If I could give them 0 stars, I would. Terrible products. Taste like crap. Their customer service is the worst. I sent back my product and 13 days later they claim they never got it even though I have... Zobacz więcej
Fantastisk kundeservice! Jeg blev personligt ringet op af Vicky Yu, da der var nye informationer omkring det produkt jeg havde købt. Det havde jeg aldrig forventet af nogle andre firmaer, men Vicky... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Yu beauti har nogle bemærkelsesværdige dejlige skønhedsprodukter. Det kan klart anbefales at besøge hjemmesiden. Fra du bestiller til du modtager din ordre, går der ikke mange dage. Ud over de skønne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte min pakke lørdag formiddag og modtog allerede min pakke mandag morgen. De varer jeg havde bestilt var pakket så fint ind med et lille kort ved siden af - hvilket gjorde hele oplevelsen meget... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
yubeauti.dk er en danskejet webshop, som sælger koreanske og japanske hudplejeprodukter. Udover K-Beauty hudpleje har vi også et stort udvalg af makeup. 📦Fri Fragt ved 498,- ⏰Hurtig Levering 🌿Effektive Produkter
Klintehaven 55, 2630, Taastrup, Dania
- info@yubeauti.dk
- yubeauti.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Min oplevelse var i første omgang lidt…
Min oplevelse var i første omgang lidt ærgerlig, da jeg havde en mistanke om, at et af mine bestilte produkter var blevet åbnet, inden jeg modtog det. Jeg skrev straks til virksomheden, og Vicky var til kæmpe stor hjælp og ydede rigtig god kundeservice. Jeg fik en erstatning af produktet, og jeg var derover glad for alle produkterne, priserne og leveringstiden.

Fast delivery

Kun godt herfra :)
Har købt herfra flere gange uden problemer og hurtigt levering. Kan helt klart anbefale :)

Kan klart anbefales!
Rigtig fin hjemmeside med god service og hurtig levering.
Jeg håber på et større udvalg af både produkter og mærker - blot et ønske herfra :)
Hurtig levering, rimlig gode priser. De opdater deres side meget ofte med tilbud og kundeservice er 10/10 med hurtig respons.
Eneste ting de kan arbjede på er deres variation ift makeup produkter men ellers er yubeauti perfekt 😉

Uden problemer hurtigt levering
Levering var hurtig og produkterne var…
Levering var hurtig og produkterne var som reklameret og ankom pænt indpakket
Super hurtig ekspedering
Super hurtig ekspedering af min ordre, og så fandt jeg det jeg ikke har kunnet finde andre steder 👍🏼👍🏼👍🏼
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.