Terrible experience, ordered 4 weeks before Christmas as a present for a friend,contacted several times with excuse after excuse. finally arrived 2 weeks after Christmas ! Gutted if never had friends... Zobacz więcej

To be blunt, fake shirts, ordered 5 , recieved them, xxl, your'e having a laugh, more like small mans!! The lettering on shirts, has peeled off, very decieving fitting shirts, may seem like quality... Zobacz więcej

Ordered 2 items on the same day on 19 November as a Xmas present. One turned up a week before Xmas the other never arrived. Upon emailing over several weeks I was told that it would be there just afte... Zobacz więcej

Avoid at all costs !!!! Ordered for a treat for my Grandson as I wasn’t going to see him for a while due to my cancer treatment. After 4 weeks I hadn’t received my order so I chased it. Customer servi... Zobacz więcej

1,6

Bardzo słaba

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Good quality products

Good quality products. But if you want your items to arrive for Christmas, you need to place the order well before Easter to ensure they arrive in time.

19 maja 2022

Avoid Avoid Avoid

Avoid Avoid Avoid
Items never arrived! They reply to emails once in a blue moon! Saying wait another month! No tracking information! My son is so disappointed! Absolutely fuming! S&@t Company!

22 kwietnia 2022

This company is awfull

This company is awfull. Been waiting for my shirt since Feb 14th. Keep being fobbed off in emails... When they can be botherd to send them. Never had such a poor experience....Avoid them at all costs.

12 kwietnia 2022

Avoid buying from this website

Shirt took 3 months to arrive. Cheap shirt manufactured to order in China, not official club shirts. Size is two sizes smaller than ordered. No response to emails. Very much a scam to be avoided. £22 wasted but lesson learned.

8 kwietnia 2022