Transportföretaget misshandlade…
Transportföretaget misshandlade paketet, vilket gjorde att vätska från dunken läckte ut! Jag reklamerade försändelsen.
Fick utan problem en ersättnings dunk.
Sådant gör en glad 😁
Fick utan problem en ersättnings dunk.
Sådant gör en glad 😁
One step kisel applicerades i mars och fungerade som man beskriver. Nu, 6mdr senare, är det tidigare mörkbruna altandäcket fortfarande ljusgrått och ser trevligare ut. Skall ändå göra en lätt tvätt inför vintern.
Bara en behandling. Tyvärr går det åt rätt mycket. 1 liter räckte till 7 m2 och då strök jag på med pensel relativt sparsamt. Resultatet får vi väl se om något år.
Snabb o bra leverans hoppas bara att det uppfyller förväntningarna på att trallgolvet blir grått och hållbart
Snabb leverans. Produkten verkar bra, får se till nästa vår om terrassplattorna klarat vintern bättre än vad de brukar.
Snabb leverans. Lättarbetad produkt. På gamla torra brädor går det åt mer än vad som står i anvisningarna.
Otroligt snabb leverans av produkten. Jag har haft ut den på altanen och väntar med spänning på resultatet.
Snabb leverans och riktigt bra instruktioner med. Lätt att applicera men upplevde att det gick åt mer än uppgiven mängd. Nu återstår ”bara” att invänta resultatet och hoppas det överensstämmer.