Oszustwo!!!!! Nie można oglądać filmów tylko dają info gdzie można obejrzeć, a to zazwyczaj płatne strony (znowu). Zawsze sprawdzam opinie przed kupnem ale że już kiedyś zalukaj używałam uznałam że... Zobacz więcej
czy ktoś zgłaszał sprawę do prokuratury ? to jest oszustwo i powinno być ścigane z urzędu ! Jeśli ktoś zgłaszał proszę o kontakt, gdyż w takich wypadkach moje zgłoszenie zostanie połączone z już... Zobacz więcej
Zarejestrowałam się,ponieważ mojego filmu nigdzie nie było. Po wpisaniu w przeglądarkę znalazłam tą stronę gdzie film był dostępny. Wykupiłam dostęp,zalogowałam się po czym okazało się że tak naprawdę... Zobacz więcej
TO NIE FAIR!!!!!!! Chce obejrzeć film którego nigdzie nie mogłam znaleść więc wpialąm w google gdzie można obejrzeć CAŁY FILM ZA DARMO i mi polecają tę stronę. I jest ten film ale na samym początku si... Zobacz więcej
Oszustwo!!!!
Oszustwo!!!!
Dopiero po opłaceniu dostępu przychodzi na maila.regulamin w którym piszą że nie udostępniają filmów!!!! Oszuści!
Oszuści zapłaciłam blikiem 30zł…
Oszuści zapłaciłam blikiem 30zł założyłam konto potwierdziłam aktywacje konta i nie mam do niczego dostępu.
UWAGA OSZUŚCI
Jeśli ktoś zgłaszał proszę o kontakt, gdyż w takich wypadkach moje zgłoszenie zostanie połączone z już tocząca się sprawą !
Żądam natychmiastowego zwrotu pieniędzy !!! Straciłem jedynie 14 zł ale sam fakt złapania się na tego typu prymitywny mechanizm w jakiś sposób uderza i boli wręcz fizycznie !!!
Tak naprawdę to nawet 1 gwiazdki bym…
Tak naprawdę to nawet 1 gwiazdki bym nie dała. Oszuści oszuści i jeszcze raz oszuści!!!! Nie ma żadnych filmów a jedynie informują gdzie można je obejrzeć....oczywiście po kolejnej zapłacie!!!!
Naciągacze i złodzieje❗❗❗
Tyle w temacie
Oszuści i naciągacze
Oszuści i naciągacze. Piszą, żeby zarejestrować się i zapłacić w celu obejrzenia filmu, a nie mają żadnych filmów. Przekierowują tylko na serwisy streamingowe, na których trzeba zapłacić za oglądanie. Ostrzegam!!!
Szkoda
Szkoda , że dopiero teraz odszukałam tą stronę bo jak poprzednicy dałam się oszukać i też straciłam pieniądze i na dodatek nie mogę zlikwidować konta .Złodzieje i szubrawcy
To są oszuści
To są oszuści. Tak jak napisali poprzednicy - reklama materiału jako dostępnego, a po zapłacie okazuje się że niedostępny.
Oszuści zwykły scam
Wstawiają początek, wyskakuje okienko zapalić by obejrzeć w całości. Okazuje się że to wszystko kłamstwo. Bo platforma po dopiero po pobraniu pieniędzy jednak stwierdza ze ona to tylko informuje gdzie można obejrzeć i to tyle. Złodzieje. Nie polecam. Mam nadzieję że zdechniecie i w końcu ktoś weźmie się wam za dupe.
Oszuści …
Ta strona to jedno wielkie gowno zapłaciłam 40zł tylko po to żeby film był nie dostępny i jedyne co się pokazuje to strony na których ten film ma być niby dostępny.
Po prostu złodzieje..
Po prostu złodzieje... pobierają opłatę za wskazanie, na jakiej platformie można obejrzeć film. W moim przypadku wskazali dwie platformy, na których tego filmu nie było. Kto pozwala, żeby takie złodziejskie strony funkcjonowały w sieci?
Gowno straszne
Gowno straszne, zapłaciłam żeby obejrzeć serial, którego tak naprawdę nie ma, nie polecam :) chętnie przy każdej możliwej okazji będę nie polecać zalukaj Tv strony zarówno w necie jak i wśród znajomych
Zeżarło 20 zł z konta
Zeżarło 20 zł z konta, a nie da się obejrzeć filmu który chciałam i po to żałosne zostało konto, co więcej nie chce mnie zalogować na moje konto W OGÓLE. 20 ZŁ WYRZUCONE W PRZESTRZEŃ, NIE POLECMA
Czytajcie regulamin,to sa oszuści żadnych filmów nie mają.
Oszuści i nic więcej po wykupieniu…
Oszuści i nic więcej po wykupieniu dostępu nie można niczego obejrzeć bo nagle nie dostępne są filmy
Oszustwo
Oszustwo, żaden film ani serial nie działa. Wyłudzanie pieniędzy.
Totalne gowno i naciąganie.
Oszustwo
Oszustwo . Zapłaciłem za aktywacje konta i gdy próbuje się zalogować na świeżo założone konto to go niema, nawet żaden link na pocztę e-mail nie przyszedł