YUMMII YUMMII Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 3 z 5

Umiddelbart fejler stålet ingenting. MEN, generelt "dårligt håndværk". Med de priser for en enkelt madkasse, så forventer jeg i det mindste at indsatserne sidder lige inden i, samt at samlinge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig gode kvalitetsprodukter på det kemifri marked, så vi kan give vores børn de bedste vilkår. Deres madkasser i rustfrit stål er både virkelig fine og praktiske. Herudover kan jeg godt lide ta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte to sæt med madkasse, snackbox og termoflaske. Efterfølgende kunne jeg mærke, at de store madkasser var lidt for store til vores behov, og jeg ønskede derfor nogle andre madkasser o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er virkelig imponeret over min drikkedunk. Den høje kvalitet kan både ses og mærkes. Drikkedunken holder mine drikke kolde i mange timer, og den tager hverken smag eller lugt, heller ikke efte... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami kuchennymi

Napisane przez firmę

Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

228 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Lækkert design

Super service, mega lækre produkter, i flot og enkelt design

23 marca 2021

Kære Anitta,

Vi er glade for at du oplevede en god service her hos Yummii Yummii - Det er jo netop det vi stræber efter.

Vi takker ydmygt for de 5 stjerner og så ønskes du en dejlig dag herfra 🍀

Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Har kun godt at sige om yummii yummii og deres produkter.

Kære Anitta,

Vi er glade for at du oplevede en god service og hurtig levering her hos Yummii Yummii - Det er jo netop det vi stræber efter.

Vi takker ydmygt for de 5 stjerner og så ønskes du en dejlig dag herfra 🍀

Oceniono na 5 z 5

Produkter, som du IKKE kan udvære🧐

Madboksene er gode til opbevaring i køleskab og fryser samt tage med på farten. I modsætning til plastic bliver de aldrig misfarvet og er dermed mere indbydende. De klarer også fint opvaskemaskinen. Stål termo flaskerne er undværlige i dagligdagen. De er også dybt nødvendige på rejser til nær og fjern, så man altid har behageligt koldt frisk vand eller varm te/kaffe med på stranden, ved poolen eller på tur. Vi elsker alle produkterne❤️

Hejsa Marianne,

Tak for de fine ord om vores produkter - Dem er vi glade for!
Vi er glade for at i alle elsker produkterne og at i netop kan bruge dem på farten, i køleskabet, opvaskemaskinen mv.. Det er nemlig det vi stræber efter ☘️

Vi takker ydmygt for de 5 stjerner og ønsker dig en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske produkter som holder og…

Fantastiske produkter som holder og bidrager til en grønnere livsstil. Service og kundevenlighed er i top!

Hejsa Tina,

God service, lækre produkter

Havde brug for hjælp i forbindelse med et ‘akut køb’ i en weekend og fik hurtig hjælp, selvom det var lørdag aften. Kan anbefale både madkasser, drikkedunke, de runde bentos med tætsiddende låg og deres termobokse. Lækkert design og selvfølgelig godt for miljøet.

Hejsa Mette,

Vi var glade for at kunne hjælpe dig med købet hos os - Vi stræber altid efter at yde en god service..
Vi håber du bliver glad for produkterne ☘️

Du ønskes en dejlig dag herfra

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt de lækreste madkasser til…

Jeg har købt de lækreste madkasser til ungerne (eller mig, når jeg kan se mit snit til at låne én). Både den
med klips og uden, er i fantastisk kvalitet, de er både bybe og brede nok til en rigtig god mad/frugt madpakke. Når der bliver behov for at købe nye, bliver de af mærket "yummii yummii" 👌🙌😊

Hejsa Kristine,

Vi er glade for at du kan lide madkasserne og at du synes der er rigeligt med plads til mad/frugt mv - Det er jo netop det vi stræber efter ☘️

Tak for de 5 stjerner!
Du ønskes en dejlig dag

Nemt og overskueligt

Jeg er super tilfreds med de produkter vi har købt og de blev oven i købet leveret virkelig hurtigt.
Rigtig god hjemmeside, som jeg helt sikkert kommer til at bruge igen!

Hejsa Karina,

Vi er glade for at du er tilfredse med produkterne! Tak for de 5 stjerner, de betyder meget.
Vi ønsker dig en dejlig dag ☘️

Lækkert produkt

Lækkert produkt, jeg bruger dem på daglig basis, og de overstiger langt mine forventninger - kan klart anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟

Hejsa Dorthe,

Mange tak for de 5x ⭐!
Vi er glade for at du får brugt produkterne, det betyder meget for os.

Vi ønsker dig en dejlig dag

Oceniono na 5 z 5

Dejligt design og fantastisk kundeservice

Jeg købte en medium Bento madkasse og en Termoboks for et års tid siden og har simpelthen været så glad for dem, at jeg besluttede mig for at købe en "te-infuser" drikkedunk for en uges tid siden.
Drikkedunken var desværre i stykker ved ankomst - men da jeg ringede til deres kundeservice søndag sen eftermiddag (!) kom jeg direkte igennem, fik en undskyldning og garanteret at en ny ville blive sendt dagen efter.
Den er nu kommet frem og alt spiller! Kan stærkt, stærkt anbefale Yummii Yummii af alle grunde - søde, venlige mennesker der driver virksomhed med et super bæredygtigt og grønt formål, og så er alle deres produkter bare virkelig, virkelig lækre og holder i længden.
What's not to like ;-)

10 marca 2021

Kære Alexander,

Vi er glade for at du har været glad for vores Bento madkasse & Termoboks! Vi beklager igen mange gange for den ødelagte flaske med te-infuser, men er selvfølgelig glad for dine fine ord omkring servicen og leveringen af den nye ⭐

Vi ønsker dig en dejlig dag

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner er ikke nok 😊 jeg er nu på…

5 stjerner er ikke nok 😊 jeg er nu på 7 Madkasser i alle størrelser og med og uden mellemrum og de bliver ikke altid behandlet pænt men de virker stadig som de skal. Aldrig mere plastik skrammel 😊 de til at gå i arv 😀 mange tak yummi yummi

8 marca 2021

Hejsa,

Vi takker ydmygt for den fine anmeldelse og de 5 stjerner - Det betyder rigtig meget for os.

Oceniono na 4 z 5

bento large 3

bento large 3
Very practical and helpful. Ideal for storage in the fridge before lunch! Good feeling concerning environment.
Minus 1 star: transporting it in my bicycle bag every day on my way to work - on bumpy roads esp. cobbled roads the lid gets loose if the box ist not packed with pressure from all sides

20 lutego 2021

Simpelt design & god kvalitet

8 lutego 2021

Hejsa Rebecca,

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en bento box og et sæt med…

Bestilte en bento box og et sæt med bento rounds. Jeg har altså noget med madkasser og fødevareopbevaring - jeg leder altid efter den helt rette beholder. Jeg har skuffen fyldt med bøtter og kasser, men nu har jeg altså fundet favoritterne. Slut med madfilm og plastiksmag fra bøtter.

21 stycznia 2021

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept, virkelig flot og anvendelig termoflaske

2 stycznia 2021

Hejsa Amalie,

Vi er glade for at du synes vores termoflaske er flot og anvendelig - Det betyder meget.
Mange tak for de 5 stjerner og rigtig god dag herfra.

Oceniono na 5 z 5

Bento medium lunchbox is a star!

I bought the bento medium lunchbox with 3 compartements and what can I say I absolutely love it. the quality is great and stays the same over time. 100% happy with the product and would definitely recommend it!!!

5 grudnia 2020

Flot design

Min nye madkasse fra Bento har et meget flot design. Jeg er vild med at alt er bæredygtigt, selv den pose, som er med madkassen.

21 października 2020

Hejsa Martin,

Oceniono na 5 z 5

Bento box large 3 tester…

Har været så heldig at være tester på bento box large 3, og vi er mere end fan herhjemme! Boxen kan bruges til både varmt, koldt, tørt og vådt, og den har været en stor succes. Ungerne er vilde med den når vi er på tur, og elsker at deres mad kan deles op i rum, så det hele ikke falder sammen! 😁👌

26 września 2020

Vh // Yummii Yummii 🌱

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej