YUMMII YUMMII Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 3 z 5

Umiddelbart fejler stålet ingenting. MEN, generelt "dårligt håndværk". Med de priser for en enkelt madkasse, så forventer jeg i det mindste at indsatserne sidder lige inden i, samt at samlinge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig gode kvalitetsprodukter på det kemifri marked, så vi kan give vores børn de bedste vilkår. Deres madkasser i rustfrit stål er både virkelig fine og praktiske. Herudover kan jeg godt lide ta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte to sæt med madkasse, snackbox og termoflaske. Efterfølgende kunne jeg mærke, at de store madkasser var lidt for store til vores behov, og jeg ønskede derfor nogle andre madkasser o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er virkelig imponeret over min drikkedunk. Den høje kvalitet kan både ses og mærkes. Drikkedunken holder mine drikke kolde i mange timer, og den tager hverken smag eller lugt, heller ikke efte... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami kuchennymi

Napisane przez firmę

Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

227 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

Super

Skrev til kundeservice ang. en fejl ved gennemførsel af bestilling. De svarede prompte og løste problemet. Produkter som forventet😊👍🏻

31 sierpnia 2023

Odpowiedź od YUMMII YUMMII

Hej Iben - tak for din anmeldelse - glad for alt virker som forventet. Bedste hilsener Team YUMMII YUMMII

Solid product

Fast delivery and solid product. The design is as simple and pragmatic as it gets (all metal), which conveys the feeling of a product that will last a lifetime. Great for outdoors adventures and a sustainable mindset!

I ordered a large thermo box and a small thermo bottle.

4 września 2023

Odpowiedź od YUMMII YUMMII

Hej Edvard - tusinde tak for din anmeldelse - den har stor værdi. Hilsen Team YUMMII YUMMII

Oceniono na 1 z 5

Den hvide gummipakning der slutter tæt…

Den hvide gummipakning der slutter tæt på de inderste låg falder altid af og er rigtig bøvlet at sætte på
Undlod pakning pga bøvlet hvilket resulterede i suppe udover det hele i min datters skoletaske.
Så nu bliver den smidt ud og det var så de 400kr

Så absolut ingen gode anmeldelser herfra

20 sierpnia 2023

Odpowiedź od YUMMII YUMMII

Hej - det lyder til, at der er tale om en reklamation - har du været i kontakt med vores kundeservice? bh Team YUMMII YUMMII

Lækre produkter

Modtog varene meget hurtig. Utrolig lækre produkter både termo madkasse, glasbeholdere og drikkeflaske.
Pernille Høegh

20 sierpnia 2023

Hej Pernille - tak for din fine anmeldelse. bh Team YUMMII YUMMII

Oceniono na 2 z 5

Har købt madkasser og termo drikkedunke…

Har købt madkasser og termo drikkedunke til mine børn. Drikkedunkene fungerer perfekt og holder vandet koldt, madkasserne er desværre ubrugelige da lågene falder af i skoletasken og derved mad ud over det hele. Låget må sikres med elastikker på hvert led hvilket er besværligt. Det gælder alle 3 madkasser vi har købt. Købt via Boozt som ikke accepterede min reklamation. Da madkasserne er høje i pris, forventede jeg bedre funktionalitet.

1 sierpnia 2023

Odpowiedź od YUMMII YUMMII

Hej Sandra, Vi beklager dine uheldige erfaringer med bokse - vi putter selv vores børns madkasser nederst i tasken - kan det hjælpe? bh Team YUMMII YUMMII.

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke lade være med at bedømme…

Kan ikke lade være med at bedømme dårligt. Har lige købt via jeres hjemmeside, og samtidig har min søster og niece købt samme flaske men til den halve pris på andre hjemmesider. Underligt, at jeres fine produkt falbydes til halvpris flere steder, men selvfølgelig min egen fejl, at jeg handler hos fremstiller. Det er bare øv, øv.

6 lipca 2023

Odpowiedź od YUMMII YUMMII

Hej Mette. Vi kan desværre ikke styre, hvad der sker i markedet lige nu, alle kæmper om forbrugernes penge og kører udsalg udsalg udsalg. Vi er selv trætte af situationen, men håber trods alt, at du bliver glad for din flaske. bh Team YUMMII YUMMII

Super lækre produkter

Super lækre produkter, sød og altid god service af jeanette 🤩🤩 har nu kun yummi yummi produkter i mit køleskab og er så glad for at de giver mig enkelt overblik over maden i køleskabet og fryseren 😊 ville give dobbelt stjerner hvis jeg nu kunne🤩🤩🤩🤩😊

2 kwietnia 2023

Odpowiedź od YUMMII YUMMII

Hej Anja - tusinde tak for de fine ord - de har stor værdi. Dejlig dag til dig - Team YUMMII YUMMII

Kun positivt herfra 😃

Nem og ukompliceret handel på hjemmesiden. Hurtig levering. Købte bl.a. 2 Bento boxe med 3 rum til at bruge som madpakke til min 4-årige søn i børnehaven og har nu brugt dem et par dage,de virker mega gode - er så glad for mit køb!

2 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Kvalitets produkter med bæredygtig omtanke

Helt fantastiske produkter både med det simple design, kvalitet, funktionalitet og ikke mindst det bæredygtige præg denne virksomhed tilbyder. Vil helt klart anbefale andre at bestille deres kommende produkter både outdoor og indoor herfra

6 grudnia 2022

Odpowiedź od YUMMII YUMMII

Hej Mads - tusinde tak for at tage dig tid til at anmelde vores virksomhed, det har stor værdi. Bh Team YUMMII YUMMII

Oceniono na 5 z 5

Er godt tilfreds med købet af…

Er godt tilfreds med købet af termoflasken. Den er helt som forventet.

29 listopada 2022

Odpowiedź od YUMMII YUMMII

Hej Morten - tusinde tak for at tage dig tid til at anmelde vores virksomhed, det har stor værdi. Bh Team YUMMII YUMMII

Endelig🙏

Endelig er jeg blevet den glade ejer af yummii yummii bokse. De er helt fantastiske og så ser det bare skide godt ud i køleskabet når jeg er færdig med at food prep til den kommende uge - jeg er FAN 🙏

5 września 2022

Odpowiedź od YUMMII YUMMII

Hej Lotte - tusinde tak for den fine anmeldelse - det har stor værdi for os. Bedste hilsener Team YUMMII YUMMII

Oceniono na 5 z 5

Det er den bedste servis :)

Det er den bedste servis jeg har oplevet.
Tak for det.:)

11 lipca 2022

Odpowiedź od YUMMII YUMMII

Hej Susan, Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os og tak for ros. Team YUMMII YUMMII

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej