They cancelled my order almost a month after i had placed it and refused to answer my e-mails when I asked for an explanation.
Reakcja na opinię
Det är svårt att hitta ren bomullstrikå numera, men fick tips om Zannaz av en bekant. Jag fick utmärkta förslag på kompletterande produkter och snabb leverans till rimligt pris. Har inte sytt och... Zobacz więcej
Jättefina tyger snabb leverans. Bra med Klarna få först betala sedan. MEN ni måste se överleveransmöjligheterna. Jag kan inte åka 3 mil helt i onödan bara för att hämta ut ett paket. Att åka till... Zobacz więcej
Köpte ett ulltyg med färgbenämningen petrol och färgen på hemsidan var petrol. Fick hem ett mörkblått tyg. Jag skulle inte ha brytt mig om vilken ton av petrol tyget var, men nu var det mörkblåt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Webshop och Butik i Åstorp med allt som hör det kreativa skapandet till, symaskiner, trikåtyger, modetyger, gardintyger & mängder av sybehör.
Storgatan12 , 265 34, Åstorp, Szwecja
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od ZannaZ
Jag besökte den fysiska butiken. Jag behövde få hjälp att hitta matchande tyg och fick hjälp av Zanna. Jag upplevde henne som mycket pushig när jag inte tyckte det blev bra. När jag sa att jag skulle avvakta med det tyget försvann hon och hjälpte mig inte med att klippa till ett annat tyg jag ville ha. Hon hänvisade till en medhjälpare, som sen tog felaktigt betalt för prymtillbehör. Hon tog "ordinarie pris" istället för "vårt pris". När jag såg det på kvittot hävdade hon att det var rätt, så hade hon alltid gjort. Zanna tillkallades, sa att det var fel men så omständigt att ändra så det enklaste (för henne) var att jag valde något i butiken för den summan som de tagit för mycket. Även nu upplevde jag att hon var väldigt forcerad, hon föreslog sytråd, spolar, allt möjligt som jag redan har tillräckligt av, istället för att ta det lugnt så att jag kunde hinna tänka vad jag egentligen behövde. Det blev inte bra. Jag gick inte ifrån butiken glad och nöjd, utan med en känsla av att ha blivit lurad.
Det är sällan jag tar mig tiden och skriver en recension men nu händer det!
Jag lade min beställning kl 13:09 igår och i förmiddags fick jag ett sms från DHL kl 10:36 att paketet fanns att hämta. Har tror aldrig jag varit med om en så snabb leverans förut och då skickar vi efter en hel del i vårt företag.
Dessutom fick jag lite extra på min beställning då det var det sista på rullen med en liten notering i packlistan. Fint och personligt!
Kalsongresåren är excellent! Mycket bättre än den jag köpte på en stor välkänd tygbutik i hemkrokarna.
Trikåtygerna jag beställde ser jättefina ut och färgåtergivelsen på MIN skärm var utmärkt! Hade jag behövt en exakt nyanskoll då hade jag skickat efter prover vilket verkar vara väldigt smidigt hos Zannaz. Tusen tack, jag kommer handla igen!
Jag skulle inte ha brytt mig om vilken ton av petrol tyget var, men nu var det mörkblått. Foretaget vägrarbreklamation.
Har reklamerat via klarna nu.

Odpowiedź od ZannaZ
Jag handlar för andra gången från Zanna
Mycket pålitlig företog.
Tack Zanna.
Med vänliga hälsningar Anna
Bestilte to takser d. 4 september 2023. Pengene ER trukket fra min konto d.9 september 2023. Jeg har måtte rykke for status på leveringen ved at ringe til dem, da der aldrig bliver svaret på mine mails.I december fik jeg af vide efter en opringning til dem, at de kun kunne lev. den ene taske nu, hvorfor de tilbød at sende den eller annullerr ordren. Jeg skrev, at jeg gerne ville ha den de havde på lager nu og den anden senere, men har aldrig hørt hvornår det er. Ej heller modtaget en taske.
D. 9 feb 2024 har jeg skrevet til dem og annullerede min ordre, men har intet hørt fra dem.
Har rykket dem igen idag.
Mit. Spam filter ER tjekket. Og mit telefon nr er oplyst ved henvendelserne og i min ordre, så jeg forstår simpelhen ikke hvordan det kan være så svært at gi en kunde feedback
Jeg kan IKKE anbefale at handle online med dette firma.
Fina tyger, MEN utlovar saker på hemsidan som de inte efterlever. Svarar inte på mail, så kundservicen är under all kritik!
Der gik over en uge fra jeg bestilte, til jeg fik ordren. Jeg spurgte undervejs om min ordre var afsendt men fik aldrig svar.
Opdatering: Jeg har skam fået de automatiske opdateringer, men den personlige mail jeg sendte har jeg ikke fået svar på. Så der er ingen personlig kundeservice i denne butik.

Odpowiedź od ZannaZ
Prövade att beställa av er för första gången då ni hade ett speciellt passande tyck för en present jag tänkt sy. Beställde även en billig förklippt bit för kul när jag ändå ska betala frakt. Förstår att det kan ta tid osv att skicka så var ute ändå i förväg.
Blev helt klart snopen när jag hämtade ut paketet som bara innehåller det förklippta och på ordern är det överstruket för hand "tyvärr slut".
Är chockad att paketet skickades ändå trots 50% av ordern saknades, utan möjlighet att hitta annat passande tyg.
Det står i köpvilkoren att lagret inte alltid överstämmer men inte trodde jag att det innebär att paketen skickas utan kontakt. Så det blev helt klart stressigare än tänkt.
Den färdigklippta var även mycket mörkare på bilden enligt olika skärmar och inte alls som jag tänkt mig.
Skickade mail om detta och fick inget svar heller så att...
Samanfattningsvis känns det som onödigt köp och tråkigt kundbemötande.

Odpowiedź od ZannaZ
Fantastisk service och snabbt kom paketet. Kommer definitivt handla allt inom sömnad jag behöver hos dom.
Bra varor! jättefin tyg.
Tog lite lång tid bara innan de skickade beställningen!
Annars bra.
Superfina tyger, stämde väldigt bra i färg med bilderna på hemsidan. Snabb leverans.
Inte nöjd den för kort längd och vill skicka tillbaka

Odpowiedź od ZannaZ
Mycket bra och snabb leverans
Tyget överens stämde mycket
Bra med bilden på webben
Bitte
Snabb leverans.
Tyget jag köpte hade dock mycket stora marginal av otryckt område. Har aldrig sett så stora. Bortkastat tyg är inte bra för miljö.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.