De levering was niet correct. Eerst een verkeerde levering en bij de volgende levering die correct was hebben de gasten die kwamen leveren de leivormbomen beschadigd.
Reakcja na opinię

Reakcja na opinię
Een uitermate behulpzame gast. Joachim legt alles goed uit en geeft ons advies met ruimte voor onze bedenkingen. We kunnen alles rustig bekijken, Er was geen tijdsdruk. Een aangename ervaring bij X20... Zobacz więcej
Heel tevreden over mijn bezoek aan X2O! De winkel is netjes en overzichtelijk, en het personeel is vriendelijk en deskundig. Ik kreeg professioneel advies zonder druk, en alles verliep vlot bij de be... Zobacz więcej
Goed geholpen in de showroom. Zelfs toen we na een paar dagen twijfelden werden we goed geholpen. Na een paar dagen keurig thuis geleverd.
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Napisane przez firmę

Binnensingel 88, 3920, Lommel, Belgia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
De levering was niet correct.

Odpowiedź od X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Lommel
Goed geholpen in de showroom.
Zelfs toen we na een paar dagen twijfelden werden we goed geholpen.
Na een paar dagen keurig thuis geleverd.
De uitleg was heel correct en wist waar hij over spreekte ...we zijn geholpen door Joachim in Lommel.
Heel mooie badkamers alles tip top in orde.
Vriendelijk, behulpzaam en zonder enige opdringerigheid geholpen door Joachim!
Waren zeer vriendelijk en behulpzaam! Direct verder geholpen!
Verkoper in Lommel was super onvriendelijk, wou iets laten zien in de winkel. Echter is hij te lui om van zijn stoel te komen.

Odpowiedź od X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Lommel
Heel fijne uitleg gekregen, verkopers denken goed mee en heel vriendelijk.
Super behulpzaam team! Er was een fabrieksfout gebeurt met de crepine opening van ons bad. Direct zeer efficient geholpen geweest.
Een aangename ervaring bij X20.
Vriendelijke bediening,maar mijn bestelling werd beschadigd aangeleverd,heb een nieuwe gekregen ,maar toch 2 dagen achterstand opgelopen.beter een kleine stock in het mgazijn ter plaatse.

Odpowiedź od X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Lommel
Over heel de lijn positief: vriendelijke ontvangst, goede hulp bij keuze en correcte afhandeling en levering!
Advies was goed
Maar de levering vond ik minder geen tijden om af te spreken of voormiddag of namiddag
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.