Zaledo Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Ze leveren wel maar reageren niet op retourverzoeken..

2 Jasjes besteld voor mijn moeder om te passen. Werden met ongeveer 1 week geleverd. Bij het passen bleken de maten totaal niet te kloppen. Ik had een L en XL besteld, maar het is eerder een S en M.
Voordat ik ging bestellen nog gecheckt of ik kon retourneren. En dat kon, moet je even een mail sturen. Na 2 mailtjes waarop totaal geen antwoord is gekomen, dacht ik te gaan bellen. Het nummer op de website bestaat niet! Wat een BEDROG.

7 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Een zomer jas gekocht maat 5 xl .

Een zomer jas gekocht maat 5 xl .
Krijg ik een jas binnen met de grote van een M.
Terwijl er 5 xl in staat.
Is hun fout en nu zeggen ze dat ik 10 procent retour kan krijgen en de jas mag houden.
Wat moet ik er mee.
Voel me gewoon opgelicht.
Mijn advies hier niks meer kopen.
Dit is misschien iets voor het programma kassa.

27 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Retouren worden niet aangemeld bij…

Retouren worden niet aangemeld bij Klarna waardoor incasso ontstaat via Klarna maar door vakantie vorig jaar was de incasso doorgestuurd naar een incassoburo dat ons een jaar lang achterna gezeten heeft dmv e-mails en schriftelijke incasso terwijl wij zeer duidelijk wel 4 bewijzen ( foto pakket, bewijs van post.nl en copy retourformulier) hadden dat alles teruggestuurd was. Denk goed na !

29 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Echt nooit iets kopen bij deze firma

Echt nooit iets kopen bij deze firma. Retour al weken geleden teruggestuurd, met bewijs, en nog steeds niets geregeld. Je krijgt ook geen contact met ze. Kleding is echt niet zoals op de foto’s staat. Echt heel slechte kwaliteit.

23 października 2023

Oplichterij.

Koop hier niet. Zeer slecht bedrijf. Geen contact mee te krijgen. Bedrijf neemt liever niets retour. Als wel retour gestuurd moet je alsnog betalen omdat Zaledo niet communiceert met Klarna. Klarna zegt niets te kunnen doen. Oplichterij dus door Zaledo.

25 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Als je zeker iets niet moet kopen dan…

Als je zeker iets niet moet kopen dan is het hier.
Dit bedrijf is alleen via de mail bereikbaar. Schoenen gekocht maar waren niet goed. Gevraagd om terug te sturen.
Krijgen we een antwoord dat we ze mochten houden en niet hoefden te betalen. Intussen was het etalingstermijn bij Klarna verlopen.
Heel veel mail verkeer met nog meer loze beloftes van Emma.
Tot op heden nog niets terug.

1 października 2023

SLECHT

In 1 woord SLECHT.
Geen reactie, telefonisch niet bereikbaar.
Gevraagd via mail, order te annuleren en geld terug te storten. Vrees met grote vreze, geld kwijt ga ik vanuit

23 września 2023

Bedrijf niet oké

Zeer slechte kwaliteit schoenen geleverd (plastic), veel moeite moeten doen om het product geretourneerd te krijgen. Geld niet meer retour gekregen na herhaald mailcontact. Telefonisch niet bereikbaar.

25 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Slechte communicatie, geen levering.

Zaledo geeft aan dat een bestelling van 27 juni 2023 afgeleverd zou zijn. Hier is niets ontvangen.
Heb aangeboden om een afhaalpunt van de vervoerder hier in de buurt op te geven, zodat de bezorger (bij een 2e poging) niet voor een dichte deur zou komen te staan. Helaas krijg ik elke keer antwoord van een computer, die niet het antwoord geeft op de vraag/ suggestie. Gelukkig liep betaling via Klarna, dus geen financiële schade. Heel slecht allemaal!

27 czerwca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej