We vonden dat onze ‘leenhond’ een eigen comfortabel plekje verdiende, en schaften een fluffy donut voor haar aan. Het kussen is fluweelzacht en gevuld met memory foam, dat zich vormt naar haar lijf.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Snel geleverd en een supermooie, degelijke donutmand waarvan de hoezen van uitstekende kwaliteit zijn. Je kan de hoezen wisselen om te wassen of gewoon omdat je een ander kleurtje wilt.
Zo blij dat we deze aankoop gedaan hebben. Zola onze Australische bordercolli vind het geweldig en de mand is meer dan groot genoeg (120) Alsook zeer goede service en snelle bezorgdienst. Ik raa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De fluffy hondenstoel in formaat L bevalt totaal niet. De mand hangt over de bank en de hond glijdt tussen de bank en stoel. Onderstaand het antwoord van Pet Perfect Dag Bianca, Het klopt da... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
"Bij Pet Perfect vind je een breed assortiment kwalitatieve hondenspullen die zijn ontworpen voor comfort en plezier, zowel thuis als onderweg. Onder ons motto 'Omdat élke hond telt" doneren we minstens 2% van al onze manden aan asielen en opvangcentra in België en Nederland."
Gratis en snel thuisbezorgd
Nachtegaalstraat 4, 8980, Passendale, Belgia
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
De mand valt enorm tegen. Dure mand voor wat je ontvangt. Vergeleken met onze orthopedisch donut mand van beeztees, is de mand van petperfect heel dun. Ik raad deze mand niet aan.
Jammer dat de binnenkant niet dezelfde zachte stof heeft als de rand.
Mij laten weten dat ik een foute maat voor de extra hoes had doorgegeven alvorens de bestelling op te sturen 👍

Odpowiedź od Pet Perfect
Vlug verzonden en goed verpakt.
Kwaliteit na het wassen weet ik nog niet!
Goede afwerking en stevige ritsluiting!
De hond is er dol op.

Odpowiedź od Pet Perfect
Duidelijke uitleg bij het uitpakken van donut kussen , ook net ingepakt .

Odpowiedź od Pet Perfect
Ik kocht al eerder manden van andere merken zonder succes. Ik heb 2 honden die, eentje is een rescue en ik had echt mijn twijfels of ze er in zou gaan liggen.
Dag 1: direct goedgekeurd door de ene hond.
Dag 3: goedgekeurd door onze rescue hond.
Ze zijn beiden fan en liggen er lekker gezellig samen in!

Odpowiedź od Pet Perfect
Mooi hondenkussen van goede kwaliteit. Snel geleverd.

Odpowiedź od Pet Perfect
1 ding besteld, meteen 20 spam berichten via de email. Ook na uitschrijving.

Onderstaand het antwoord van Pet Perfect
Dag Bianca,
Het klopt dat de werking van de antislip onderzijde deels afhankelijk is van het type bekleding van uw autostoel.
Groetjes!

Odpowiedź od Pet Perfect
Hele fijne orthopedische mand, goede stevige vulling en een fijne lig comfort voor de hond! 🐶

Odpowiedź od Pet Perfect
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.