ik ben zo blij dat ik mijn kantoorspullen bij een betrouwbare webshop (klein bedrijf) kan kopen voor een goede prijs. Wat zo tof is is dat ze geen trackers hebben dus ik wordt na aankoop niet dagenlan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had een bureau-onderlegger nodig en een papierbak. Nergens iets naar mijn zin kunnen vinden bij de reguliere winkels. Dan maar even op internet gezocht. Daar kwam ik Xtreme Office tegen, waar ik... Zobacz więcej
Artikel was op voorraad volgens de site. 2 werkdagen later had ik het produkt in mijn bezit. Ik moet wel zeggen dat ik z`n verpakking nog nergens gezien heb. Mijn bestelling zat in de doos vastgem... Zobacz więcej
Voor mij de eerste keer bij Xtreme office. Alleen dvd+rw gekocht, omdat ze overal elders duurder waren. Snelle levering, wat willen we nog meer. Ik zal deze website zeker vaker bezoeken.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij XtremeOffice, ook namens Dex onze mascotte. We hebben ruim 70.000 artikelen. We noemen het kantoorartikelen, dat is een ruim begrip. Knutselspullen en schoolartikelen horen ook erbij. Echt vrijwel alles dat je nodig hebt voor je (thuis) kantoor tref je in ons assortiment aan. We zijn voordelig, we hebben slimme logistiek, en we hebben ons aantrekkelijke spaarprogramma Dex-points. XtremeOffice komt sinds januari 2026 voort uit Merken Distributie. Merken Distributie bestaat sinds 01-04-2019.
Dane kontaktowe
GroetHofstraat 9 B, 5916 PA, Venlo, Holandia
- 077-3690588
- Dex@xtremeoffice.nl
- xtremeoffice.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
middelmatig
Hallo,
Vorige week heb ik een bestelling geplaatst en ik heb gelijk betaald, en dan word er gezegd dat de bestelling binnen 1a2 dagen geleverd word, we zijn nu een week verder en ik heb nog niks gehoord of gezien.
Het is niet erg als het niet lukt maar laat dan a.u.b. even wat horen...
netjes op tijd bezorgt
Nooit meer
Een week gewacht om te horen (via email) dat het bestelde niet op vooraad was.
Even bellen is er ook niet bij, alles gaat per mail.
bestelling nooit Ontvangen
waardeloos. Jammer dat je nooit iemand aan de telefoon krijgt en je duidelijkheid kan geven
onbegrijpelijk
deze eerste bestelling geeft weinig vertrouwen, als je na een week nog niets ontvangen hebt.
Website misleidend, let op wat je precies besteld!
De website suggereerde dat het om een heel whiteboard met jaarplanning erop ging, met magnetische cijferstroken om de datum aan te geven en de planner elk jaar opnieuw te kunnen gebruiken, maar ik kreeg alleen die cijferstrookjes opgestuurd. (Trouwens na 3 werkdagen i.p.v. de beloofde 1-2, maar dat is een detail.) Ik heb het teruggestuurd, als het goed is krijg ik binnenkort het aankoopbedrag en hopelijk ook de verzendkosten teruggestort.
Afwachten maar...
kan beter
ondanks dat op de website staat vermeld, bij vandaag bestellen, morgen in huis, duurde het 3 dagen voor wij onze bestelling hadden. Dat viel best wel tegen, zeker gezien het feit dat wij per creditcard betaalden. Daarnaast vind ik het niet prettig dat je als bedrijf niet op factuur kan kopen. Dit was voor ons eenmalig.
zeer slecht
Ik heb vorige week maandag al betaald, maar mijn bestelling heb ik nog niet ontvangen. Agelopen vrijdag nog de nodige telefoontjes gepleegd ook naar GSL die hadden me beloofd dat ik het vandaag zou ontvangen.
Zeer tevreden
Producten zijn netjes en binnen 2 dagen bij mij thuis bezorgd.
De eerste online shop waarmee wij geen positieve ervaring hebben.
De bestelde goederen (2x 100 st. CD spindles) werden (later dan aangegeven) bezorgd en waren onvoldoende beschermd verpakt waardoor ze beschadigd waren. Afwikkeling klacht was geen oplossing.
goede producten, slechte communicatie
Mijn bestelling werd 4 dagen te laat geleverd, zonder enige communicatie. Telefonisch contact opnemen heeft bijna geenzin, want je wordt altijd doorverwezen naar website. Op website is geen adequate informatie te vinden. Zelfs niet op Mijn Account.
Eindelijk wel telefonisch contact, werd gegarandeerd dat er die dag geleverd zou worden. Werd weer een dag later.
De producten waren echter goed.
Alles daar om heen een rommeltje
Uitstekende prijs, binnen 2 dagen geleverd, prima.
Ruime keus in artikelen met een goede prijs.
Artikelen besteld binnen 2 dagen geleverd zoals gemeld.
Bestelling nog niet ontvangen!
Ik heb de bestelling nog niet binnen ( nu al een week geleden besteld!) Callsenter slecht te bereiken, slechte klachtenafhandeling!
Snelle levering vlg afspraak.
U heeft snel geleverd, met btw rekining binnen 2 dagen.
Alleen zo'n grote doos voor 2 x 12 potloden ???
Voor de rest Super !
snel betrouwbaar en gemakkelijk
alles prima in orde maar 1 kleine verbetering zou kunnen ,de verzenddoos zou iets kleiner gemogen hebben
afspraak = afspraak
Xtreme komt afspraken na binnen een kwaliteitsstandaard die beantwoordt aan de verwachtingen.
Doświadczenie Trustpilot