PostNL leverde de door mij bestelde doucheset af bij een afhaalpunt op een uur reizen bij mij vandaan. X2O heeft vervolgens de moeite genomen om de doucheset, die op mijn verzoek naar de afzender was... Zobacz więcej

Lokalizacja
Zmień lokalizacjęTinnegieterstraat 22, 5232 BM 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
Zobacz, co mówią recenzenci
Aantal weken geleden een wc op donderdag of vrijdag besteld, levering gepland voor zaterdag, door transporteur dynalogic verzet naar maandag. lang verhaal kort 2x verzet door transporteur, 1x doo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Linie Lado badkamermeubel met Vano wastafel, dubbele uitvoering, mat wit en een hangkast. Het ophangsysteem is iets minder handig dan wat we hadden. Heel... Zobacz więcej
Fijn bedrijf, àlles geleverd volgens afspraak. Materiaal zijn we héél tevreden over met 7 jaar garantie van Blaufoss. Tevens ook goede instructies bij. Dus tot nu toe zéér tevreden met de kranen, d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Waarom X²O Badkamers?
Napisane przez firmę
- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Dubbel zo blij met onze service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Dane kontaktowe
Tinnegieterstraat 22, 5232 BM, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Holandia
Dubbel zo blij mee
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Faire prijzen en prima levering.
Voor onze badkamer hadden we twee waskommen nodig. Goed geholpen in de vestiging Spijkenisse heb ik ze online besteld. Deze waren binnen 2 dagen in huis en we genieten er nu van.
De bestelde producten voldeden aan de…
De bestelde producten voldeden aan de verwachting. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het moment van levering, en alles wordt netjes en met zorg op de locatie afgeleverd.
Wat minder is
Wat minder is: mijn kraan had een lange levertijd. De leverdatum stond na bestelling op 16-1-26 op 30-3-26. Ik had geen aanleiding om de levering eerder te verwachten, dus heb ik het zo gelaten. Men stuurde mij een mail waarin ik mijn leverdatum kon aanpassen. Dat heb ik niet gedaan, immers er stond al een leverdatum. X2O was hierdoor niet zeker en heeft nog een paar keer een mail gestuurd waar in ik de leverdatum kon aanpassen. Maar die stond toch op 30-3-26? Uiteindelijk een medewerker gesproken. Uit het gesprek bleek dat de kraan al lang voor vermelde leverdatum binnen was. Voor mij bleek dat nergens uit, maar goed. Er kan altijd wat mis gaan. Na nieuwe afspraak heb ik de kraan op afgesproken datum ontvangen. Dus afgezien van een communicatiestoring, prima service.
Snelle levering en leuk geholpen in de…
Snelle levering en leuk geholpen in de showroom Amsterdam
Goede servive, snelle levering
Duidelijke website, makkelijke te bestellen. Snelle levering en kwalitatief hoogwaardig product. Blij mee!
Heel tevreden
Heel tevreden. Snelle service, netjes bezorgd, producten zoals besteld voor een scherpe prijs.
Geen problemen ervaren
Snelle levering van de bestelde kraan.
Snelle levering van de bestelde kraan.
Besteld via Webshop.
Prima kwaliteit van de kraan.
Snelle levering perfecte prijs
Goede kwaliteit en geweldige service.
Super aardige sales support
Super aardig geholpen door sales support toen ik bad wilde ruilen. Erg behulpzaam
Chauffeurs ook erg vriendelijk
Goede prijs, snelle levering
Deskundig advies en prima afhandeling.
Goede website
Goede website, duidelijk in hoe te bestellen, uitstekende en vlotte bezorging. Daarnaast zeer hoge kwaliteit producten,
Snel geleverd
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Bij levering was de bezorger 2 uur…
Bij levering was de bezorger 2 uur eerder dan vooraf aangegeven en heeft het pakket voor de deur neergezet. Ik heb per e-mail laten weten dat dit absoluut niet volgens afspraak was, maar hier verder geen reactie op ontvangen.

Odpowiedź od X²O Badkamers - X²O - Webshop NL
Bestelling ging gemakkelijk en levering…
Bestelling ging gemakkelijk en levering ging snel es was perfect
Doświadczenie Trustpilot