Wat een k bedrijf bestelling niet geleverd krijg je 20% korting op je volgende bestelling en geld kwijt bij horren totaal dit is 1 pot nat alles op 1 adres
Zobacz, co mówią recenzenci
De leverantie van mijn kozijn met draaideur verliep niet zonder problemen. Enkele onderdelen klopten niet of kwamen te laat. Niettemin reageerde Yorway zeer correct. Kwam zelfs een bepaald onderdeel,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We genieten nu al 8 jaar van onze plissé hordeuren na alle tevredenheid. Omdat ik deze elk jaar in de winter weg haal zijn er wat bevestigingslipjes afgebroken na al die jaren. Bij de vraag wat deze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Expeditieweg 18, 6657 KL, Boven-Leeuwen, Holandia
- 0487209002
- info@yorway.nl
- yorway.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
De website is erg overzichtelijk en…
De website is erg overzichtelijk en communicatie via whatsapp of Email is zeer snel.

Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Slechte telefonische bereikbaarheid.
Slechte aftersale service.

Levering ging niet goed.
Levering ging niet goed.
Zij profielen van de zijwand en handvatten van de glazen schuifwand zaten er niet bij.
Ik heb zeker vier week lang elke week gebeld om te vragen wanneer dit nageleverd werd.
Er werden beloftes gemaakt die niet nagekomen werden. “ ik pak het persoonlijk op en bel u morgen terug”. Niet dus. Na vijf week en een hoop telefoontjes verder kwamen de profielen van de polycarbonaat zijwand. Maar geen handvatten van de glazen deuren. Ik moet nog steeds bellen om dit aan te geven, maar heb er weinig motivatie door..

Dit was de tweede keer
Dit was de tweede keer, dat ik een hordeur heb gekocht.
De vorige was voor onze buurvrouw en was eenvoudig te plaatsen en ze was ook zeer tevreden, dus heb ik er voor ons zelf ook 1 besteld. Snelle levering en netjes verpakt. Bovendien in de breedte makkelijk in te korten.

Betrouwbare bedrijf
Betrouwbare bedrijf
Wel moeilijk telefonisch te bereiken
Maar via de app hele goede contact en ben ik ook uitstekend geholpen met mijn aankoop en bezorging

Prima luifel voor een mooie prijs
Prima luifel voor een mooie prijs
Levering liet hier en daar wat te wensen over, maar het is zeker een aanrader om hier je luifel te bestellen

Odpowiedź od Yorway
Zeer goede prijzen maar de service is nog beter!
Wat een service! Doordat onze hond in een wilde bui dwars door de hordeur was heengerend was er iets in de rails afgebroken. Dit gemeld en gevraagd of ik reserve onderdelen kon bestellen. Binnen een dag antwoord dat er een pakketje met reserve onderdelen is klaargezet. Gratis! Zonder piepen of morren. Dit soort klantvriendelijkheid ben ik bij online winkels nog nooit tegen gekomen. Chapeau! voor Horrentotaal.nl

Super mooie veranda
Super mooie veranda, zelf geplaatst met montage lift.
In 1 dag klaar.
Goede communicatie snel geleverd

Odpowiedź od Yorway
Horren zijn niet haaks geleverd
Horren zijn niet haaks geleverd, ben nu al weken bezig om contact te krijgen met Horrentotaal maar telefonisch krijg ik niemand aan de lijn en op e-mails wordt niet gereageerd. Wat een slecht bedrijf.
Update: Zowaar na het plaatsen van deze review kwam er wel reactie en heeft Horrentotaal het goed afgehandeld.

Odpowiedź od Yorway
Goede en snelle levering met een mooi…
Goede en snelle levering met een mooi en compleet product.

Prima product.
Goede kwaliteit netjes verpakt .
Alleen de beschrijving om op te bouwen kan beter en communicatie kan beter
Ik had schuifdeuren gevraagd en zijn ook netjes geleverd maar hier zat dus helemaal geen beschrijving bij.
Verder is het een prima product.

Goede en snelle service
Goede en snelle service, mijn vragen zijn vriendelijk en correct beantwoord.

Odpowiedź od Yorway
Je besteld en krijgt wat je besteld…
Je besteld en krijgt wat je besteld heb. Even uit zoeken hoe hij in gekort moet worden maar heb het voor elkaar gekregen. 💪🏻 klus vrouw.
Makkelijk te monteren.

Odpowiedź od Yorway
Te laat geleverd!Niet gevraagd of ik in…
Te laat geleverd!Niet gevraagd of ik in staat was om de schauffeur te helpen met afladen!1 dakplaat was niet op de juiste maat!Uitstekent materiaal voor 1 zacht prijsje dus toch bedankt!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.