YouSee er noget bæ. Det er YouBio i den grad også. Jeg oplever de nøjagtigt samme problemer som alle andre har beskrevet. Og det er bekymrende at YouSee/YouBio undlader at besvare over halvdelen af al... Zobacz więcej
Bruger YouBio ugentligt, er glad for billed kvaliteten der er noget bedre end Netflix. Lettere irriteret over lyden der kører analogt, vil give en større oplevelser med 5.1. Udvalget af film er OK,... Zobacz więcej
Youbio er et rigtig godt koncept, men via boksen til fjernsynet, er det lidt langsommeligt at bruge... En del latenstid efter at have trykket på knapperne på fjernbetjeningen, derfor "kun" 4 stjerner.... Zobacz więcej
- mere eller mindre kun gamle film - Diverse serier / afsnit i serie bliver slettet igen og igen. - deres app til Samsung tv virker sjælent, film stopper midt under afspildning. - Små 20 min i... Zobacz więcej
O Youbio
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Har du spørgsmål eller ønsker en generel vejledning til et af dine produkter, vil vi gerne hjælpe dig med at løse problemet.
Indlæs dine kanaler digitalt
Hvis du mangler en kanal, og du har den
tv-pakke, kanalen tilhører, skal du indlæse dine kanaler igen. Du får den bedste billedkvalitet, hvis du indlæser kanalerne digitalt.
Kundeservice har åbent hverdage
kl. 8 - 18.30
I weekenden og på helligdage holder Kundeservice lukket.
Har du problemer med dine YouSee produkter, skal du ringe til YouSee's Support på 70 70 40 40
Supports åbningstider i hverdage er
kl. 8 – 20
I weekender og på helligdage
kl. 10 – 20
Teglholmsgade 1, 0900, København C, Dania
- 70 70 40 40
- support@yousee.dk
- youbio.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Film ved hånden
Børnene er ellevilde med at kunne tage Ipad og bare sætte en god tegnefilm på.
Skuffet
Da jeg hørte om youbio, syntes jeg det lød rigtig tiltalende. Jeg havde den store pakke fra yousee, men var træt af at se de samme flm m.m - bare på en anden kanal. Den første måned med youbio var rigtig fin, men det var jo også nyt. Efter den måned, har jeg faktisk ikke haft andet end problemer. Har fået tilsendt en ny boks men det viser stadig fejl og jeg skal nul-stille boksen hver dag og nogle gange flere gange på en aften. Jeg har nu opgivet og har ikke brugt youbio i flere måneder. Samtidig er jeg virkelig skuffet over, at siden jeg har fået youbio har de samme film kørt igen og igen og igen. Virkelig dårligt at der ikke kommer nye og her snakker jeg ikke om dem man kan leje eller har på abonnement. Overvejer at droppe youbio da det bestemt ikke lever op til det som sælgeren fortalte. Der burde være udskiftning ca hver måned på de film der vises på filmkanalerne...
Prøv noget andet
Der er ikke nok variation i filmene. Kedelige film. Skulle måske prøve en af de andre
udbydere
Godt men mangler lidt stabilitet
Mange gode og nyere film, men kan ind imellem godt drille lidt og falde ud midt i filmen.
Med på rejsen
Jeg syndes Youbio er super godt, men det er en skam, at jeg ikke kan se det når jeg rejser.
Jeg rejser jo meget...
Meget dårlig teknisk kvalitet
Filmene hakker når man ser dem lørdag aften
Gettin' Bore - you and me = No Way I've got YOYSEE
YouSee er bare TOPDOLLAR Underholdning , når det er bedst - giv det en TEST !
Dårligt udvalg i abonnementsfilm
For mange tekniske fejl. Problemer med ens kode, så man ikke kan komme ind på youbio, Oplever også, at film går i stå midt i det hele.
Fungere fint ... Når det virker
Fint udvalg af film, god kvalitet, let at navigere rundt på siden.
Har dog en gang imellem problemer med at få filmen til at starte og det ville være rigtigt rart hvis det kunne sendes direkte via airplay.
Godt produkt, men for lille/langsom tilgang af nye film til abonnement
Youbio leverer som sådan et godt produkt med Youbio boksen og apps, men der er efter min mening al for lille/langsom tilgang af nye film. Det behøver ikke nødvendigvis altid at være de nyeste film, men der skal være en større løbende udskiftning, og selvfølgelig gerne så nye film som muligt. Jeg så gerne tilgang af en nyere film hver eller hver anden dag i sortimentet under abonnement.
Rigtig godt er det, at der også er adgang til Cmore filmkanalerne via boksen.
Virker super
Virker 10 gange bedre end tidligere abonnement hos andet selskab hvor signalet gik gennem telefonstik...
love youbio
nu vil jeg lige sige jeg er en blockbustermand,og jeg synes at det er fedt og gå rundt der oppe og leje og købe blue ray,og det vil jeg stadig gøre.Men jeg synes at youbio har et stort udvalg af fede film og serie,og der er ingen ploblemer med det, det køre bare. og gode priser,så jeg er super tilfreds,go youbio
for få film på abonement delen
Syntes der er for få film specielt i genre eventyr og sci fiction. Der er også flere film der ikke virker dels moar med Jim carry
NickNik
Der er gode og dårlige ting ved Youbio. Der er mange movies men fleste af dem er de gamle. Hvis en af de medvirkende skuespiller er berømt, så skal du betale for at se filmen. Danske film mangler undertekster. Der er en funktion at når man ser en film halvvejs og stopper, næste gang kan man starter der hvor man stoppede sidst. Men det virker ikke altid! Youbio player crasher også.
Der er miskmask blandt film fra CMore og Youbioplus. Specielt når man bruger yousee boks kan man ikke bruge nogen søgemaskine. Der er bedre muligheder når man ser film på computer.
En anden dårlig ting er at når man ser tv, kan man ikke stoppe streaming og man bliver nødt til at lukke browseren ned, og hvis man skal se tv igen, skal man logge ind igen.
De gode er man kan koble på fra flere computer hjemme og melde din computer for at også se film/tv når du er ude!
For mange fejl i Deres Apps
Der er desværre for mange fejl i de Apps der bruges til Youbio, oplevet fejl I deres LG TV app ikke rettet i 2½ måned youbio ubrugelig på TV et, de var 1½ om at rette fejlen med nye mobiler der blev opfattet som rootede, og måttet lave 4 hurtige genudsendelse af den før det virkede, der Apple app også fejlbehæftet, jeg kunne forstå det hvis det var en lille 1 - 3 mand virksomhed, men det er en af de største her hjemme og de burde have de rigtige folk til udvikling samt den nødvendige kvalitetstest til rådighed.
YOUBIO er suverænt godt - når det virker !?
YOUBIO er suverænt godt udtænkt koncept, med et indhold der efter min smag er udmærket sammensat af nordisk og amerikansk/britisk indholdende film og serier. Det er godt opbygget med gode søgemuligheder med indbyggede hints til lignende materiale med skuespiller-referencer og genreinddeling der gør det let overskueligt at finde nyt relateret indhold. Det har en flot og overskuelig grafik. MEN jeg begriber ikke at man indlader sig på et kompanyskab med at tilbyde sit indhold gennem LGs Smart World- TV, hvor ens kunder investerer anselige beløb på nye TV-produkter der skulle kunne streame indhold direkte, men så enten ikke KAN - eller VIL samarbejde om at få softwaren udviklet og til at fungere vedvarende ! Det er sgu en hån overfor ens faste betalende kunder ! Ikke godt nok desværre !
GOD kvalitet, STORT udvalg, meeeen....
Jeg har KUN haft gode oplevelser med Youbio, både i kvaliteten og udvalget af film.
Dog har mangler der en stjerne. Youbio får min sidste stjerne, hvis prisen bliver sat ned til kr. 79,00. Jeg har ikke kunne gennemskue, hvorfor Youbio er dyrere end andre udbydere. Så, Youbio, kom ind i kampen om dem, som skal holde jer igang - nemlig kunderne. Sæt prisen ned, og jeg vil komme tilbage :-)