Youtrade Ecsa Recenzje 31

2,1

2,1

Słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

scam

Youtrade Ecsa trafilo mi sie przez reklame w necie co obiecywala szybkie zyski kliknalem z ciekawosci i po chwili byl telefon doradca gadal spokojnie mial wschodni akcent ale wtedy nie zwrocilem na to uwagi na poczatku konto dzialalo cos tam roslo problem wyszedl przy wyplacie najpierw jakas oplata potem AML i cisza zglosilem sprawe ale przyszlo umorzenie bo brak dowodow i brak danych z zagranicy myslalem ze po wszystkim dopiero pozniej trafilismy na kancelarie ktora zna takie sprawy maja najlepszych prawnikow pomagali juz wielu osobom i u mnie tez sie udalo srodki wrocily pisze bo Youtrade Ecsa z reklamy wyglada normalnie a pozniej robi sie klopot 7/8/3 robie odstepy 2/9/9 bo usuwaja 7/3/4

15 stycznia 2026

Witam wszystkich

Witam wszystkich , którzy zdążą to przeczytać. Współpracowałam z Firmą za pośrednictwem Pana Adama Karissona, Artura Olszewskiego, Lilianny Kucharskiej, Sebastiana Romanowskiego. Początek współpracy był owszem sympatyczny ale koniec okazał się TRAGICZNY,kiedy ta ekipa próbowała mi wypłacić środki z mojego konta handlowego to tak mną zmanipulowała, że okradła mnie na 54 tyś. zł.
UWAŻAJCIE!!!!

26 lutego 2025

Wypłaty w tej firmie to żart

Wypłaty w tej firmie to żart. Czekam już tygodniami na wypłatę, ale pozostawili mój wniosek w zawieszeniu. Ciagle rzucaja słabe wymówki i jawne kłamstwa. Nie marnuj tu swoich środków. Będę dalej korzystać z (Equity Pathway LLC), ponieważ zawsze otrzymywałem tam moje wypłaty bez problemów. Ich system jest płynny i niezawodny.

24 lipca 2024

czuje sie oszukany

prosta odpowiedz - jesli pani Lewandowska jest rzeczywiscie waszym pracownikiem, to dokładnie przyjrzyjcie sie jej działalnosci. Bo cos jest nie tak,
Daje jedna gwiazdke, bo nie mozna dac zera.

18 lipca 2024

Daję 1 gwiazdkę bo nie można dać…

Daję 1 gwiazdkę bo nie można dać -jedną!kompletni oszuści!naciągnęli mnie na kredyt. Rzekomo Zarobiłam na swoim wkładzie własnym 3000dolarow a w momencie przelewu na Revoluta pieniądze wyparowały!nie ma ich ani w portfelu na platformie ani na koncie. Mój faekowy Menager Kacper Groch !nie odbiera telefonu tak i jak reszta patałachów i oszustów!Sprawa idzie na POLICJE !A WAS OSTRZEGAM PRZED TYMI OSXUSTAMI.Acha i dziękuję za głupią odpowiedź która nastąpi po wstawieniu komentarza że NIKT TAKI U WAS NIE PRACUJE !!!! A JAK CHCECIE MNIE ZNALEŹĆ O POZNAĆ SZCZEGUŁY TO POSZUKAJCIE MNIE NA FB MIESZKAM W GOSLAR!

10 lipca 2024

OSZUSTWO ?

Dziękuję za weryfikację mojego konta ID:14806159 i zapewnienie mnie, że moje konto istnieje. Zastanawia mnie tylko dlaczego wiele recenzji w których użytkownicy piszą o Pani Kasi L. Państwo odpisaliście, że taka osoba nie pracuje u Was w firmie, a ja otrzymałem inną odpowiedz z zapewnieniem, że pracuje i jest wysoko ocenianym członkiem zespołu. Poproszę o wyjaśnienie.
Pozdrawiam

8 lipca 2024

YouTrade to prawdziwy game changer na…

YouTrade to prawdziwy game changer na rynku tradingu online! Co mnie urzekło, to ich intuicyjna platforma - idealna dla początkujących, ale również oferująca zaawansowane narzędzia dla doświadczonych traderów. Szybkość realizacji transakcji jest niesamowita, a wsparcie klienta zawsze gotowe do pomocy. Polecam YouTrade każdemu, kto szuka niezawodnej i dynamicznej platformy handlowej.

1 lipca 2024

Uwaga oszustwo

Witam
Mam również doświadczenie z panią Katarzyną Lewandowską i panem Sebastianem Romanowskim. Obiecują wypłatę zarobionych pieniędzy i karzą zasilić konto kwotą 5440 $ by odblokować transfer. Ostatnio logowałem się na stronę youtrade ecsa więc są pracownikami firmy tylko pewnie podają inne imiona i nazwiska. Jest jeszcze osoba, która mnie rekrutowała pan Jakub Olszewski.
Oszuści i oszustwa to teraz chleb powszedni, szkoda tylko że takie osoby- [ osoby ty za dużo powiedziane ] jak wy nie zastanowią się nad tym kogo oszukują.

9 czerwca 2024

Odpowiedź od Youtrade Ecsa

Dziękujemy za kontakt z naszą firmą.
Po przeprowadzeniu dochodzenia dotyczącego danych podanych przez Państwa menedżerów, stwierdziliśmy, że te osoby nigdy nie były zatrudnione w naszej firmie. Prawdopodobnie podszywają się pod przedstawicieli innej firmy, z którą nie mają żadnych powiązań.
Ponadto, Państwa dane nie znajdują się w naszej bazie klientów. Prosimy o zachowanie ostrożności i dokładne sprawdzenie podanych informacji.
Dziękujemy za Państwa uwagę.

OSZUSCI I ZLODZIEJE!!!

OSZUSCI I ZLODZIEJE!!!! KASIA LEWANDOWSKA MOJA "MENAGERKA" TAK MNIE OMOTALA,ZE WZIELAM KREDYT W BANKU NA 18TYS € bo obiecywala zlote gory. Owszem na koncie handlowym bylo juz 320.000 ale przelalysmy pieniadze na Coinbase wallet I zablokowali mi te srodki. Potem okazalo sie,ze tych pieniedzy w ogole tam nie ma! Zostalam z dwoma kredytami!!!!! A pirniedzy brak... masakra jak mozna tak okradac ludzi!!!!!

29 maja 2024

Dziękujemy za zgłoszenie.
Firma sprawdziła wszystkie wskazane działania które były załączone w Pani komentarzu.
Analiza z naszej strony pokazuje następujące wyniki:
Wskazany przez Pani menedżer nie pracuje i nie pracował w naszej firmie.
Nie posiadamy klienta o powyżej wkazanych danych o imieniu wraz z nazwiskiem.

Oszuści!!!Nigdy nie wybierzesz swoich…

Oszuści!!!Nigdy nie wybierzesz swoich pieniędzy,które przelewają na swoje konta krypto walutowe.A Tobie będą obiecywać mega zyski.Oszusci i złodzieje ze wschodnim akcentem podszywający się pod nazwiska Sebastian Romanowski,Robert Sikorski i ich banda złodzieju.Sprawa w sądzie.Dziekuje i ostrzegam

5 kwietnia 2024

Odpowiedź od Youtrade Ecsa

Dziękujemy za zgłoszenie. Nasz dział weryfikacyjny sprawdził dane osób o których wspomniano wyżej i nie było znaleziono informacji, która by świadczyła o współpracy z naszej strony w kierunku tych ludzi. Prosimy zwracać uwagę oraz sprawdzać informacje odnośnie menedżera u firmy.
Dziękujemy!

Oszukańcza firma 35 tys zł kazali…

Oszukańcza firma 35 tys zł kazali zainstalować anydesk dostęp do loginów haseł, na kontach moich robili manewry wpłacali i wypłacali robili cuda to też były czyjeś pieniądze złodzieje a najgorsze to że Polacy też byli menadżer kłamcy ,oszuści uważajcie ,ale platforma zniknęła zgłoszone tam gdzie trzeba za późno się zorientowalam

22 maja 2024

Odpowiedź od Youtrade Ecsa

Dziękujemy za podaną opinię oraz opisaną sytuacje. Jest to wręcz niemożliwe, ponieważ każde konto handlowe jest zabiezpieczone. Nikt oprócz klienta nie jest w stanie przeprowadzać operacje finansowe. Proszę podać Imię oraz Nazwisko dla weryfikacji Pana/Pani odnośnie stosunku do działania na naszej platformie.

No nie polecam

Polecam, omijać szerokim łukiem. To rosyjsko języczna banda oszustów. Długo by tu pisać o wyczynach mojego"menadzera" Generalnie na platformie "zarobione" ponad 40tyś. dolarów i zero do wypłaty. Wypłaty zalecał sam menago, ale one nigdy do mnie nie dotarły. Pózniej kiedy zdecydował że mam wypłacić całość, zażądał 11% od kwoty 40tk usd. Dzis po kilku miesiącach kiedy napisałem do nich maila co dalej, witryna przestała istnieć. Nie dajcie się oszukać. Ja straciłem SWOJEJ kasy na szęście ok 2tyś usd. NIE POLECAM!!!!!!

Po waszej odpowiedzi na moją opinię jak i widząc pozostałe, że nikt z nas u was w systemie nie istnieje, jak i wasi pracownicy też nie istnieją to raczej nie wróży nic dobrego. Proszę sprawdzić mój nr:

22 maja 2024

Odpowiedź od Youtrade Ecsa

Panie Krzysztofie, dziękujemy za podaną opinię oraz opisaną sytuacje. Po przeprowadzonej analizie nie możemy zweryfikować Pana jako uczęstnika naszej platformy. Proszę sprawdzić dane firmy oraz platformy o której Pan pisał wyżej wymieniony komentarz.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (31 recenzji)