Zakup karty eSim jak i instalacja przebiegły szybko i bezproblemowo. Instrukcja instalacji i aktywacji była podana w jasny i zrozumiały sposób. Dostęp do internetu nastąpił od razu po wylądowaniu i w... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
XOXO WiFi is the simplest way to access the internet while traveling abroad, with clear payment terms. You rent a pocket-sized router, similar in size to a smartphone, for a specified number of days and enjoy the best possible connectivity in over 150 countries. The package includes the device itself, a cable, and a charger with adapters that allow you to connect to outlets worldwide, along with an instruction manual.
Rokicinska 113, 95-020, Andrespol, Polska
- +48 605627888
- support@xoxowifi.com
- xoxowifi.com
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Bardzo dobry internet
Bardzo dobry internet, szybki i bezproblemowy, intuicyjna instalacja, dobra cena za duży pakiet.
Wszystko działa
Internet przez cale Bałkany działał bez…
Internet przez cale Bałkany działał bez zastrzeżeń
Polecam!!!
Internet działa bez żadnego problemu. Karta esim dostarczona szybciutko z dobrą instrukcją obsługi dzięki której bezproblemowo ją zainstalowałam. Można ją doładować gdy zostaje mało MB o czym również otrzymuje się przypomnienie. Polecam!!!
Bardzo łatwa instalacja karty e-sim
Bardzo łatwa instalacja karty e-sim. Internet za granicą działał dobrze i cena naprawdę jest atrakcyjna. Z internetu korzystała córka będąc w Hiszpanii. Teraz kupuję 3 karty na wyjazd do Albanii. Wybieram kartę Europa 43 na 30 dni 2xx30 GB i raz 50 GB. W UE było ok, a teraz zobaczymy jak działają poza UE na Bałkanach. Opinie są naprawdę obiecujące.
PROBLEMY Z DZIAŁANIEM ROUTERA
Niestety tym razem router nie działał prawidłowo , zgłosiłem problem i był faktycznie kłopot z przepustowością operatora, napisałem maila o pomoc techniczną, odpowiedź była rzeczowa i podjęto próbę poprawienia sytuacji - przełączono na innego operatora i router ruszył. Podziękowałem za rozwiązanie sytuacji, ale radość trwała 2 godziny po których już przestał znów działać, czasem działał przez 5 minut i zrywał połączenie, czasem w ogóle nie działał. Odpuściłem już kolejne zgłoszenia, ponieważ kończył nam się pobyt i nie zamierzałem już wyjeżdżać poza hotel. Do tej pory zawsze wszystko działało, niestety teraz już nie. Będziemy musieli poszukać na przyszłość innych rozwiązań a może coś XOXO poprawi w najbliższym czasie, ale nie wiem czy się da coś zrobić.

Odpowiedź od XOXO WiFi
Bardzo dobra opcja na zagraniczny wyjazd
Sprawna wysyłka. Bardzo dobry sygnał przez cały pobyt, długo trzymająca bateria. Nie było słabych stron.
Karta Albania
Karta działała bez zarzutów polecam i na pewno przy następnym wyjeździe skorzystam ponownie
Nie dałam rady podłączyć więc nie mogę…
Nie dałam rady podłączyć więc nie mogę ocenić
Super usługa i klarowne informacje co i…
Super usługa i klarowne informacje co i jak
Działało zgodnie z oczekiwaniami
Działało zgodnie z oczekiwaniami, aktywacja i konfiguracja była dobrze opisana.
Korzystałem xoxo 2 tygodnie tydzień…
Korzystałem xoxo 2 tygodnie tydzień Macedonia tydzień Albania żadnych problemów pakiet Bałkany 20Giga mieliśmy 2 karty z synem polecam nawet w górach w Albanii był sygnał
Najlepsza i najbardziej opłacalna…
Najlepsza i najbardziej opłacalna oferta, intuicyjna instalacja, stabilne połączenie. Obawiałem się że coś może nie działać ale podczas całego pobytu poza UE a
Wszystko było ok.
Świetny internet w bardzo dobrej cenie
Świetny internet w bardzo dobrej cenie. Bezproblemowa instalacja i aktywacja karty e-sim. Możliwość sprawdzenia stanu konta oraz doładowania.
Działał szybko i stabilnie.
Zakupiona karta z pakietem Bałkany nie…
Zakupiona karta z pakietem Bałkany nie aktywowała się po dotarciu na miejsce.Produkty konkurencji na telefonach członków rodziny działały bez zarzutu.

Odpowiedź od XOXO WiFi