Wysylajnami Recenzje

2,1

Nadaję już od jakiegoś czasu przesyłki za pośrednictwem tej strony i jestem zadowolona, w razie jakichkolwiek problemów Panie pracujące na infolinii zawsze pomagają. Co prawda zdarzyło się kilka wery... Zobacz więcej

Firma powinna nazywac sie Porażka.pl. Zamówiłem kuriera po paletę przez Wysylajnami.pl. odbiór miał być wczoraj. Kurier nie przyjechał. Zero informacji, że nie odbierze, ani od FeDex, ani od Wysylajna... Zobacz więcej

Zamknac ta firme jak najszybciej. Oszukuja klientow,zamowilem inpost przyjechal fedex tzn rzekomo przyjechal bo paczka nie odebrana i nawet nie bylo proby odebrania (jakis telefon zadzwonic czy ktos... Zobacz więcej

Słaba

Oszuści

Oszuści. Paczkę o wadze 3kg weryfikują jako taką co waży 53kg i długą na 160cm. Każą dopłacić 762.25zł Protokół z weryfikacji nie istnieje. Na szczęście mam znajomego który pracuje w UPS i sprawdzi nagranie z monitoringu jak wyglądała moja paczka. Do zobaczenia w sądzie!

17 kwietnia 2024

Podwójna opłata - brak faktury

Firma pobrała podwójną opłatę za dostarczenie palety do Dąbrowy Górniczej 2 x 165 zł, bo pomylona została jedna cyfra w kodzie pocztowym. Mimo iż wyjaśnienie zostało niezwłocznie przedstawione, a GEODIS tydzień nie dostarczało przysyłki.
Na koniec odmówili wystawienia faktury na przeadresowanie jak to nazwali. Tak że pobierają nieewidencjonowane przychody. Uważajcie.

1 marca 2024

Złodzieje i tyle!!

Złodzieje i tyle!!! Przestrzegam!
Dowiesz się nagle z faktury, że masz dopłaty...
Zawsze ważę paczki przed wysyłką, mam do tego specjalną wagę, a już drugi raz przychodzi mi DOPŁATA za przekroczenie 30kg. Nikt żadnego dokumentu z przeładowni na stan jaki przedstawiają na fakturze nie posiada. Zero jakiegokolwiek wydruku z wagi czy czegokolwiek udowadniającego sytuację. Dodzwonić się tam to jakaś droga przez mękę... nikt nie ma całego dnia, żeby siedzieć przy telefonie i słuchać muzyczki! Jak już odbierają, to nic nie wiedzą i przełączają dalej i znowu człowiek spędza godziny w poczekalni! Wstyd i złodziejstwo! Ktoś powinien zrobić porządek z takim pseudofirmami wyciągającymi pieniądze żywcem od ludzi. Co to w ogóle za proceder, że ktoś wysyła mi fakturę na dodatkowe usługi i każe płacić, a jak nie to straszy windykacją?!

8 stycznia 2024

Negatywne opinie o Wysylajznami…

Negatywne opinie o Wysylajnami (Zlapkuriera) są prawdziwe. Skorzystałam z ich usług, po tym jak wysyłali mi reklamowe maile o niskich cenach Fedex. Nadałam więc przesyłkę krajową FedEx, paczkę o wadze 1,2 kg. Kurier odebrał bez problemu. Po miesiącu otrzymuję maila o dopłacie za weryfikacje wagi. Paczka rzekomo ważyła 12 kg! Dodam że wysyłam Fedexem od kilku lat i nigdy nie zdarzyła mi sie taka sytuacja.
Poprosiłam o dokument z weryfikacji wagi jako dowód, oczywiście Wysylajnami twierdzi, że nie ma obowiązku mi takowego przedstawić, więc muszę im zrobić dopłatę, bo tak twierdzą. Żadnego dokumentu, żadnego dowodu, nic. Żadnej pomocy przy reklamacji i załatwieniu sprawy z przewoźnikiem.
Bardzo NIE POLECAM!

2 sierpnia 2023

Super serwis

Super serwis. Polecam. Stawki ok, obsługa ok, wszystko szybko przekazywane. Nie mam z nimi problemów.

6 października 2022

promocja rzekomego zadluzenia

Szanowny Kliencie,

Przypominamy, iż w związku z przesyłką nr 3177692 w serwisie Wysylajnami.pl widnieje zaległość na kwotę
2 565,00 zł.

W związku powyższym proponujemy Ci CZĘŚCIOWE UMORZENIE Twojego długu. Aby skorzystać z oferty wystarczy dokonać jednorazowej wpłaty w wysokości 500 zł do dnia 25.04.2022 r.

Dzięki temu szybko zamkniesz sprawę, zaoszczędzisz środki pieniężne, nie będziesz już więcej narażony na koszty sądowe.

Proszę o przelanie powyższej kwoty na rachunek bankowy o numerze:
72 1940 1076 3220 2814 0000 0000 w tytule wpisując numer zamówienia.

Płatności można również dokonać poprzez zalogowanie się na swoje konto i uregulowanie ujemnego salda korzystając płatności natychmiastowych.

19 kwietnia 2022

Bardzo dobry serwis

Bardzo dobry serwis. Wszystko działa jak należy. Nie mam żadnych dopłat. Pobrania też dochodzą bez żadnych problemów.

15 listopada 2021

Zawodowi naciągacze

To że to ma opinię niespełna 5, a jedyne jednogwiazdkowe komentarze są sprzed kilku dni, to jest żart. Co też świadczy w takim razie o tym kim jest Trustpilot. Wysyłajnami.pl to są zawodowi naciągacze, wyłudzający pieniądze pod pretekstem tego że paczki były zbyt duże lub zbyt ciężkie, i chcący za to rzędu 10 razy więcej niż chciałby za to przewoźnik.

16 sierpnia 2021

NIE POLECAM

Rowniez nie polecam. Po 2 tygodniach od zlecenia paczki nagle informacja o ujemnym saldzie 10zl zwiazanym z rzekoma zmiana dokonana telefonicznie lub przez email bezposrednio w dpd. Nie dokonywalem zadnych zmian ponadto kurier przyjechal po paczke dzien pozniej. wysylajnami umywa rece i wszczelo postepowanie windykacyjne (pomimo zlozonej reklamacji) z nakazem zaplaty w ciagu 3 dni. Dodatkowo nie odbieraja telefonow. Bardzo nieprofesjonalne, proceduralne podejscie bez nakierowania na bezkonfliktowe zalatwienie sprawy. Strata klienta nie ma dla nich znaczenia.

13 sierpnia 2021