UWAGA, UWAGA, UWAGA UWAGA Oszuści, złodziej, liczy się tylko kasa na Ich koncie. Brak kontaktu, aby zwrócić towar który to tandeta. Oszuści, złodziej, Oszuści, złodziej, Oszuści, złodziej, NIE POL... Zobacz więcej

Od styczna próbuje odzyskać swoje pieniądze . to zwykli oszuści . Po wezwaniu przez Urząd Celny do zrobienia odprawy i odbioru przesyłki nie zrobili nic a mi mydlą oczy że szukają przesyłki której po... Zobacz więcej

Firma z księżyca nie ma towaru ,brak jakichkolwiek kontaktu brak zwrotu pieniędzy. Ktoś powinien zająć się oszustami i zmusić do zwrotu wszystkich pieniędzy do klientów. UOKiK coś wreszcie powinien z... Zobacz więcej

Otrzymałam inną sukienkę której nie zamówiłam. Nie ma szans na kontakt , nikt nie odpisuje na wysłane wiadomości , telefon nie istnieje.Brak kontaktu z firmą....Zapłaciłam sporo pieniędzy za sukienkę... Zobacz więcej

1,3

Bardzo słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,3

Kupiłam buty które są za duże i…

Kupiłam buty które są za duże i wykonane z bardzo słabej jakości materiału... chcąc zwrócić towar otrzymałam informację że nie ma takiej możliwości... choć na stronie pisze 30 dni na zwrot! Oszuści!!

12 maja 2025

Sklep zelonda.pl to zwykli oszuści

Sklep zelonda.pl to zwykli oszuści! Na swojej stronie mają napisane 30dni na zwrot towaru co jest kłamstwem! Brak możliwości zwrotu! Towar bardzo słabej jakosci, chińska tandeta. Dostarczenie towaru trwa długo. Ostrzegam i stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie

15 kwietnia 2025

Oszuści

Oszuści , po miesiącu czasu przychodzi za małe i nie zgodne z zamówieniem . Jeden wielki szajs z tej firmy

13 maja 2025

Jedno wielkie oszustwo towar niezgodny…

Jedno wielkie oszustwo towar niezgodny z opisem inny niż na stronie miałem dostać kurtkę skórzaną dostałem z mieszanki 50% PU 50% Poliester inny fason zaniżony rozmiar niezgodny z opisem zapłaciłem 259zł kurtka warta z 50 zł. OSZUŚCI uważajcie i omijajcie ten sklep!!!!

12 maja 2025

Tragedia

Tragedia! Kurtka przyszła za mała w 30.01.25 robiłem zwrot kurtki do dzisiaj ( 13.05.25) nie otrzymałem zwrotu bo jak twierdzi firma kurtka jeszcze do nich nie dotarła! Śmiech i chańba! Nigdy więcej tam nic nie kupię. Nie polecam z całego serca tej badziewnej firmy!

13 maja 2025

Porażka

Kupiłam sukienkę, okazała się za duża.Okazuje się że zwrot jest niemożliwy.To jakiś ponury żart.....

11 maja 2025

Oszuści

Witam zakupiłam sukienkę niedziw że przyszłą po prawie miesiącu i materiał język tandetny to jest na mnie za duża i nie mogę się doprosić firmy o adres do zwrotu towaru. Nie odpisują na wiadomości. Twierdza ze nie można zwrócić towaru. Oszuści nic więcej. Nie polecam
W tych czasach każdy ma prawo do odesłania towaru plbez podania przyczyny.

2 kwietnia 2025

Opinia

Tragedia mnie też zrobili w balona,żadnej faktury ,nic.buty tragiczne,całkiem inne niż na zdjęciach.szly 2 tyg ,co za oszuści.

7 maja 2025

Jednym słowem oszuści

Jednym słowem oszuści! Brak możliwości zwrócenia i wymiany towaru. Zdjęcia sprzedawanych rzeczy przez tą oszukańczą firmę nie oddają rzeczywistego stanu, sprzedawane produkty są bardzo a to bardzo słabej jakości, totalny chłam, bardzo tandetna chińszczyzna...

15 kwietnia 2025

Nie polecam zakupów w tej firmie

I znowu ktoś mnie zrobił w konia, zamówiłam kurtkę jesienno-zimową wyglądała super jakież było moje zdziwienie kiedy zamiast fajnej kurtki otrzymałam beznadziejny letni przezroczysty szlafrok, chyba szlafrok bo na nic innego to nie wygląda. No cóż ponownie dałam się nabrać. Przestrzegam przed zakupami u tego sprzedawcy.

6 maja 2025

Zamówienie otrzymałem po 2tygodniach

Zamówienie otrzymałem po 2tygodniach , jakość mnie przeraziła bo produkt w żadnym wypadku nie przypominał nie tego ze zdjęcia na stronie ..otrzymałem garnitur nie w takim kolorze jak zamawiałem ,jakości żałosnej .. zgłosiłem problem i wysłałem zdjęcia produktu po czym firma nie uznała reklamacji .. i oczywiście mogę odesłać ale koszt przesyłki zwrotnej przekracza cenę zakupu produktu.. zwykłe oszustwo.. odradzam stanowczo zakup czegokolwiek !!!

25 kwietnia 2025

Przestrzegam wszystkich przed zakupem w…

Przestrzegam wszystkich przed zakupem w tym sklepie. Zamówiłam marynarkę ze spodniami. Na zdjęciu prezentował się bardzo dobrze, a w ostateczności otrzymałam produkt, który kompletnie nie przypomniał tego na zdjęciu. Produkt był bardzo niskiej jakości. Uszyty był krzywo, materiał ponaciągany a jakość materiału nawet ciężko nazwać. Dodatkowo garnitur, który powinien być starannie zapakowany został praktycznie zwinięty w małą kulkę co spowodowało, że z pewności nie można byłoby go wyprasować. Firma nie przestrzega własnych zasad. Kpią sobie z klientów. Odesłałam produkt dwa miesiące temu i do tej pory nie otrzymałam pieniędzy. To skandal! Odpowiadają na maile nie na temat albo wcale. Jak już nie wiedzą co odpisać to zostawiają wiadomość bez odzewu.

5 maja 2025

zwroty

Nie polecam.Nie da się zwrócić zamówionych rzeczy jeśli nie trafiliście z rozmiarem, a jeśli już się uprzecie to towar zwracacie do Chin na własny koszt.

29 kwietnia 2025

Oszuści podszywający się pod Zalando

Zamówione buty na zdjęciu przyszły w beznadziejnej jakości. Firma cwaniaki i oszuści, podszywają się nazwą pod Zalando. Nie chcą przyjąć zwrotu, przeciągają bezsensowną korespondencję w mailu, adres w HongKongu, stracona kasa!
UNIKAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ !

25 kwietnia 2025