezpieczeństwo Urządzenia Zemits spełniają najwyższe międzynarodowe standardy jakości i bezpieczeństwa oraz posiadają certyfikaty CE i FDA, co zapewnia komfort oraz pewność pracy podczas każdego zabiegu. Każde urządzenie Zemits tworzone jest zgodnie z najnowszymi trendami i standardami branży beauty. Od krioterapii i technologii mikroprądów, przez radiofrekwencję, aż po nowoczesne rozwiązania do depilacji laserowej nasze technologie pomagają profesjonalistom usprawniać pracę, zwiększać rentowność biznesu oraz zapewniać bezpieczne i widoczne rezultaty, które klienci naprawdę pokochają.

4,0

Dobra

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jestem bardzo zadowolona z pracy na…

Jestem bardzo zadowolona z pracy na Verstand HD Pro ❤️
Urządzenie daje świetne efekty, klienci są zachwyceni, a zabiegi wykonuje się bardzo komfortowo. Jakość wykonania i możliwości urządzenia naprawdę robią różnicę.

Z całego serca polecam zarówno Verstand HD Pro, jak i firmę Zemits — profesjonalna obsługa, wsparcie i sprzęt na najwyższym poziomie ✨

23 lutego 2026

Zemits

Cześć! Otworzyła w Polsce swój salon beauty. Zaczęłam szukać producentów i pierwszą firmą, która przykuła moją uwagę reklamą, była firma Zemits. W 2022 roku kupiłam urzondzenie do presoterapii Demeter. Od tamtego czasu zrozumiałam, jak wysokiej jakości i świetne rezultaty dają ich urządzenia. Kupiłam też aparat z technologią HydroDiamond – Verstand HD. Po Verstandzie HD kupiłam jeszcze Bionexis Pro i teraz zastanawiam się nad zakupem lasera diodowego. Polecam tę firmę wszystkim – przez te wszystkie lata nie było ani razu żadnych nieporozumień ani ukrytych kosztów.

14 maja 2026

Najlepsze urządzenia :D

Jakiś czas temu rozpocząłem przygodę z laserem zemits Quidion 3w, na początku miałem sceptyczne podejście ponieważ cena wydawała się zbyt mała na takie dobre urządzenie i całą obsługę po zakupową. Polecam każdemu, świetna obsługa od pierwszego kontaktu po szkolenia w swoim gabinecie :)

4 maja 2026

Moje doświadczenie z laserem Zemits Diopulse

Cześć! Mam na imię Jurij i niedawno kupiłem urządzenie Zemits Diopulse, czyli laser do depilacji. Przejrzałem na rynku mnóstwo różnych opcji, ale na targach w Poznaniu podszedłem do stoiska i bardzo spodobała mi się kosmetolog pani Sura, która szczegółowo opowiedziała o tym laserze co jest w nim świetnego i czym się wyróżnia na tle konkurencji. Cena jest naprawdę konkurencyjna w stosunku do ilości funkcji i jakości lasera, jaki dostajecie. Polecam tę firmę wszystkim szkolenie było super, pani Sura przyjechała do mojego gabinetu, przeprowadziła szkolenie, przywiozła laser – wszystko mi się podoba. Dzięki!

13 maja 2026