Om te beginnen wou ik een bestelling…
Om te beginnen wou ik een bestelling plaatsen maar had deze niet voltooid, wa hierop volgde was dagelijks een 5 tal irritante opdringerige en niet gevraagde emails om mijn aankoop te voltooien. Uiteindelijk na een dikke week een bestelling geplaatst van 28 meters 10mm grijze caravanpees. Trackingcode van het pakket krijg je niet, tenzij je hier zelf achter vraagt .... Wat ik uiteindelijk gekregen heb is de 7 mm witte caravanpees. De 7 mm versie kost 3.95 Euro, de 10 mm versie kost 6.95 Euro. Ik ben dus voor een aanzienlijk bedrag opgelicht door hun. meteen na ontvangst een email gestuurd met m n klacht, tot op heden geen reactie op gehad. Ook een intracommunotaire levering ( Levering ex btw van belgie naar nederland) is op hun site niet mogelijk. Dit zijn een bende oplichters. Koop hier niets mensen!!!
UPDATE 10/06/2026: Na een 4 tal vriendeijke mails verstuurd te hebben om het verschil terug te betalen krijg ik dit als antwoord van de eigenaar: het is terug geboekt via het systeem gisteren.
maar gezien je agressieve houding nodig ik je uit actie te ondernemen
inderdaad
ik ben niet gediend van schelden en bedreigingen.