ZWILLING Danmark Recenzje 117

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,6

Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig kundeservice! Aldrig køber fra dem uanset produkt kvalitet. Varer vist står på lager, 5-7 arbejdsdage leveringstid, me de sender ikke, da varen “ikke er muligt at sende øjeblikkeligt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

ADVARSEL. ADVARSEL. Havde jeg læst denne tråd af anmeldelser, før jeg købte hos Zwilling, havde jeg aldrig købt hos dem. Købte varer 10.11.21. Pengene trukket samme dag! Aldrig set varen endnu. 06.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Virkelig forfærdelig kundeservice! Min Zwilling Enfinigy Bordblender gik i stykker. Jeg indsendte billeder og video som de bad om. Den skulle så sendes ind, så de selv kunne undersøge. Farven var... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami kuchennymi
  2. Produkcja noży
  3. Sklep z nożami

Napisane przez firmę

ZWILLING - et af verdens ældste varemærker - er kendt for sin høje kvalitet indenfor knive, gryder, pander, elektriske køkkenapparater samt innovative vakuumsystem, Fresh & Save.

1,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan kun tilslutte den fuldstændig…

Jeg kan kun tilslutte den fuldstændig inkompetente og meget dårlige kundeservice ved tilbagekaldelsen af defekt el-kedel. Alt foregår langsomligt på mail. Blot et ex. først skal man via mail sende nummer ind på sin el-kedel, og får straks at vide, at det er den. Nu skal man så klippe ledning på basen over, tage billeder af kedel og base(afklippet), og sende ind, så får man endnu en mail med tak, og hvor de skriver, at de nu kan vurdere…..efter ledning er klippet!!!!!
Jeg er så uheldig, at jeg smeltede en base på mit komfur, og da jeg var glad for kedlen, købte en en ny af samme type. Men Zwilling vil kun tage én kedel retur, fordi den ene ingen base har. Så har jeg spurgt, om jeg kan vande planter med den, men nej ifølge firmaet skal jeg tage min ejendel og aflevere den på genbrugspladsen…..🤔. Dårlig service

11 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Questo sistema per il sottovuoto è del…tutto inefficientr

Questo sistema per il sottovuoto è del tutto inefficace pensate da qualche mente ubriaca, non funziona, costa tantissimo. I sacchetti durano da Natale a Santo Stefano.Neanche il peggior metodo cinese con pompa è inferiore a questo.
Non credo che dopo questo inutile ACQUISTO andrò in paradiso ne ho pronunciate di cotte e di crude. Datemi retta fate come ho fatto io compratevi con gli stessi soldi un bel apparecchio classico per il sottovuoto quelli con i sacchetti che vengono chiusi terrmicamwnte dell'apparecchio stesso e vi guadagnerete sicuramente il PARADISO. Non pensate più a questa costosissima realizzazione commerciale.

18 maja 2026

Tilbagekaldelse af elkedel

Jeg har desværre været en af de uheldige, som har haft den tilbagekaldte elkedel. Jeg har både registreret kedlen og ventet de 3 uger. Derefter har jeg sendt mails, uden held. Jeg har herefter oprettet en sag inde på hjemmesiden. Først dèr fik jeg svar fra zwilling... jeg oplevede manglende information og svar på henvendelser.

jeg er ikke blevet oplyst om, hvor mange penge jeg vil få tilbage og hvornår de kommer:(

10 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Har modtaget refundering for defekt elkedel

Jeg copy paster her en andens oplevelse, for jeg har fuldstændig den samme. Fik oplyst at jeg ville modtage refundering inden for 3 uger. De tre uger udløb i onsdags, og man kan hverken skrive til Zwilling eller Sedgwick, der står for refundering. Smart at gemme sig bag en no-reply mail og tilmed har Zwilling intet telefon nummer i Danmark. Forsøger man at trykke på link til at kontake Zwiling i mail, så står der bare "fejl."

"Jeg mangler stadig at få mine penge retur.

Elkedlen, jeg købte, blev tilbagekaldt på grund af en fejl, og jeg fulgte alle instruktioner – blandt andet at klippe ledningen over og indsende dokumentation. Jeg fik oplyst, at refunderingen ville ske inden for tre uger, men jeg har stadig ikke modtaget noget, og det har ikke været muligt at komme i kontakt med jer.

Derudover har hele forløbet virket uprofessionelt og præget af mangelfuld information omkring processen."

Jeg har efterfølgende oprettet en sag hos Zwilling.dk. De besvarede min mail den 9. maj indenfor 4 minutter.

Derefter har jeg modtaget et link, hvor jeg har kunnet indtaste bankoplysninger. Nu bliver det spændende hvornår og hvor meget, der refunderes.

I starten af uge 21 har jeg modtaget penge for den defekte elkedel. Beløbet var cirka 100 kr. lavere end ved anskaffelsen, men jeg orker ikke at gøre indsigelse. Men derfor har jeg valgt at give 4 stjerner og ikke 5 stjerner.

9 maja 2026

forløbet virket uprofessionelt

Jeg mangler stadig at få mine penge retur.

3 kwietnia 2026

Snyd og bedrageri

Tilbagekaldelse af elkedel. Har klippet ledning som i skrev. Fået at vide i ville tilbagebetale penge - der er nu gået 3 uger. Ingen måde at at få fat i jer på. Det er bedrageri

4 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

TILBAGEKALDT ENFINIGY Pro-vandkedel (1,5 l)

ENFINIGY Pro-vandkedel (1,5 l)
I skriver til mig STOP OMG med at bruge el-kedlen, da nogle er blevet skoldet og fået 2.grads forbrændinger -pga håndtaget.
Kan oplyse at kanden desuden ikke stopper kogningen af sig selv, men skal stoppes manuelt.
Jeg har skrevet til jer et utal af gange for at få kanden registreret, så den kan erstattes/tilbagebetales.
Men PLC nummeret står ikke på kanden, hvorfor i beder mig kontakte jer, så vil I være behjælpelige med nummeret - men INTET sker - jeg modtager bare et svar, fra efterhånden mange forskellige e-mail adresser - jeg skal bare skrive igen.
Desværre er I fuldstændig ligeglade med mine mails.
ALDRIG havde jeg forestillet mig så ringe opfølgning fra jeres kundeservice.
Jeg kar oplyst jer kandens navn/nummer SAMT
ordre nummer
Jeg vedhæfter fakturaen/ordre nummeret - så håber jeg i selv kan se PLC nummeret

Kanden er sort og rummer 1,5 l -
Men INTER forholder I jer til - over for et farligt produkt I selv kalder tilbage.
Jeg er dybt rystet og fraråder andre at handle hos jer.
Men kan se jeg LANGT fra er den eneste der er rystet over jeres kundeservice.

1 kwietnia 2026

Jeg købte en Fresh & Save Vakuumstang

Jeg købte en Fresh & Save Vakuumstang. Mistede gummipakningen og Zwilling prioriterer at man køber en nyt produkt frem for at fastholde kunder. Jeg køber ikke Zwilling igen. Desværre investerede jeg i deres dyre elendige system som nu er 100% ubrugeligt.

16 kwietnia 2026

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice!
Aldrig køber fra dem uanset produkt kvalitet. Varer vist står på lager, 5-7 arbejdsdage leveringstid, me de sender ikke, da varen “ikke er muligt at sende øjeblikkeligt pga for mange bestillinger “. Forsendelse dato er ukendt. Man kan ikke fortryde køb, refundering ikke er muligt kun hvis returneret efter modtagelse. Hvilken er stadig ukendt. Når man peger på webshop på lager status som misvisende de svarer at jo det er tilgængeligt bare at vi har for mange logistik udfordringer. De er en joke, dårligste betjening nogensinde.

31 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Livstidsgaranti = ingen garanti.

Købte en MIYABI 7000D kniv som har en normalpris på 1800, til 800 kr på Zwillings ejet lagersalg for 3-4 år siden, dengang de havde lager i Ballerup. Bladet er med tiden blevet bøjet så det er umuligt at lave lige snit med den. Henvendte mig til kundeservice da de har livstidsgaranti på knive... Det gælder så kun hvis man har købsbevis, hvilket man ikke fik på lagersalg. Da jeg efterfølgende spørger hvad rationalet er bag det får jeg intet svar og det er nu over en måned siden. Til gengæld kunne jeg få en "30% rabatkode på hele Zwilling shoppen", så nu kan jeg få lov selv at købe en ny Miyabi kniv til en langt højere pris end jeg har betalt for den i første omgang, og en højere pris end den er på tilbud til hos diverse forhandlere. Nej tak. Køber ikke Zwilling / Miyabi igen.

16 lutego 2026

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice. Har et - 3-4 år gammelt, Zwilling køkkenredskab hvor en sliddel står til udskiftning. Har ikke fundet den på nettet og kontaktede derfor Zwilling for at høre om denne sliddel kunne købes direkte hos dem, eller de kunne henvise til forhandler hvor jeg kunne købe den. Svaret fra Zwilling var "vi sælger ikke reservedele, men du kan indgive en garanti anmeldelse". Altså: Det rager os en papand, og held og lykke med at finde en sliddel! Det er helt sikkert absolut sikkert sidste gang jeg køber noget som helst fra Zwilling.

19 marca 2026

Virkelig forfærdelig kundeservice!

Virkelig forfærdelig kundeservice!

Farven var sølv. I mellemtiden havde jeg købt en sort Enfinigy brødrister. Og derfor spurgte jeg om jeg kunne få evt. erstatnings blender i sort, så produkterne matchede. Det kunne der slet ikke blive tale om, og siden har jeg intet hørt fra Zwilling.

10 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Elendig kunde service og fejlbehæftet…

Elendig kunde service og fejlbehæftet produkt oversigt. Deres kundeservice er nedladende og anderkender ikke at de har fejl i deres produkt beskrivelse / overskrifter. Har modtaget produkter i glas selv om ordre oversigt beskriver plastik.

25 lutego 2026

Hold jer væk

Stor skuffelse over både kvalitet og kundeservice
Jeg har købt en betydelig mængde af ZWILLINGs vakuumsystem (skåle, fade og poser), men oplevelsen har været alt andet end "frisk".
Problemer med produkterne:
• Defekte skåle: 7 af mine skåle virker nu overhovedet ikke. Nogle vil slet ikke generere vakuum, mens andre taber trykket efter ganske kort tid.
• Poserne svigter: Det samme gør sig gældende for deres vakuumposer, som desværre heller ikke holder tæt.
Umulig kundeservice:
Det mest frustrerende er dog kontakten med deres kundeservice. Det er næsten umuligt at komme igennem til dem. Når det endelig lykkes at få hul igennem, stopper de pludselig med at svare midt i forløbet. Det betyder, at man skal starte helt forfra hver gang.
Det føles som en bevidst strategi at gøre reklamationsprocessen så besværlig og uoverskuelig, at man som kunde til sidst opgiver kampen. Det er simpelthen ikke i orden for et mærke i den prisklasse.
Styr udenom, hvis du forventer holdbarhed og service.

4 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Uigennemskueligt om produkterne har…

Uigennemskueligt om produkterne har batteri. Bestiller efterfølgende batteri men der var ingen oplader. Altså er det overhovedet lovligt.
Så kan man jo sige, at man skal læse ordentligt efter; men to personer der prøver at gennemskue deres vare beskrivelser misforstår det.
Vil ikke anbefale man køber noget fra det her firma. Der findes mange andre.

23 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Umut Sakarya er reklamesøjle for dette…

Umut Sakarya er reklamesøjle for dette elendige firma. Det er er sølle af ham og bare fordi han anbefaler og reklamere for dette firma, så er det tydeligvis ikke det samme som at produktet/firmaet er til at stole på. Men han får betaling og rejser for hans ukritiske annoncer, så selvfølglig anbefaler han dem.

Umut sletter i øvrigt kommentarer på Youtube som han ikke syntes om “Før i køber produkter fra ZWILLING, så tjek lige deres ry og anmeldelser på ZWILLING / trustpilot .dk og .com

17 października 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej