Heb meerdere items besteld, 1 item is beschadigd opgestuurd. Wacht al 7 dagen op een reactie, blijft tot heden nog uit. Slechte service
Zobacz, co mówią recenzenci
Artikel is kapot gegaan. Het doosje was te klein want de staartvin van de zeepaard kerstbal is is eraf gebroken, helaas. Ik kan 'm wel lijmen, maar breekbaar spul heeft ruimte nodig met versturen, a... Zobacz więcej
Goed! Enige minpuntje dat het vermelde gratis koeltasje niet werd verrekend maar ik er vervolgens 1 betaalde en 1 gratis ontving (dus 2 dezelfde). Had liever in prijs verrekend gezien en anders zelf... Zobacz więcej
Ondanks meerdere bestellingen volkomen worden genegeerd na een verkeerde zending te hebben ontvangen. Op diverse mails wordt geeneens gereageerd. Dit is overigens één van de meest gehoorde klachte... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Online conceptstore voor originele & duurzame strandartikelen Zout bloed stroomt door je aderen. De zee en het zand zitten in je DNA. Je ademt, ruikt, hoort de zee. Het zien van de branding is puur geluk. Stralende vrijheid, iedere dag vakantie. Een gevoel dat je altijd vast wilt houden, ook als de zee even wat verder weg is. Thuis en op kantoor. Nu genieten is ook later genieten. Weg met de plastic soep. Meer plantbased. Geen troep. Neem een kijkje in de shop en laat Zoutbloed vloeien!
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer slechte ervaring
Na op social media gevraagd te hebben of een bepaald artikel nog leverbaar zou zijn werd aangegeven dat deze binnen zou komen. Het betreffende artikel via de webshop aangekocht. Tot op heden nog niks ontvangen. Op de twee verstuurde e-mails geen antwoord gehad. Ook op social media totale stilte.
Waarschijnlijk kan ik fluiten naar mijn spullen en mijn geld.
*Update: vandaag eindelijk kennisgeving van geld retour vanwege niet leverbaar artikel.
Makkelijke procedure
Makkelijke procedure, de levering volgt snel en de kwaliteit van de producten is boven verwachting.
Leuk assortiment
Leuk assortiment! Altijd handig voor een cadeautje (voor jezelf). De bestelde producten zijn snel in huis.
Snelle service top!
Ik heb iets besteld en betaald een week…
Ik heb iets besteld en betaald een week geleden heb onlangs een bericht gestuurde de vraag waar mijn bestelling blijft. Maar heb niets meer gehoord!
Leuke spullen op de site
Leuke spullen op de site, gave emaille mok besteld.... helaas kreeg ik de verkeerde toegestuurd met een hele andere afbeelding, zonder dat ik daarvan op de hoogte werd gebracht. Heb er een mail over gestuurd, maar helaas niks gehoord tot nog toe. Heb de juiste mok inmiddels maar ergens anders besteld. Jammer dat dit zo gaat!!
Uitstekende service
Het product was niet meer leverbaar, maar men belde netjes op of ik dan een vervangend product wilde ontvangen of geld terug wilde hebben.
Bestelling werd geannuleerd zonder toelichting
Het bestelde artikel lijkt niet leverbaar te zijn. Zonder enige persoonlijke berichtgeving, ontving ik per mail een annulering van mijn bestelling. Heel jammer dat de voorraad in de webshop kennelijk niet up to date is ej dat een bestelling dan plotseling geannuleerd wordt zonder enige vermelding van een reden.
Ik heb een koffie beker gekocht gemaakt…
Ik heb een koffie beker gekocht gemaakt van een rietsuiker plant die er niet alleen tof uitziet, maar waar mijn koffie ook lang in warm blijft. Super leuke website, hele goede service en het artikel was goed verpakt. Ik kom zeker nog een keer terug.
Beste medewerker
Beste medewerker, ik heb met mijn bestelling het floating lampje ontvangen maar deze doet het niet.
Ik heb al een mailtje gestuurd maar nog geen reactie gezien.
Graag zou ik een werkend lampje ontvangen. Alvast heel erg bedankt.
Groet Tama van den Berg
Helaas niet zo'n goede ervaring
Helaas niet zo'n goede ervaring. Product nooit ontvangen en ook geen antwoord op mijn mail waarom niet ontvangen.
Teleurstellend
Ik kreeg de helft van mijn bestelling en niemand reageerde op mijn emails op verzoek refund of alsnog verzenden.
Ik heb nog niets ontvangen en ook geen…
Ik heb nog niets ontvangen en ook geen signaal gekregen dat de bestelling verzonden is. Dus kan weinig zeggen over de ervaring maar het wachten duurt wel wat lang.
Slecht ik heb nog niks ontvangen
Prima verzorgd
Zonder enige vorm van excuses je geld…
Zonder enige vorm van excuses je geld terug omdat een product ineens niet leverbaar is terwijl je op dit product zit te wachten .....aparte ervaring . Zeker geen aanrader
Blijmaakspulletjes
Kinderen lagen in een deuk om de poepzandvorm en man en ik zijn heel gelukkig met onze mooie koffiemokken die we mee gaan nemen op vakantie!
Doświadczenie Trustpilot