Zobacz, co mówią recenzenci
De tweede winkelbediende (vr.) die we aanspraken was zeer gedienstig en vriendelijk. Ze gaf een zeer goede uitleg en zocht mee naar wat we voor ogen hadden. Ze stelde ook een offerte op zodat we alles... Zobacz więcej
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor Brigitte. Na een misverstand, nam zij mijn dossier meteen ter harte en zorgde ze ervoor dat alles van begin tot einde correct werd opgevolgd. Haar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Joke heeft goed geluisterd naar onze behoeftes en wensen en stelde dan heel gericht de items voor ook dingen waar we nog niet aan gedacht hadden. Ons showroom bezoek voelde daardoor aan als heel nutti... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Waarom X²O Badkamers?
Napisane przez firmę

- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Dubbel zo blij met jouw badkamer, da’s ook gaan voor de scherpe prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
- Dubbel zo blij met onze service
- Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!
Dane kontaktowe
Mechelsesteenweg 317, 2550, Kontich, Belgia
- +32 34 58 12 38
Dubbel zo blij mee
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Goed geholpen door de verkoper
Goed geholpen door de verkoper, levering ook goed verlopen.
Professioneel en met kennis van zaken…
Professioneel en met kennis van zaken verder geholpen in de showroom
Super snel geholpen geweest in het…
Super snel geholpen geweest in het filiaal in Kontich. Zeer uitgebreide uitleg en niets was te veel. Ik ben dan ook een super tevreden klant. En beveel jullie dan ook aan!
Alles perfect geleverd
Alles perfect geleverd, goed service vriendelijk personeel, kennis van zaken
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
dienstverlening ter plaatse was top
dienstverlening ter plaatse was top. Vriendelijk en snel 5*. Ik vroeg om offerte per email te krijgen.
Ip daarvan krijg ik een mail met een verplicht aanmeld functie (wachtwoord of code en claim).
Dit is al een overbodige stap en wens me niet in te loggen met paswoord. Ik werk dan met code. Ik vul ze in maar dat werkte niet. Dus ben gestopt naar mijn offerte te zoeken.
Ik begrijp de marketing strategie rond het inloggen met klant gegevens , maar ik vraag dit niet, is een overbodige stap en neemt teveel van mijn tijd.
Ik wil een simpele email met de offerte.
Ook werd ik eerder al opgebeld door een medewerker van X2O ivm de vorige offerte. Ook dat ervaar als te intrusief. Ik weet dat jullie met een CRM systeem werken maar ik wens niet onverwacht opgebeld te worden. Ik neem wel contact wanneer me dit uitkomt.
Mijn slechte rating is gebaseerd op het marketing en sales proces, niet op de human interaction in de winkel of product op zich.
Graag de offerte naar mijn mailadres sturen , zoniet zal ik mijn opties herevalueren.
mvg
henri van engelen

Odpowiedź od X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Kontich
Superservice!
We kwamen aan in de winkel en hadden geen idee hoe wa aan onze zoektocht moesten beginnen. Dankzij Daniel hadden we binnen het uur een goed idee wat we van mogelijkheden hadden en was onze volledige badkamer in een lijst gezet. Geweldig! Mercikes Daniel!
We zijn heel vlug geholpen geweest in…
We zijn heel vlug geholpen geweest in de showroom levering is ook goed verlopen zelfs we hadden een spiegel die kapot was zelfs dat is vlug vervangen geweest
Vriendelijke bediening en alles is vlot…
Vriendelijke bediening en alles is vlot verlopen.
Op tijd mails om te verwittigen om te leveren en mails met factuur en de betalingen
Gewoon correct zoals je van een goed…
Gewoon correct zoals je van een goed bedrijf mag verwachten.
En heel vriendelijke verkoopster.
Super dienstverlenging
Zeer vriendelijke ontvangst en hulp bij het bestellen van de juiste materialen.
Hele goede begeleiding (veel dank aan…
Hele goede begeleiding (veel dank aan Tinka) - stipte levering en degelijk materiaal. Ik ben erg tevreden over X2O
snelle service
snelle service na leveringen die door transportschade onbruikbaar waren . Dikke merci
Zeer behulpzame verkoper die zeer goed…
Zeer behulpzame verkoper die zeer goed op de door mij gestelde vragen kon antwoorden.
Prima ontvangst en uitleg.
Prima ontvangst en uitleg.
Wél jammer dat jullie Sany one douchewanden verkopen maar niet de bijhorende hoekprofielen (6mm glas)
Vriendelijke groeten
Snel en zeer duidelijk
Snel en zeer duidelijk
Professioneel
Klant voelt goede verstandhouding met klantendienst
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.