Jatkuvia ongelmia sivuston latautumisen kanssa. Kun annan palautetta, sitä ei oteta tosissaan. Omat tunnit -osioon voi tallentaa vain muutaman tunnin. Tunnin nimellä haettaessa, tunteja latautuu vain... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ladattu appsi toimiii hyvin iPhonella, mutta esim. Samsungin tablettiin appsia ei saa ladattua ollenkaan ja nettiyhteydellä jumittaa ja pätkii pahasti, myös tavan läppärillä sama juttu. Itse sisältö o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nettipalvelu ei aukea saamallani tunnuksella. Mistään ei löydy sähköpostia tai puhelinnumeroa asiakaspalveluun. Mitä ihmettä pitäisi tehdä, kolmen kuukauden paketti on maksettu, mutta en pääse palvelu... Zobacz więcej
Hei, Olen tehnyt vasta muutaman lyhyen joogaharjoituksen ja lyhyen ajan vuoksi vauhti on vähän liian nopea näin aloittelijalle ja liikkeet ovat vähän hankalia, koska minulla on ollut ongelmia selä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Yoga, but more flexible! Yogaia is a live, interactive online yoga studio - open 24/7 - with over 100 new classes a week for all levels.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super but would get 5stars if more live classes at the weekends and evenings, most of us are working during the day time

Odpowiedź od Yogaia
Tykkään yogaiasta koska siellä on monipuolinen valikoima eripituisia tunteja.

Odpowiedź od Yogaia
Tuntitarjonta on monipuolinen ja tallennemahdollisuus on ehdottomasti iso plussa.

Odpowiedź od Yogaia
Yogaia is very good because you have access to a wide variety of exercises: yoga, pilates, mindfulness, stretching etc. You just choose what your body and mind need each day. I also like the variety in different yogateachers and languages. The only thing that I don't like, is that sometimes I'm too lazy to start. But I feel great after taking part in Yogaia classes.

Odpowiedź od Yogaia
Melkein täydellistä :) Jotakin lisäyllätystä voisi välillä olla ja esim. lisää tempauksia! Hyvä Yogaia!

Odpowiedź od Yogaia
Loistava konsepti! Mikäs sen miellyttävämpää kuin joogata oman kodin rauhassa ja silti ammattitaitoisten ohjaajien ohjauksessa! Yogaian tuntivalikoima on laaja. Löydät valikoimasta varmasti päivän "kuntoosi" sopivan joogan. Samalla saat kielikursseiltuakin, kun voit valita ohjauskieleksi suomen lisäksi englannin tai saksan. Yogaian ohjaajat osaavat asiansa ja ohjaavat joogaasi varmoin ottein. Mikäli et ehdi live-tunnille mukaan, ei hätää, ehdit mukaan omassa aikataulussasi taltioinnin myötä. Itse olen joogaillut Yogaian matkassa alkutaipaleeltaan asti ja jatkan edelleen tyytyväisenä asiakkaanaan.

Odpowiedź od Yogaia
Loistavaa, voin harrastaa koska haluan ajasta ja paikasta riippumatta. Hyvät ohjaajat ja hyvät ohjelmat, jokaiselle löytyy jotain sopivaa.

Odpowiedź od Yogaia
Ich bin mit Yogaia sehr zufrieden! Es gibt so eine grosse Auswahl an Kurse für jeden Geschmack. Wirklich sehr zu empfehlen (ich tue es auch immer wieder ..)

Odpowiedź od Yogaia
Yogaialla on erittäin hyvät ohjaajat ja monipuolinen valikoima erilaisia ja eripituisia treenejä. Itselleni Yogaialla on ollut korvaamaton merkitys. Päivittäinen joogaaminen on tullut tavaksi, ja se sekä tuntuu että näkyy kropassa. Kiitos!

Odpowiedź od Yogaia
Loving Yogaia for the flexibility by which I can attend my class, and if I like a certain class, I can always go back and attend that class again.
I hope there are more live classes that can fit my schedule. I live in Singapore, and the class hours are either in the afternoon when i'm working or in the wee hours. I understand this is because of the location of the Yogaia studio.
I also appreciate that the Yogaia team is always very quick to respond! Always recommend Yogaia to my friends ^^

Odpowiedź od Yogaia
I am quite new to yoga and am enjoying selecting different classes and challenging myself in new ways.

Odpowiedź od Yogaia
Monipuolinen valikoima erilaisia tuntityyppejä, vain pilates puuttuu. Helppo harjoitella kotona!

Odpowiedź od Yogaia
Erittäin monipuoliset tunnit eri tasolla oleville. Ja mikä parasta, lyhyitä vartin tai puolen tunnin mittaisia niin ehtii paremmin osallistua.

Odpowiedź od Yogaia
Ajasta ja paikasta riippumaton. Helppo ja monipuolinen sisältö

Odpowiedź od Yogaia
Olen tyytyväisenä käyttänyt palvelua jo kauan ja aion jatkaa. Tunneissa on vaihtelua, monipuolisuutta ja ohjauksen sekä äänen/kuvan laatu on hyvä. Sopii ihmiselle, joka reissaa eri paikkakunnilla. Aion jatkaa!

Odpowiedź od Yogaia
Sopii kiireiseen elämäntyyliin ja mahdollistaa monipuoliset treenit, vaikka vapaa-aika olisi tiukilla!

Odpowiedź od Yogaia
Auch wenn mir nicht alle Lehrer entsprechen, finde ich doch immer ein Angebot, welches mir passt. Die grosse Auswahl finde ich super, und auch die vielen verschiedenen Stilrichtungen.

Odpowiedź od Yogaia
Olen todella tyytyväinen, että päätin liittyä Yogaiaan. Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta joogasta, jonka lisäksi minulla on erilaisia urheiluvammoja, joten kaikki liikkeet eivät sovellu minulle. Tuntivalikoima on kuitenkin niin laaja, että olen aina löytänyt itselleni sopivia tunteja, niin fyysiseen kuntoon kuin mielentilaankin liittyen. Lisäksi olen todella laiska lähtemään ryhmäliikuntatunneille ja elämäntilanteeni on sen verran kiireinen, että ylimääräiset aikataulut ahdistavat. Joogata ja jumpata voin kuitenkin Yogaian avulla koska vain ja missä tahansa! Live-tunteja en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta sekin tuntuu hienolta, että on mahdollisuus myös ohjaajan silmän alla joogaamiseen!

Odpowiedź od Yogaia
Olen erittäin tyytyväinen Yoogaiaan. Teillä on tosi monipuoliset tunnit. On todella hienoa, että paljon voi tehdä ilman lisäpainoja, mutta että halukkaille löytyy myös todella hyviä jumppia lisäpainojen kanssa. Joogatarjontanne on todella monipuolinen ja näin pienten lasten äidille on todella helppoa, kun jumpan/joogan voi pistää paussille ja hetken päästä taas jatkaa. Olen suositellut palveluanne kaikille tuttavillenikin. Myös 4-vuotias tyttäreni pitää muksujoogastanne paljon ja onkin tosi hienoa, että voin harrastaa myös lasten kanssa!

Odpowiedź od Yogaia
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.