Vlotte reservering voor een correcte prijs. Deze keer enkel ophaling na een mini cruise die eindigde in Antwerpen. Plaats van aanmeren was iets verder dan bij reservatie afgesproken was. Dankzij de... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Y-Drive is een professionele chauffeurdienst met een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in comfortabel, stijlvol en betaalbaar personenvervoer. Iedereen is welkom in onze wagens. Of u nu de CEO van een beursgenoteerd bedrijf bent, een bekende artiest of een particulier die zich op zijn huwelijksdag door een privéchauffeur wil laten vervoeren: bij ons bent u zeker van een flexibele oplossing op uw maat.
Dane kontaktowe
Bieststraat 91, 3191, Hever, Belgia
- +3215770079
- info@y-drive.be
- y-drive.be
Vlotte reservering voor een correcte…
Vlotte reservering voor een correcte prijs.
Deze keer enkel ophaling na een mini cruise die eindigde in Antwerpen. Plaats van aanmeren was iets verder dan bij reservatie afgesproken was. Dankzij de communicatie via gsm konden wij de juiste coördinaten doorgeven. Vlot opgepikt, vlot thuis afgezet. Prima 👏. Je kan op hen rekenen!
Perfect timing
Perfect timing.
Taxi perfectly on time at rendez-vous place.
Excellente service
Excellente service! Steeds op tijd, goede communicatie en zeer professioneel!
Super service!
Super service!
Perfect op tijd, leuke babbel,..
Alles verliep zoals afgesproken.
Bij een volgende gelegenheid contacteren wij ze zeker terug!
Everything super
Nice bus and nice driver, departing on time, arriving in time
Excellent service!
Recommended
I was very happy with this service. I made bookings for several trips for a large group (12-15 people) going around Brussels over two days. Everything went very smoothly, even when we made changes at short-notice to our itinerary. Competitive prices, comfortable vehicles, punctual and competent driver, prompt communication. Everything was very good indeed.
Top service mannen
Top service mannen! Was goede 10 min te vroeg aangekomen en vlotjes naar de luchthaven gebracht. Zeer aangename chauffeur voor een babbeltje.
Perfecte service, zowel voor als erna!
Vlotte voorbereiding, er waren heel wat veranderingen in onze planning maar hier werd heel zorgvuldig en geduldig mee omgegaan. De dag zelf verliep alles vlotjes en konden we met een gerust hart genieten van onze trouwdag! Prijs-kwaliteit meer dan oké, vooral de persoonlijke service is een grote meerwaarde.
Fantastisch bedrijf, een echte aanrader
Last minute shuttles geregeld voor een event en heel erg blij met dit fantastische bedrijf en de uitvoering. Altijd vriendelijk, behulpzaam en een hele goede duidelijke communicatie vooraf en op de dag zelf. Een echte aanrader voor net, stijlvol en goed vervoer!
Topservice!!
Geweldige service
Geweldige service. Komt afspraken na. Luxueus vervoer. Echt een aanrader!!
gemakkelijke booking procedure ..
gemakkelijke booking procedure ... volledige schriftelijke bevestiging van overeenkomst
perfecte en tijdige uitvoering van de ritten met goede service
Uitstekende service met een uitstekende…
Uitstekende service met een uitstekende en heel vriendelijk chauffeur !!
Zeer goede stipte vriendelijke service
Zeer goede stipte vriendelijke service
Een aanrader!!!!!!
Mvg frank
Excellent service
Y-drive delivered us an excellent service for our travel to and from Brussels airport.
Zeer vlotte samenwerking met Ken en …
Zeer vlotte samenwerking met Ken en zijn drivers. Mooie wagens en alles tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijke en correcte service.

Odpowiedź od Y-Drive Chauffeured Services B.V.
Hartelijk aanbevolen ! Super service *****
Bij dit bedrijf ceremoniewagen met chauffeur gereserveerd voor onze trouw. Wagen in prima conditie, (kunststof) bloemstuk gratis inbegrepen in de prijs. Chauffeur heel vriendelijk. Wij hadden geen ceremoniemeester maar de chauffeur heeft ons geholpen alles in goede banen te leiden, hoewel dat helemaal zijn job niet is. Hartelijk aanbevolen. Nogmaals dank Ken ! Ons huwelijk is mede door jullie een prachtige dag geworden !

Odpowiedź od Y-Drive Chauffeured Services B.V.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.