Umiddelbart fejler stålet ingenting. MEN, generelt "dårligt håndværk". Med de priser for en enkelt madkasse, så forventer jeg i det mindste at indsatserne sidder lige inden i, samt at samlinge... Zobacz więcej
Rigtig gode kvalitetsprodukter på det kemifri marked, så vi kan give vores børn de bedste vilkår. Deres madkasser i rustfrit stål er både virkelig fine og praktiske. Herudover kan jeg godt lide ta... Zobacz więcej
Jeg bestilte to sæt med madkasse, snackbox og termoflaske. Efterfølgende kunne jeg mærke, at de store madkasser var lidt for store til vores behov, og jeg ønskede derfor nogle andre madkasser o... Zobacz więcej
Jeg er virkelig imponeret over min drikkedunk. Den høje kvalitet kan både ses og mærkes. Drikkedunken holder mine drikke kolde i mange timer, og den tager hverken smag eller lugt, heller ikke efte... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.
Købmagergade 45, 1150, København K, Dania
- +4529103325
- info@yummiiyummii.com
- yummiiyummii.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Uundværlig
Der er kun et ord om den 600 ml termoflaske.... Og det er fantastisk 😊 Der er helt sikkert mange i min familie der får sådan en i gave af mig.... Man kan da ikke leve uden😉

Odpowiedź od YUMMII YUMMII
Jeg fik en af deres glasflasker med…
Jeg fik en af deres glasflasker med tefilter i, og efter en måned sprang glasset. Dette har sikkert været en produktionsfejl, og jeg regnede bare med at få en ny. Efter at have været i butikken hvor den var købt, stod jeg stadig uden flaske, for de var holdt op med at sælge deres skrammel. Og nu er det pludseligt ikke til at få fat på dem. Jeg synes det er sygt lavt, når man har givet næsten 400 kr for en skide vandflaske, og man har givet så meget for at den skulle holde i mange år.

Kvalitet og god kundeservice
Super tilfreds med produktet fra YunmiiYummi.
Jeg har bestilt en termoflaske der fra - den store- som vi er SÅ glade for herhjemme. Flasken har er lækket design og jeg er VILD med den stofpose der følger med til opbevaring. Er plus for mig ved en termoflaske er at den kan holde væsken kold/varm og det vigtsige af alt, at den holder tæt. Dette lever flaksen op til.
Derudover har YummiiYummii en god kundeservice og hurtig levering. Jeg køber helt sikkert produkter derfra igen og giver dem min varmeste anbefaling.

Odpowiedź od YUMMII YUMMII
Jeg er vild med min termoflaske fra…
Jeg er vild med min termoflaske fra Yummii Yummii :-) Jeg har primært brugt min termoflaske til koldt vand og vandet holder sig koldt hele formiddagen , så hver gang jeg har haft brug for en slurk har jeg fået dejligt køligt vand.
Flasken holder tæt, låget er let at skrue af og på og den medfølgende pose beskytter flasken under transport ..

Odpowiedź od YUMMII YUMMII
Den er nem at have med rundt
Den er nem at have med rundt, har haft koldt smoothies i den og iskaffe, det fungerer godt, holder det dejligt koldt... og passende størrelse 😃 350 ml. Flaske.. og god at drikke af, ihvertfald kolde drikke😃 den varme drikke må vente lidt😃
Hurtigt levering, dejligt nemt.

Uundværlig madkasse
Bæredygtighed er et centralt omdrejningspunkt i min livsstil, hvorfor jeg selvsagt er stor tilhænger af bæredygtige og miljøvenlige produkter. Af samme årsag er jeg efterhånden beriget med flere produkter fra Yummi Yummi, som jeg finder yderst anbefalelsesværdige, idet de i min hverdag er uundværlige. Jeg er særligt glad for Bento Box Medium, idet den - som følge af størrelsen - kan benyttes til både frugt, middagsmad og snacks. Virksomheden har hjertet med i alt, hvad de gør, hvorfor der tilmed ikke er en finger at sætte på hverken design, materiale eller funktionalitet. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.⭐️

Odpowiedź od YUMMII YUMMII
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem bestilling og hurtig levering.
Bestilte en Bento box med 3 rum. Flot design og den holder maden frisk en hel dag i børnehaven. Kan klart anbefales.

Lækker bæredygtig kvalitet.
Lækker bæredygtig kvalitet.
Dejligt den er opdelt i 2 rum.
Super service. 🤗

Odpowiedź od YUMMII YUMMII
God behandling af kunder. Hurtig rettelse og leveringe
Jeg har bestilt en termomadkasse hos Yummii Yummii, som var leveret næste dag. Men den var med en lille fejl. Så fik jeg en ny madkasse sent samme dag. En meget god service.

Havde en utæt prop
Havde en utæt prop - fik straks tilsendt en ny. Rigtig god og venlig service. Fede produkter 👍🏻
Lækre produkter!
Lækre produkter!! Konstaterede en utæt prop på thermoflaske - der blev straks sendt en ny, virkelig super service!!!!!

Odpowiedź od YUMMII YUMMII
Fantastisk og miljøvenligt produkt og…
Fantastisk og miljøvenligt produkt og SUPER service :-)

Falsk markedsføring.
Yummiiyummii sender ikke produkterne afsted, som de ser ud. Vi bestilte to madkasser med indgraveringer. På deres hjemmeside vises navnet på toppen af madkassen, og ikke logoet. På det tilsendte produkt er deres logo midt på toppen af madkassen, og navnet med meget små bogstaver nedenunder.
Yummiiyummii vil ikke hjælpe med dette problem, da deres produkter er prægraveret med deres logo, som der ikke gøres opmærksom på, på deres hjemmeside, samt siger at billedet af graveringen på deres hjemmeside er tænkt ‘illustrativt’.
Jeg mener at dette er vildledning af forbrugeren, og kan derfor på ingen måde anbefale at handle ved Yummiiyummii. 👎👎
Nemt og brugervenligt👍🏻
Godt og brugervenligt design som holdet hvad det lover👍🏻

Termoboksen er fantastisk
Termoboksen gør madpakken mere interessant og varieret. Samtidig er det god måde at få spist rester fra aftensmaden - og dermed undgå madspild. What's not to like?

Uundværlig yummii yummii
Genial opfindelse! Endelig er det muligt at have varm mad med til frokost - og box'en holder temperaturen.
Vi bruger den hver dag, den er blevet helt uundværlig.
Godt tænkt - tak for den ;-)

Odpowiedź od YUMMII YUMMII
Lækre produkter og appetitlig inspiration
Jeg er utrolig glad for de madkasser, jeg har købt hos YummiiYummi. Når man følger dem på Instagram, får man samtidig en masse lækker inspiration til, hvad der kan fyldes i dem. Et dejligt produkt som hjælper både bekæmpelsen af plastik og madspild.

Odpowiedź od YUMMII YUMMII
Nemt , hurtigt og super service
Fin og hurtig ekspedition og super produkter

Super koncept
Det er et super koncept...glad for den store termo madkasse. .og tester nu en mindre termoflaske som jeg bruger til suppe. .dejlig størrelse. ..
Aase G