Zakup karty eSim jak i instalacja przebiegły szybko i bezproblemowo. Instrukcja instalacji i aktywacji była podana w jasny i zrozumiały sposób. Dostęp do internetu nastąpił od razu po wylądowaniu i w... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
XOXO WiFi is the simplest way to access the internet while traveling abroad, with clear payment terms. You rent a pocket-sized router, similar in size to a smartphone, for a specified number of days and enjoy the best possible connectivity in over 150 countries. The package includes the device itself, a cable, and a charger with adapters that allow you to connect to outlets worldwide, along with an instruction manual.
Rokicinska 113, 95-020, Andrespol, Polska
- +48 605627888
- support@xoxowifi.com
- xoxowifi.com
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Internet w Turcji
Sprawna aktywacja, szybka odpowiedź na pytanie, bardzo dobre działanie Internetu w Turcji.
Obsługa ok, sam internet nie do końca
Jeśli chodzi o sam zakup i przesłanie esim wszystko w najlepszym porządku, jeśli chodzi o możliwość monitorowania pakietów również pierwsza klasa, niestety jeśli chodzi o samą usługę internetu na miejscu w Egipcie to tragedia, co chwilę rozłącza, łączy, rozłącza itp. Ciężko stabilnie korzystać z pakietów, kolega miał z innej firmy i problemu nie było.

Sprawnie działający Internet
Sprawnie działający Internet. Fachowa pomoc i wsparcie doradcy.
Dziękuję i polecam.
wszystko super
Polecam serdecznie!
Polecam, szczególnie za cierpliwe wsparcie pozakupowe w przypadku trudności.
Polecam, duży plus za możliwość doładowania gdy wykorzystasz zaplanowany pakiet
Słaby internet
Witam. Korzystam z karty esim na Wyspach Kanaryjskich. Muszę przyznać, iż nie jestem zadowolony. Internet działał bardzo słabo. W hotelu zaś nie działał prawie w ogóle. Kartę kupiłem aby nie korzystać z WiFi hotelowego, tym bardziej, iż była ona niezabezpieczona. Oczywiście konsultowałem tę kwestię z BOA. Wybierałem różne, dostępne sieci ręcznie. Nic z tego. Na marginesie kontakt z obsługą bardzo dobry. Konsultanci odpowiadali szybko i precyzyjnie. Bardzo dziękuję. Jednakże jeśli chodzi o uzyskanie dostępu do Internetu było kiepsko. Dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedź od XOXO WiFi
Nie udało mi się go wcale…
Nie udało mi się go wcale uruchomić,jeszcze liczyłam ,że po prostu tak jak pisano uruchomi się za granicą jak złapie ich sieć...niestety nic z tego. Już nie chce mi się zastanawiać co ew było źle ..A od nowa oczywiście nie dało się próbować zainstalować,bo jakby nie była już aktywna ...

Odpowiedź od XOXO WiFi
Brak internetu lub zgrywanie połączeń
Brak internetu lub zgrywanie połączeń. Na odpowiedź z xoxo support czekałam 21 godzin. Podobno pomoc ma działać 24h. Po kontrakcie niewiele się poprawiło, co widać po korespondencji na Whatsapp. Trzy razy korzystałam z waszej usługi w tym roku i to był ostatni.
Internet 5G załączył się w kilka sekund…
Internet 5G załączył się kilka sekund po odblokowaniu trybu samolotowego i śmigał bez zarzutu przez cały pobyt. Na pewno skorzystam ponownie!
Za tą cenę rewelacja
Po wylądowaniu działała cały czas bez zarzutów. Za tą cenę super
Bardzo sprawna usługa.Polecam.
Karta jest aktywowana w momencie wjazdu do pierwszego Państwa na jaki region została kupiona
Bardzo dobry zasięg w każdym Państwie jakim byłem. Działanie bez problemu.
Dobry kontakt z obsługą klienta przez WhatsApp
Internet działał dobrze od razu po…
Internet działał dobrze od razu po dotarciu na miejsce. Stosunek jakości do ceny bardzo dobry
Internet w Turcji ,działał i to dobrze…
Internet w Turcji ,działał i to dobrze za nie wielkie pieniądze !
Duży wybór pakietów, dobre ceny, łatwość zakupu i instalacji
Szeroki wybor pakietów:
- krajow / regionów
- cen
- limitów GB
- łatwość zakupu
- łatwość instalacji
Super dziala
Czasem przerywało i nie wszystkie…
Czasem przerywało i nie wszystkie aplikacje działały poprawnie
Dostęp do sieci w każdym miejscu i…
Dostęp do sieci w każdym miejscu i przez cały czas
W Turcji działa bez problemu
W Turcji działa bez problemu. Po wylądowaniu od razu wyszukało i się połączyło z siecią