Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Laatst onze derde box ontvangen en het was weer een hit! We hebben lang getwijfeld tussen een Amerikaanse tegenhanger en Zappie en uiteindelijk toch voor Zappie gekozen. Geen enkele spijt van. Het i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De eerste box van Zappie was alvast een topervaring. Mijn tienerdochter stak het draaikunstbouwwerk snel in elkaar en maakte na het monteren wat kunstwerkjes ermee. Twee vliegen in een klap dus: techn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!
Burgemeester Hoffscholteweg 3-06, 1431DN, Aalsmeer, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Leuke projecten
Leerzaam
Verrassend
Misschien iets te veel voor jongens
Goede Servicedesk

Odpowiedź od Zappie
Mein Sohn wartet schon aufs nächste Päckchen!
Allerdings wäre es noch schön, wenn man von der Schwierigkeit her wählen könnte.

Leerzame en leuke boxen!
Mijn kleinzoon kijkt er elke x weer naar uit!

Odpowiedź od Zappie
We hebben nu vier boxen ontvangen en iedere box is tot nu toe een feestje! Ons zoontje is 6 en kan, met een beetje hulp, de pakketten zelf in elkaar zetten. Het bouwen is superleuk en daarna kan je ook nog met je eigen bouwsel urenlang spelen: dubbel plezier dus. De materialen zijn mooi, stevige houten onderdelen (absoluut niet vergelijkbaar met bouwpakketjes van de bekende blauwe prijsstunter), alles is zo mooi voorbereid en afgewerkt, stickertjes hebben een lipje zodat de bijzijnde papa of mama niet een kwartier zit te pielen om dat papiertje eraf te krijgen.. echt een feestje. Iedere euro dubbel en dwars waard.

Odpowiedź od Zappie
De ideeen zijn zeker erg leuk. Maar het uiteindelijke resultaat was steeds een beetje teleurstellend. Onderdeeltjes die stroef lopen, snel afbreken, niet goed blijven zitten. Waardoor het harde werk van je kind niet voldoende wordt beloond. De apparaatjes werken niet zo goed als je hoopt. Dit leidt tot frustratie. En mijn zoon wilde eigenlijk dat de boxjes niet meer zouden komen. Hij is 9 en heeft de boxjes grotendeels zelf gemaakt. Je zou denken dat met leeftijdsindicatie vanaf 5 jaar dat dit ook moet kunnen. Maar onze hulp was zeker nodig om de apparaatjes goed werkend te krijgen. Helaas lukte dit ook niet altijd. Dus qua prijskwaliteit verhouding vonden we het toch duur, vooral ivm het tegenvallende eindresultaat.

Odpowiedź od Zappie
Hele leuke boxen voor dochter van 6 jaar. Ook super klantenservice.

Odpowiedź od Zappie
Ik heb nog geen box ontvangen, alleen de aankondiging dat jullie hem gaan versturen.
Na dit bericht is alles meteen goed geregeld! De nieuwe Zappiebox was snel binnen, zoals ik gewend was!

Odpowiedź od Zappie
Heel leuk alleen volgends me zoontje was hij niet compleet.

Odpowiedź od Zappie
Ik wist niet zeker of dit wat was voor mijn zoontje, omdat hij alleen bouwen nog spannend vindt. Dus ik nam een proefbox waarmee hij vrijwel snel, makkelijk en met plezier aan de slag ging. Hij kijkt al uit naar de volgende box.

Odpowiedź od Zappie
Elke maand een feestje voor onze zoon. Leerzaam en leuk. Zeker een aanrader!
Communicatie met de klantenservice is ook top. De robot deed het bij ons niet. Het pakketje hadden we een tijdje achter gehouden, zodat onze zoon het op een regenachtige dag kon maken. Weken later na ontvangst kwamen we dus pas achter het defect. We kregen direct en kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd, zodat de robot toch afgemaakt kon worden. Top service!

Odpowiedź od Zappie
My daughter really enjoyed building the rocket launcher with lot of questions on how it works and we enjoyed playing with it.

Odpowiedź od Zappie
De artikelen zijn prima Hoewel ik nog maar 2 van de 3 heb ontvangen.

Odpowiedź od Zappie
Heel leuk en leerzaam speelgoed. Alles keurig bij elkaar in een mooie box

Odpowiedź od Zappie
We hadden een Zappiebox met 50% korting besteld om het te proberen. Maar de vliegtuigschieter was het niet waard, het is een vrij eenvoudig pakket en zeker niet waard voor de volle prijs.

Odpowiedź od Zappie
Mijn kleinzoon was erg blij met de boxen
In het begin was het nog een beetje moeilijk, maar inmiddels kan hij zelfstandig werken.
De leveringen kwamen keurig op tijd en er werd telkens een aankondiging gedaan als de box eraan kwam.

Odpowiedź od Zappie
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.