Geweldige service! Nadat het product dat ik besteld had niet bleek te passen, kon ik dit ondanks dat de retourtermijn verstreken was toch nog retourneren. Heel netjes geregeld vanuit x2o. Goede commun... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Moesten ons bad vervangen voor een inloopdouche maar wisten niet precies wat we wilden. Er werd heel goed meegedacht en kregen een duidelijk advies. Alles stond digitaal op je account en ook een wi... Zobacz więcej
Ita heeft ons supergoed geholpen en met ons meegedacht. Door een lekkage hebben we (snel) een nieuwe badkamer nodig, met een beperkt budget. Er werd gedacht in oplossingen, maar ook geluisterd naar on... Zobacz więcej
Met name degene die ons geholpen heeft, Marc (X²O Breda), was uiterst behulpzaam, geduldig, meedenkend, geen moeite teveel. Vriendelijk, niet opdringerig, duidelijk alles uitleggend. Daarbij was de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Waarom X²O Badkamers?
Napisane przez firmę
- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Dubbel zo blij met onze service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Dane kontaktowe
Iabc 5101C, 4814 RN, Breda, Holandia
- 0767200976
Dubbel zo blij mee
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
De prijzen van jullie artiekelen zijn…
De prijzen van jullie artiekelen zijn echt veel duurder dan andere winkels , personeel is wel eerlijk en zeer behulpzaam

Odpowiedź od X²O Badkamers - X²O - Breda
Frontje van de lade van het…
Frontje van de lade van het badkamermeubel zat los. Deze wordt in zijn geheel vervangen en een compleet nieuwe kast wordt bezorgd. Goede service
Geweldig klantvriendelijk
x2o is een geweldig klantvriendelijke zaak. Zeer servicegericht en gaan ver met je te helpen, ongeacht garantie of niet. Echt top!
Bij x2o in Breda zijn wij zeer goed…
Bij x2o in Breda zijn wij zeer goed geslaagd voor onze prachtige badkamer. Een warm welkom in de showroom in Breda, zeer deskundig advies en een ruime collectie. Onze badkamer is deze week geplaatst. De mooie spiegelkast bleek “te robuust” voor onze badkamer, na contact te hebben gelegd met x2o Breda werd gelijk met ons meegedacht. De nieuwe spiegel werd zelfs de volgende ochtend al geleverd. Wat een Service!! x2o Breda bedankt👍
vriendelijk ontvangen en goede uitleg…
vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen in verband met onze wensen
Heel goed advies van medewerker Boy
Heel goed advies van medewerker Boy! Professioneel, goed luisteren, creatief.
Een goede ervaring gehad
We hebben onze spullen via de site besteld, maar eerst in Breda gaan kijken. We werden vriendelijk en vakkundig geholpen. Er is ruime keuze en hebben ook goede kwaliteit met lange garantie. In de winkel gelijk een account aangemaakt zodat ik thuis nog eens alles op mijn gemak kunt bekijken en eventueel dingen kon wijzigingen. Alles was op voorraad en binnen een week geleverd.
Super service in Breda!!!
Onlangs een volledige badkamer bij X2o uitgezocht. Helaas een probleem met al het kraanwerk waarvan we niet zeker zijn of dit de fout is van de leverancier. Desondanks is alles keurig opgelost door het personeel van het filliaal Breda (bedankt Boy en Tom)! We krijgen kosteloos nieuwe onderdelen toegestuurd, super service!
Vriendelijk personeel
3 x vrij genomen voor bezorgen en 3x laten ze het afweten
3 x vrij genomen voor bezorgen. 3x komen ze niet!eerste smoes fout in de planning,tweede x sorteerfout,derde x schade geconstateerd. Wij geloven er niet meer in. Ze komen ook niet met een goede oplossing,schadevergoeding,korting o.i.d. bizar gewoon. Nu willen we ons geld terug.

Odpowiedź od X²O Badkamers - X²O - Breda
Tom heeft ons erg goed geholpen in…
Tom heeft ons erg goed geholpen in Breda. Fijne begeleiding en samen gekeken naar de beste match in prijs en wensen. Erg fijn!!
Fijn meedenkende medewerkers.
Duidelijk en vriendelijk uitgelegd, neemt alle tijd voor de klant
Duidelijk en vriendelijk
Heel goede service!
Daarbij was de keuze groot, de prijs aanlokkelijk.
Maar dit was ons eerste bezoek aan een badkamerzaak, dus we gaan nog voor een tweede offerte.
Grote keuze
Grote keuze in diverse prijsklassen. Maar in iedere klasse een goede kwaliteit en deskundige medewerkers
netjes en zeer veel keus
netjes en zeer veel keus
als we niet niet slagen dat weten we het niet meer
bijzonder vriendelijk geholpen.
Mooie producten, slechte bezorging
Mooie producten, voldoen aan de verwachtingen.
Jammer dat een bedrijf met dergelijke mooie en prijzige producten gebruik maakt van een vervoerder die de bestelling niet op de verdieping van het appartementsgebouw wil afleveren.
Dan heb je toch een probleem wanneer je al op leeftijd bent en de levering ondermeer uit kasten bestaat.
Doświadczenie Trustpilot