Oszustwo!!!!! Nie można oglądać filmów tylko dają info gdzie można obejrzeć, a to zazwyczaj płatne strony (znowu). Zawsze sprawdzam opinie przed kupnem ale że już kiedyś zalukaj używałam uznałam że... Zobacz więcej
czy ktoś zgłaszał sprawę do prokuratury ? to jest oszustwo i powinno być ścigane z urzędu ! Jeśli ktoś zgłaszał proszę o kontakt, gdyż w takich wypadkach moje zgłoszenie zostanie połączone z już... Zobacz więcej
Zarejestrowałam się,ponieważ mojego filmu nigdzie nie było. Po wpisaniu w przeglądarkę znalazłam tą stronę gdzie film był dostępny. Wykupiłam dostęp,zalogowałam się po czym okazało się że tak naprawdę... Zobacz więcej
TO NIE FAIR!!!!!!! Chce obejrzeć film którego nigdzie nie mogłam znaleść więc wpialąm w google gdzie można obejrzeć CAŁY FILM ZA DARMO i mi polecają tę stronę. I jest ten film ale na samym początku si... Zobacz więcej
Ja tez jestem dzisiaj nabita w butelke…
Ja tez jestem dzisiaj nabita w butelke uwaga nie polecam tylko kase wydebili ale karma do nich wroci ja nie zbiedniejem ale oni beda kiedys ta kasa zygac bo sie beda dlawic
Dzisiaj tak samo się dałem zrobić w…
Dzisiaj tak samo się dałem zrobić w konia jak tu wszyscy piszący. Wysłałem odstąpienie od umowy zawartej na odległość z nr. konta do zwrotu przelewu. Jak mnie zbyją tak jak tu niektórzy piszą. Jadę na policję i składam powiadomienie. Nie daruję. Dopóki poszkodowani nie będą tego zgłaszać nic się z tym nie zmieni. Tzn. moim zdaniem oni nie oszukują bo wyraźnie pisze że oni tylko wyszukują filmy w innych miejscach. Ale prawo odstąpienia od umowy powinni respektować !!!
Zlodzieje nic tam niema
Zlodzieje nic tam niema. A jak jest to z darmowego vod
Oszustwo płacisz za nic
Oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba nie napiszę żadnej nowość!
Chyba nie napiszę żadnej nowość!! OSZUŚCI!! KAŻDY FILM KTÓREGO SZUKAM TO NIE MA!!!
NIEPOLECAM!! ZŁODZIEJE!!!!
OSZUSTWO !!!!
OSZUSTWO !!!!
Nie dajcie się nabrać tak jak ja. Właśnie wyłudzili ode mnie 40 zł za pseudo abonament za rok. Co mi da wyszukiwarką filmów i seriali. To jest MEGA ściema. Wkurw...łem się i zróbcie coś z takimi burakami.
Złożyłem reklamację na ich stronie i oczywiście jest niezasadna. Ale zobaczcie gdzie jest zarejestrowana firma:
Dane osobowe przetwarza spółka Enshadowed LTD z siedzibą w Wielkiej Brytanii, 85 Great Portland Street, First Floor, London, England, W1W 7LT, w celu obsługi zgłoszenia kontaktowego. Podstawą przetwarzania danych jest zgoda właściciela danych osobowych, który inicjuje zgłoszenie podając swoje dane osobowe podczas wymiany wiadomości.
Oszustwo brak kontaktu
Złodzieje!!!!!!!
szkoda że najpierw nie przeczytałam…
szkoda że najpierw nie przeczytałam tych komentarzy.... oszuści!!!!nic nie można obejrzeć!!!!!! nie płacić im nic to oszuści!!!!!
Złodzieje i tyle zgłosiłem sprawę na…
Złodzieje i tyle zgłosiłem sprawę na policje trzeba tępić takich oszustów
No generalnie okradziona
No generalnie okradziona. Wpłaciłam 39xl i nic nie mozna obejrzeć. Trzeba być bardziej uważnym i wszystko sprawdzać.
wplacilem 55zl nie mam nic nikomu nie…
wplacilem 55zl nie mam nic nikomu nie polecam nawet nie mam dostepu do konta.Wpisuje aktywacje konta i nic .Ktos sie za to w koncu wezmie Kiedy bedzie ta sprawiedliwosc w Polsce
Nie dajcie się oszukać to strona którą…
Nie dajcie się oszukać to strona którą tylko odsyła do kolejnych stron według regulaminu nie da się odstąpić od umowy
Jak cię oszukali to zgłoś to na…
Jak cię oszukali to zgłoś to na Policje.
Dane założyciela zalukaj dostaniesz, wpisując adres zalukaj htpp strony w.
Search the WHOIS Database
www.the WHOIS Database
Oszustwo...dałam się nabrać nie…
Oszustwo...dałam się nabrać nie obejrzycie filmu szkoda 30zl
kradziez pieniedzy
kradziez pieniedzy, nawet nie wchodzcie na ta strone SCAM
na całe szczęście trafilem na okres…
na całe szczęście trafilem na okres gdzie dostęp do tej pseudo platformy kosztował tylko 10zł. zalukaj.cc to scamerska strona podszywajaca sie pod zalukaj.tv. NIE ZAWIERAJCIE ŻADNYCH OPŁAT BO NIC NIE OBEJRZYCIE
Uwaga to zwykli oszusci
Oszustwo i tyle w temacie.