Sukces jest taki, że otrzymałam sukienkę, ale ze względu na słabą jakość postanowiłam ją oddać. Niestety kontakt tragiczny, aby oddać produkt trzeba mailowo wskazać km co to za zamówienie, bo sami nie... Zobacz więcej

Po przeczytaniu opinii byłam sceptycznie nastawiona do zakupu, aczkolwiek ostatecznie jestem zadowolona z produktu, który jest w 100% zgody z opisem. Kontakt email zadowalający. Jedynym minusem jest m... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy

Prawdziwa elegancja nigdy nie jest uniwersalna. W ZAPAKA celebrujemy indywidualność, wierząc, że najpiękniejsza sukienka to ta, która zdaje się stworzona specjalnie dla Ciebie. Nasze zaangażowanie w tę ideę objawia się poprzez usługi dopasowania rozmiaru i indywidualnego doboru kolorów. Ten poziom personalizacji jest sztuką. Oznacza to, że Twoja suknia jest starannie tworzona od momentu złożenia zamówienia, stając się finalnym, cennym elementem w historii Twojej garderoby. To obietnica wyglądu, który jest wyjątkowo Twój. Jesteśmy oddani tej sztuce i Twojemu zadowoleniu. Twoje doświadczenie, którym dzielisz się tutaj na Trustpilot, jest istotną częścią naszego zaangażowania w doskonałość.

3,0

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Nie zamawiajcie stąd sukienek, oszustwo

Nie zamawiajcie stąd sukienek, to oszuści i naciągacze. Zamówiłam dwie sukienki, które nie dość, że były nie zgodne z wymiarami to jeszcze były tandetne. Chciałam je zwrócić i tu zaczęły się schody. Nie dość że zostałam zmuszona do wysłania paczki do Stanów Zjednoczonych, pomimo tego że sukienki były zamawianie na polskiej stronie, to jeszcze musiałam ponieść ogromne koszty wysyłki, a firma dodatkowo nie zwróciła mi całej kwoty za sukienki, tylko odcięli sobie jakiś % kwoty dla siebie. Bardzo nie polecam, totalna tandeta i oszustwo i ogromne problemy ze zwrotami.

10 lutego 2026

Droga Sofio Veyro,
Szczerze przepraszamy za fatalne doświadczenia zakupowe – szczerze przepraszamy, że zamówione przez Ciebie sukienki miały problemy z rozmiarem i były niskiej jakości, a cały proces zwrotu przyniósł Ci tyle frustracji i kłopotów. W pełni rozumiemy, jak bardzo możesz być rozczarowany i zdenerwowany, i traktujemy Twoją opinię bardzo poważnie.
Nasz magazyn zwrotów znajduje się w Stanach Zjednoczonych, dlatego wymagamy od klientów wysyłania zwrotów właśnie tam; nie pobieramy od Ciebie żadnej dodatkowej prowizji, a jedynie rozsądną opłatę za uzupełnienie zapasów, zgodnie z naszą oficjalną polityką zwrotów.
Abyśmy mogli rozpatrzyć Twoją sprawę i pomóc Ci rozwiązać ją w możliwie najsprawiedliwszy sposób, prosimy o przesłanie numeru zamówienia i powiązanych danych na adres e-mail naszego działu obsługi klienta. Dokładnie przeanalizujemy Twoją sytuację i zaproponujemy odpowiednie rozwiązanie.
Z poważaniem,
Zespół Obsługi Klienta Zapaka

Przesyłka przyszła 2.01.2026- a miała…

Przesyłka przyszła 2.01.2026- a miała być przed Sylwestrem. To była sukienka sylwestrowa. Zapłaciłam za szybszą przesyłkę. zamawiałam 14.12.2025r.

8 stycznia 2026

Dear Kliencie,

We sincerely apologize that your New Year's dress (ordered on December 14, 2025, with expedited shipping) arrived on January 2, 2026, missing your New Year's Eve celebration. We take full responsibility for this delay and the disappointment it caused.

We have already sent you a solution via email addressing the expedited shipping fee refund and compensation. We hope the proposal meets your expectations and kindly ask for your response at your convenience.

Thank you for your patience and understanding. We value your feedback and are committed to preventing such issues in the future.

Kind regards,
Zapaka Customer Care Team

Zadowolona

Zamówiłam dwie sukienki, czekałam na dostawę 3 tygodnie, sukienki przyszły jak na zdjęciu, raport jakość i cena jest dobry. Sukienki są w dobrym rozmiarze, dobrze leżą, jestem zadowolona

1 grudnia 2025

Cześć Małgorzato,
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami. Zawsze miło jest otrzymywać takie opinie od naszych lojalnych klientów.
Dziękujemy za poświęcony czas i życzymy miłego dnia.
Z poważaniem,
Zespół Centrum Obsługi Klienta Zapaka

FIRMA MZAPAKA TO OSZUŚCI!!!!!!

ODRADZAM--WYSYLAJA TO CO MAJA--MASAKRA--ROZMIAR ZA MAŁY O 10 CM--JAKBYM MOGŁ TO BYM NIE DAŁ ŻADNEJ GWIAZDKI--A SUPER PREZENT TO LEZAK MAGAZYNOWY KTÓRY IM ZAWALA!!!!!!!!!
ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30 lipca 2025

Odpowiedź od zapakapl.com

Serdecznie przepraszamy za wyjątkowo negatywne doświadczenia związane z problemem z rozmiarem i prezentem. Rozumiemy Państwa frustrację. W Zapaka dokładamy wszelkich starań, aby rozmiary na naszych stronach były dokładne, ale sukienki są zazwyczaj nieco mniejsze niż te od mniejszych marek odzieży ulicznej, dlatego udostępniamy tabelę rozmiarów, która niestety tym razem nie zadziałała. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta i podanie numeru zamówienia. Dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć akceptowalne rozwiązanie.

Uwaga na oszustów!

Uwaga na oszustów!

Chcę ostrzec wszystkich przed robieniem zakupów w tym sklepie. Moje doświadczenie z nimi było katastrofalne. Oto, na co możecie się natknąć:

1. Wyłudzanie pieniędzy za szybką przesyłkę – sklep pobiera dodatkowe 150 zł za ekspresową dostawę, ale paczka dotarła dopiero po ponad miesiącu.

2. Fatalna jakość produktów – odzież to tandeta, materiały są słabej jakości, jak najgorsza chińszczyzna.

3. Buty za 500 zł? – Nie są warte nawet złamanego grosza. Wyglądają, jakby miały się rozpaść po pierwszym założeniu.

Na dodatek próbowałam czterokrotnie anulować zamówienie, ale sklep odmówił zwrotu pieniędzy. Nie ma żadnej szansy na rozwiązanie problemu.

Sprawę zgłaszam na policję! Ostrzegam wszystkich, aby nie dali się nabrać na ten sklep – to oszuści! Szukajcie wiarygodnych miejsc do zakupów, a ten sklep omijajcie szerokim łukiem!

17 grudnia 2024

Odpowiedź od zapakapl.com

Po pierwsze, szczerze przepraszamy za wszystkie opisane przez Państwa problemy – opóźnione zwroty, skomplikowane procedury, trudności z komunikacją i niezadowalającą jakość produktów. Nie jest to usługa, którą chcemy oferować.

Po drugie, musimy wyjaśnić następujące kwestie:
1. Koszt ekspresowej wysyłki do Polski wynosi 111 zł. Czas dostawy wynosi 5-7 dni roboczych.

2. Nasze produkty są wykonywane na zamówienie; produkcja rozpoczyna się po złożeniu zamówienia, dlatego czas realizacji zamówienia wynosi 7-15 dni. Informacja ta znajduje się na stronie każdego produktu.

3. Po wysłaniu produktu nie można go anulować w trakcie transportu; jest to poza naszą kontrolą. Możemy jednak dokonać zwrotu po jego otrzymaniu.

Jeszcze raz serdecznie przepraszamy, że nie udało nam się odnaleźć Państwa zamówienia. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta – przeanalizujemy szczegóły zamówienia i przedstawimy Państwu akceptowalne rozwiązanie.

Oszuści

Oszuści, nie ma żadnego łatwego zwrotu, ponieważ zwrot do Teksasu, sukienka za 750 złotych okazała się szmatą niewartą 1 złotego. Nie da się zwrócić towaru i odzyskać pieniędzy.

30 listopada 2024

Odpowiedź od zapakapl.com

Po pierwsze, szczerze przepraszamy za wszystkie opisane przez Państwa problemy – opóźnienia w zwrotach, skomplikowane procedury, trudności z komunikacją oraz jakość produktu, która nie spełnia Państwa oczekiwań.

Po drugie, prosimy pamiętać: Przesyłka ekspresowa do Polski kosztuje 111 złotych. Czas dostawy wynosi 5-7 dni roboczych.

Jeśli produkt został już wysłany, nie można go anulować w trakcie transportu; jest to poza naszą kontrolą. Możemy jednak przetworzyć dla Państwa zwrot po jego otrzymaniu.

Jeszcze raz serdecznie przepraszamy, że nie udało nam się odnaleźć Państwa zamówienia. Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta, a my przeanalizujemy szczegóły Państwa zamówienia i przedstawimy Państwu akceptowalne rozwiązanie.

Patrząc na te komentarze ciężko mi jest…

Patrząc na te komentarze ciężko mi jest napisać coś pozytywnego aby nie wyglądało to dziwnie. Zamówiłam sukienkę i dodatkowo wykupiłam opcję szycia na miarę, przez co sukienka miała czas roboczy 2 miesiące a doszła mi po dwóch tygodniach. Sukienka jest śliczna i dobrze wykonana, jedyny mankament to był taki że przyjechała z oderwanym ramiączkiem ale ze względu na to że moja mama jest krawcową nie był to dla mnie problem lecz nie ukrywam że taka sytuacja przy sukience za 1000 zł to trochę nie do pomyślenia…

28 listopada 2024

Odpowiedź od zapakapl.com

Dziękujemy za tę szczerą i wyważoną opinię. Cieszymy się, że ogólnie sukienka się Pani spodobała i docenia Pani jej wykonanie. Jednocześnie szczerze i głęboko przepraszamy za problem z ramiączkiem. Ma Pani absolutną rację – przy zamówieniu na miarę za taką kwotę, każdy detal powinien być idealny. To niedopuszczalne, że produkt nie dotarł w nienagannym stanie.
Cieszy nas pozytywnie niespodzianka z czasem dostawy, ale rozumiemy, że nie rekompensuje to wady. Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej z numerem zamówienia. Oprócz zbadania przyczyny tego błędu w kontroli jakości, chcielibyśmy zaoferować Pani stosowną rekompensatę za tę niedogodność.

Zapaka- omijać!

Na stronie piszą o łatwych zwrotach, tymczasem w praktyce nie piszą że zwrot jest do Teksasu, najpierw trzeba wymienić się milionem maili gdzie piszą rzeczy niezgodne z polityka zwrotów UE, np. najpierw proponowali mi zwrot 40 zł, potem zwrot 30% a na koniec opcje "kuponu zwrotu", brak opcji zwrotu środków na konto, absurdalne dokumentowanie zdjęciami przesyłki, nadania itp. Fatalnie, żałuję że skorzystałam, prawie 400zl stracone,
nigdy wieciej z nich nie skorzystam. Odradzam.

25 listopada 2024

Odpowiedź od zapakapl.com

Dziękujemy za poinformowanie nas o nieoczekiwanych kosztach wysyłki zwrotnej. Pracujemy nad udoskonaleniem naszej polityki zwrotów, aby była bardziej sprawiedliwa, rozsądna i wygodniejsza dla naszych klientów.

Sukienki to również bielizna osobista, dlatego prosimy o przymierzenie ich natychmiast po otrzymaniu. Jeśli odebrano sukienkę po upływie ponad dwóch miesięcy, nie będziemy mogli jej odsprzedać, ponieważ musimy ponieść odpowiedzialność wobec kolejnego klienta.

ODRADZAM!!!

9 września córka zamówiła sukienkę (jak się okazało z Chin lub innego odległego miejsca). Zapłaciła za nią, wkrótce przyszedł numer do śledzenia przesyłki - nie działał. Po cierpliwym odczekaniu czasu przewidzianego na przesyłkę, skontaktowałam się z obsługą klienta, raz, drugi - nic. W końcu po kolejnym moim emailu, przeprosiny, obietnica pełnego zwrotu. Kilka dni później informacja, ze przesyłka w drodze, po kontakcie z nimi, okazało się, że jednak nie w drodze, że jednak zwrot pieniędzy. Dziś jest 18 października, zwrotu pieniędzy brak, sukienki też. Dziś wysyłam kolejną wiadomość, powoli tracę nadzieję na odzyskanie pieniędzy.

18 października 2024

Zamówiłam sukienkę

Zamówiłam sukienkę, przyszła zdecydowanie za duża (pomimo podanych dokładnych wymiarów przez sklep). Materiał kompletnie nie oddychający, mocno się różni tym co jest na zdjęciach, drapie i jest niewygodna. Napisałam do nich maila o zwrot. Proponowali 30% i żebym ją zostawiła. Nie zgodziłam się. Po 6 mailach dopiero się zgodzili na pełny zwrot.
!!! 2 miesiące po otrzymaniu przez nich zwrotu dostałam w końcu pieniądze po tym jak postraszyłam ich policją dwukrotnie, że nie mam zamiaru czekać i zgłaszam to jako oszustwo i wyłudzenie. Dopiero wtedy przesłali mi potwierdzenie nadania przelewu i otrzymałam kwotę pomniejszoną o ok. 90zł (przesyłka) oraz wysyłając do nich paczkę, również musiałam zapłacić 100zł za zagraniczną przesyłkę... BADZIEWIE!!!
2 gwiazdki tylko za to, że z 700zł, odzyskałam 500 po ponad 2 miesiącach😤

10 lipca 2024

Oszusci

Podobnie jak poprzednie opinie. Zamowilam sukienke, rozmiar za duzy. Chcialam zwrocic, zaproponowano 30% zwrotu. Przyjelam takie rozwiazanie, ale pieniedzy nie otrzymalam. Zdecydowanie niepolecam. Nie dostaje juz odpowiedzi na mejle.

14 sierpnia 2024

Istne oszustwo !

Istne oszustwo !! Zakupiłam sukienkę po czym zwrot był tylko na chiński adres . A koszt wysyłki przekraczał 90 zł . Zwrócono mi tylko 30 % wartości sukienki

29 lipca 2024

BRAK PROFESJONALIZMU

BRAK PROFESJONALIZMU. Chciałam zwrócić zamówioną sukienkę ze względu na zły rozmiar. Na pierwszego maila ktoś odpisał, żeby zanieść sukienkę do krawcowej i przerobić na dobry rozmiar. Po odpisaniu, że chciałabym zwrócić sukienkę i otrzymać pieniądze z powrotem nie otrzymałam już żadnej odpowiedzi. Pisałam kilkukrotnie - każdy mail olali:) NIE POLECAM

18 stycznia 2024

Oszukują ludzi!!!

Oszukują ludzi!!!! Pobierają pieniądze z konta poczym nie wysyłają zamówienia. Proszę poczytać opinie na internecie zanim zdecydujesz złożyć zamówienie!!!!!!! Gubią się sami. Pieniądza z konta pobrało a oni wmawiają, że płatność czeka na realizację. Po czym wysyłają e-maile z przeprosinami i zapewnieniem, że przedmiot zostanie wysłany. Po czym zmieniają zdanie i mówią, że płatność jednak nie jest zrealizowana.
OSZUŚCI!!!!!!!

14 czerwca 2024

Oszusci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oszusci. Słu8chajcie kupiłem córce suknie na bal 8 klas. Po 1 h przeczytałem opinie w internecie i napisałem do nich, ze rezygnuje z zamówienia - zgodnie z regulaminem na ich stronie jeżeli w 24h skasujesz zamówienie to kasa 100% wraca na konto.
Odpisali mi, 2 dni później że mogą mi oddać 80% bo zamówienie jest w realizacji.
napisałem im, że to nie możliwe i że zgodnie z regulaminem chce 100% zwrotu kasy.
Po kilku tygodniach dostałem informacje, że sukienka została wysłana!!! czy Wy sobie to wyobrażacie?

29 kwietnia 2024

Zdecydowanie odradzam

Zdecydowanie odradzam, sukienki wyglądają super ale tylko na obrazku. Ogólnie Chińszczyzna to mało powiedziane. Nie mogę zwrócić sukienek które mi nie pasują nie ma żadnej informacji do dokonania zwrotu. Pomimo że pisałam maila to nic to nie dało, odpisują na maile zdawkowo na odczepne i nic z tego nie wynika. Jeśli komuś udało się dokonać zwrotu to proszę o napisanie adresu do zwrotu lub cokolwiek.

26 stycznia 2024

Brak kontaktu ze sklepem

Brak kontaktu ze sklepem. Chciałam dokonać zwrotu, po wykonaniu odpowiednich kroków na stronie, czekam na informację zwrotną już ponad miesiąc. Nie ma absolutnie żadnego kontaktu, próbowałam na każdy możliwy sposób, mój pośrednik transakcji również nie może się porozumieć ze sklepem. Mimo że sukienka prezentuje się dobrze i jest z solidnego materiału, zdecydowanie nie polecam tego sklepu.

25 marca 2024