YouLend Recenzje

12 422

4,8

Pani Maja mój doradca wyjaśniła mi wszystko bardzo dokładnie na temat finansowania . Dokumentów nie było aż tak dużo . Jedyne co mam do zastrzeżenia to kwota do oddania ( moim zdaniem wysoka w stosunk... Zobacz więcej

Pan Filip Galej, Pani Małgorzata Cieżak, Pani Maja Skowrońska- profesjonalisci, który sprawnie pomagaja uzyskać finansowanie. Cały proces jest szybki, a konsultanci towarzyszą na każdym etapie. Dla w... Zobacz więcej

Współpraca z firmą Youlend była bardzo pozytywnym doświadczeniem. Od pierwszego kontaktu cały proces finansowania przebiegał sprawnie, jasno i bez zbędnych formalności. Wszystkie warunki zostały prze... Zobacz więcej

Dzień Dobry, Osoba z którą rozmawiam, Pan Filip Galej jest konkretny, pomocny w uzyskiwaniu potrzebnych informacji i szybki w rozwiązywaniu ewentualnych trudności. Taka obsługa daje nadzieję na dł... Zobacz więcej

1. Pozabankowe usługi finansowe
  2. Producent oprogramowania

O YouLend

We enable e-commerce platforms, tech companies and payment service providers to extend their value proposition by offering financing products to their merchants

YouLend is the preferred embedded financing platform for many of the world’s leading e-commerce platforms, tech companies and PSPs. Our software platform enables our partners to extend their value proposition by offering flexible financing products in their own branding to their merchant base without capital at risk.

We are headquartered in London, UK, and present in a number of European countries including the Netherlands, Germany, Belgium, Spain, France and Poland. Here, we service our partners, including Shopify, Dojo, eBay, Allianz Global Investors and EQT.

If you want to help us make simple, flexible and affordable financing available to as many merchants as possible through partnerships and technology, then come join us.

Learn more on www.youlend.com.

Doskonała

12 tys. recenzji

Wszystkie recenzje

(12 422)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4072

Napisz recenzję

Firma Rzetelna

Firma Rzetelna, pan Filip Galej pomocny na każdym etapie, komunikatywny , profesjonalne podejście do klienta

27 października 2025

Odpowiedź od YouLend

Dziękujemy, Doroto. Cieszymy się, że pan Filip Galej wspierał Panią profesjonalnie na każdym etapie.

Bardzo sprawna i profesjonalna pomoc

profesjonalna pomoc i szybko załatwiona sprawa dzięki Filipowi który poprowadził temat od początku do szybkiej i sprawnej finalizacji. Gorąco polecam

7 października 2025

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam 5-gwiazdkowej opinii.

Cieszymy się, że miałeś z nami świetne doświadczenia i nie możemy się doczekać ponownej współpracy w przyszłości.

szybki i profesjonalny kontakt

7 października 2025

Profesjonalny doradca

Profesjonalny doradca, uzyskałem pełną informację na temat produktu i możliwych rozwiązań w ramach współpracy.

29 września 2025

Ekspresowy proces!

2 października 2025

szybki czas realizacji

30 września 2025

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam 5-gwiazdkowej opinii.

Pożyczka pod obroty z terminala płatniczego .

Minimum formalności, dobry czas realizacji , bardzo dobra forma spłacania pożyczki .

24 września 2025

Witaj Marcin,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam 5-gwiazdkowej opinii.

Rzetelne terminowe rozliczenia oraz…

Rzetelne terminowe rozliczenia oraz wypłaty

19 września 2025

Witaj Anna,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam 5-gwiazdkowej opinii.

Oferta którą mi zaproponowano była inna…

Oferta którą mi zaproponowano była inna niż finalnie mogłem otrzymać, dużo mniej korzystna niż tą którą pierwotnie dostałem do podpisu.

12 września 2025

Cześć Rafał,

Dziękujemy za Twoją opinię.

Przykro nam słyszeć, że oferta, którą otrzymałeś, nie była tak konkurencyjna, jak się spodziewałeś.

Jeśli skontaktujesz się z naszym zespołem wsparcia pod adresem support@youlend.com
, chętnie dowiemy się więcej o Twoich obawach.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.

Duży pozytyw

Mogę śmiało polecić finansowanie z YouLend. Miałam wielkie obawy przed zaciągnięciem pierwszej pożyczki, nie miałam pewności, czy to jest rzetelna firma.
Natomiast cały przebieg formalności, wszystko online "w międzyczasie" w dogodnych dla mnie godzinach, nieodczuwalna spłata zobowiązania "w tle" w krótkim czasie bardzo przyjemnie mnie zaskoczły. Mogę monitorować stan swojego zadłużenia na bieżąco, co jest dla mnie istotne. Skorzystałam z pożyczki ponownie.
Jest to pierwszy produkt finansowy, który realnie pozytywnie wpłynął na płynność finansową mojej firmy i nie obciążył mnie na lata, w przeciwieństwie do ciągnących się w nieskończoność kredytów bankowych.
Jedynym minusem jest wysokość prowizji, natomiast jest ona dla mnie zrozumiała, nie ma ukrytych kosztów, wszystko jest klarowne.

10 sierpnia 2025

Witaj Małgorzata,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam 5-gwiazdkowej opinii.

Szybko , sprawnie , bez konieczności pamiętania o ratach ( spływają automatycznie z wpływów ) . Miła , pomocna obsługa . U mnie o wszystko zatroszczył się Pan Filip Galej którego polecam.

30 kwietnia 2025

Bardzo dobra komunikacja

31 lipca 2025

Witaj Mateusz,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam 5-gwiazdkowej opinii.

Cała procedura finansowania przebiegła…

Cała procedura finansowania przebiegła w ekspresowym tempie, a zaangażowanie i wsparcie oraz profesjonalizm Pani Małgorzata Cieżak na najwyższym poziomie.

31 lipca 2025

Witaj Mateusz,

Firma godna zaufania

Korzystam z usług YouLend od 2 lat i bardzo sobie cenię współpracę z nimi.
Wszystko przebiega sprawnie i bez zbędnych formalności.
Pan Filip, z którym jestem w stałym kontakcie jest kompetentną i pomocną osobą, potrafi wyjaśnić wszystkie wątpliwości, a cały proces przebiega w przyjaznej atmosferze

12 maja 2025

Witaj Małgorzata,

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt, pozytywne załatwienie finansowania. Polecam.

21 lipca 2025

Witaj Sylwia,

Najgorsza obsługi klienta…

Najgorsza obsługi klienta.. .14dni poczekam jeasze nie ma terminal.jeasze nikt nie można daj informacje

15 lipca 2025

Cześć,

Dziękujemy za pozostawienie nam opinii.

Niestety, na podstawie Twojej recenzji nie byliśmy w stanie znaleźć żadnych informacji dotyczących Twojego konta.

Nie dostarczamy również terminali płatniczych, dlatego nie jesteśmy pewni, czy recenzja została wystawiona właściwej firmie.

Będziemy wdzięczni, jeśli skontaktujesz się z nami mailowo pod adresem trustpilotreviews@youlend.com
, abyśmy mogli potwierdzić, czy ta opinia rzeczywiście dotyczy YouLend.

Trafiłem na fajnych ludzi

Trafiłem na fajnych ludzi. Fajny zespół. Dobrze doradzili. Dobrze poprowadzili. Na ostatnim etapie P. Filip który mnie prowadził zrobił więcej niż się spodziewałem. Dziękuje

1 lipca 2025

Witaj Andrzej,

Bardzo miły konsultant

Bardzo miły konsultant

8 lipca 2025

Witaj Ewelina,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam 5-gwiazdkowej opinii.

Szybko i sprawnie ...polecam pana…

Szybko i sprawnie ...polecam pana Filipa Galeja

2 lipca 2025

Hallo,

Wir freuen uns sehr, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns eine 5-Sterne-Bewertung zu hinterlassen.

Es ist fantastisch zu hören, dass Sie mit YouLend eine tolle Erfahrung gemacht haben. Wir freuen uns darauf, wieder mit Ihnen zusammenzuarbeiten.