Simpelthen god god service 🙏🏼 Jeg havde brug for at forespørge om en vare på mail, og jeg fik virkelig oplevelsen af personen, der svarede, tog sig tid til gøre det. Det er en sjælen vare! Mine v... Zobacz więcej
Har bestilt to pakker inden for kort tid. Udover gode priser, har servicen også været i top. Begge pakker er modtaget få dage efter bestilling. Alt spillede bare.
En af mine absolutte yndlingswebshops! Kundeservicen er i top, og hun er altid sød til af svare :)) YogaLiv er blevet anbefalet til højre og venstre fra mig - og jeg kommer helt sikkert til at køb... Zobacz więcej
Fine produkter til en god pris. Rigtig fin service med en sød besked i pakken. Det er ikke sidste gang jeg besøger net butikken, Betaling lidt vanskeliggjort, da der ikke kan betales med visa og Eu... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos YogaLiv finder du, et bredt sortiment af, nøje udvalgt yoga & træningstøj, loungewear og trænings udstyr.
Skibstrupvej 12 B, 3100, Hornbæk , Dania
- info@yogaliv.yoga
- yogaliv.yoga
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fuldt tilfreds
Super hurtig levering, stort og lækkert udvalg, gode priser og hyggeligt indpakket.
Nemt enkelt og lækre varer
Great service
Great service, good quality 😀
Will definitely shop there again
Hurtig levering😊
Easy order and the delivery came with a…
Easy order and the delivery came with a sweet personal touch - very happy to order from them again! :)
Hurtig og god service
En af mine absolutte yndlingswebshops
En af mine absolutte yndlingswebshops!
Kundeservicen er i top, og hun er altid sød til af svare :)) YogaLiv er blevet anbefalet til højre og venstre fra mig - og jeg kommer helt sikkert til at købe herfra igen
Alt i orden
Alt i orden. En meget behagelig købsoplevelse og en lækker vare, jeg købte,- til en god pris....
Nemt og overskueligt Hurtig levering
Varm anbefaling
Lækker webshop, lækkert produkt samt god og hurtig service. Yogaliv får min varmeste anbefaling.
Tights til fin pris og hurtig levering.
Tights til fin pris og hurtig levering.
Sådan skal nethandel være....
Super fin service
Meget hurtig levering af meget lækkert…
Meget hurtig levering af meget lækkert og blødt yogatøj med fine detaljer.
Dejlig hjemmeside og altid gode tilbud
Dejlig hjemmeside og altid gode tilbud, og bonus hurtig levering😊
Hurtig levering, hyggeligt med en velkomstgave samt dejlig besked på faktura. Rigtig god behandling modtagelse og lækre bukser👍 måske lige lovlige lange men så må de lægges op👏