Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Utmärkt kvalitet på klädernas material och form, med många fina modeller att välja bland. Smidiga betalningsrutiner. Kundkontot gör det lätt att kolla fakturor och leveranser samt att kolla historik p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Största anledningen att jag anlitat Your Look for less för detta köpet är att man även har storlekar som passar folk som inte har vältränad kropp. Deras priser är överkomliga om än man inte är stor... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Bra kläder till överkomligt pris. Emellertid stämmer det inte att man handlar mot faktura! Lade en order på knappt 1100 kr. Efter ett antal veckor kom ett meddelande att deras köpvillkor sade att de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra varor. Bra bemötande på kundkontakt, då jag inte fått fakturan i försändelsen de sista fyra gångerna, ej heller påminnelser. Dessa skulle skickats per e-mailadress, vilket inte skett. Nu h... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Your Look… for less!, den prisvärda modebutiken på nätet för damer och herrar över 50 år! Sedan 1997 erbjuder vi snygga kläder där både kvaliteten och priset stämmer. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder, särskilt damerna, möjligheten att beställa snygga och prisvärda kläder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga kläder, underkläder och skor online på Your Look… for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgår alltid från våra grundprinciper: Kläder online i våran nätbutik - enkelt och billigt.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

Att alla plagg var som på bilden och…

Att alla plagg var som på bilden och storleken passade perfekt,Var så nöjd, Tack -Your Look

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Miskulin! Tack så mycket för din fina kommentar!
Det gör oss glada att höra att alla plagg motsvarade dina förväntningar.

Retur

Skickade tillbaka ett par röda byxor. Kvaliten kändes inte så bra. Ser bättre ut i reklamen än vid leverans.

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Ann-Charlotte! Vad tråkigt att du inte var nöjd med byxorna. Vi hoppas att vi kunde hjälpa dig med returen.

Oceniono na 5 z 5

För det mesta har allt passat som vi…

För det mesta har allt passat som vi skickat efter

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Tack Gunilla, för dina fem stjärnor. Vi är glada att våra storlekar motsvarar dina förväntningar.

Oceniono na 5 z 5

Bra produkter till ett rimligt pris.

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Åsa! Tack för din recension! Precis det vi strävar mot! Om du har några förslag på hur vi kan bli ännu bättre, hör gärna av dig!

Kläder jättefina o bra kvalitet

Kläder jättefina o bra kvalitet

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Anita! Tack för din ärliga recension om våra kläder. Vi hoppas att du fortsätter beställa hos oss i framtiden.

Oceniono na 1 z 5

Jag måste kunna beställa hemleverans

Jag måste kunna beställa hemleverans, då jag inte kan ta mig till posten för att hämta paket. Så det blir ingen mer beställning från mej tyvärrr.
Mvh
Inger Trygg-Karlsson

21 marca 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Inger! Vi har tyvärr inte det erbjudandet just nu. Däremot går hemleverans att beställa direkt via PostNord.

Mycket bra bemötande

Bra varor och produkter

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Marie! Vad roligt att du gillar våra produkter. Mest glada blir vi över att höra att du är nöjd med våran kundservice. Det värmer!

Lätt att handla hos

19 marca 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Tuula! Vad härligt att du tycker att det är lätt att handla hos oss. Välkommen åter!

Billigt och bra

Billigt och bra

25 marca 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Gunnar och tack för din recension! Om du har några förslag på hur vi kan bli ännu bättre, hör gärna av dig till oss!

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans, bra service. Tyvärr stämmer inta alltid färgen överens med bilderna, men är inget större problem

25 marca 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Karin! Vad roligt att du är nöjd med våran service, vi vill att bilderna i våra kataloger och på hemsidan visar en ärlig representation så om du återkommer till oss vilka varor som skiljer sig från bilden skulle vi jättegärna kolla på det en extra gång.

Nöjd kund

Nöjd kund. Storleken som de erbjuder stämmer mycket bra på mig. Bra kvalitet. Men tyvärr för lång leveranstid

1 kwietnia 2026

Hej Henriette,
Tack för din recension och att du är nöjd med dina varor. Vi hoppas att leveranstiden är kortare nästa gång!

Oceniono na 5 z 5

Alla varor är bra och inte allt för…

Alla varor är bra och inte allt för dyra!

17 marca 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Gunilla! Vad roligt att du tycker att våra varor är bra till ett bra pris. Det är precis vad vi strävar efter.

PASSFORM

Alla kläder jag köpte nu i mars passade. Skön kvalitet. Lättsyrukna.
Ett plus var den snygga vårjackan som jag fick i present !⁸

20 marca 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Kersti! Vilken härlig recension att läsa. Vi är glad att du är nöjd med våra kläder samt gåvan!

Oceniono na 4 z 5

Att mitt paket kom i tid

Att mitt paket kom i tid, och att varorna var bra och det passade oss.

17 marca 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej och tack för din ärliga recension! Toppen att ditt paket kom fram i tid! Är det något vi kan göra ännu bättre för att förtjäna 5 stjärnor av dig?

Oceniono na 4 z 5

de varor jag fick var bra!

10 marca 2026

Hej Ann-Caroline!
Vad härligt att du är nöjd med varorna du fick! Hur kan vi förbättra oss för att förtjäna fem stjärnor av dig?

Bra varor

Bra varor, snabb leverans.
Svårt att logga in i appen

10 marca 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Camilla! Vad tråkigt att höra att det var problem att logga in i appen. Det verkar som att det löste sig till slut då du fick dina varor relativt snabbt. Om du har fler åsikter är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Oceniono na 5 z 5

Det är jag väldigt glad med mina…

Det är jag väldigt glad med mina artikel, dem är bra kvalitet och priset acceptabel. Jag rekomenderar att handla hos är

24 marca 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Maria och tack för din rekommendation! Det värmer att du blev väldigt glad och att du kan tänka dig att berätta om oss för dina närstående!

Allt stämde

24 marca 2026

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Annette! Vad härligt att höra att allt stämde med din beställning. Vi hoppas på återseende!

Oceniono na 5 z 5

Har handlat hos er i många år och…

Har handlat hos er i många år och aldrig blivit besviken.
storlekar som passar mig perfekt. Tack

22 marca 2025

Odpowiedź od Your Look... for less!

Hej Gun och tack för din ärliga recension. Vi är glada och stolta över att du väljer oss! Tack så mycket och vi hörs snart igen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej