Zorgeloosch Scheiden Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Duidelijk, eerlijk en meedenkend. Een totaalplaatje kunnen schetsen in een situatie die voelt als één grote chaos, was alles wat we nodig hadden.

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, niet professioneel en zeker niet transparant. Ben nu 2 jaar verder en nog steeds niet gescheiden door het convenant die is opgesteld door dit bedrijf. Als de een... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Marco is een aardige man. Hij legt duidelijk uit en neemt de tijd tijdens de gesprekken. De bereikbaarheid met Zorgeloosch is heel goed. Wat ik lastig vond/vind is dat alles wel in volle vaart is ve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Scheiden is al zwaar genoeg. Met de hulp van Marco (mediator) en Roy (financieel adviseur) zijn we soepel door het traject heen gelopen en was er geen moment twijfel over de haalbaarheid van onze we... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprawy rozwodowe

Napisane przez firmę

We regelen alles voor jullie. Van de mediation, tot de verdeling van jullie woning, tot zaken waarvan je zelf nog niet eens wist dat je ze moest regelen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 62% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 51

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fijn bedrijf met alles onder 1 dak!

Een fijn bedrijf met erg bereidwillige medewerkers die er in de lastige periode zijn om je te ondersteunen bij alles wat er op je af komt om te regelen.

Het geeft veel rust dat je geen punten vergeet. Vooral ook dat ze alles onder 1 dak hebben is handig hierdoor is heel snel schakelen mogelijk! Extra pluim voor Jurgen,Ramona en John die zich extra hebben ingezet om een woningaankoop te kunnen realiseren!

28 października 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Wat een lovende woorden, fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We hebben de pluim gedeeld met Jurgen, Ramona en John.

Oceniono na 5 z 5

Marco was heel erg professioneel…

Marco was heel erg professioneel en straalde rust uit. Begripvol voor de situatie en was niet partijdig. Legde alles heel goed uit, ook al snapte we het soms niet helemaal legde Marco het nogmaals uit zodat we het wel begrepen. Ook voor vragen stond Marco open en had hier altijd een professioneel antwoord op.

18 października 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Goed om te lezen dat jullie het traject op deze manier hebben ervaren, bedankt voor de mooie review!

Ieder aspect telt mee

Daar dit momenten zijn die niet voor iedereen zijn en de ene het moeielijker heeft dan de ander werd er rekening mee gehouden door Marco ,om ook een rustmoment in te lassen als het moeielijk was en begrip toonde in deze en uitleg over alles zeer duidelijk was ,dus ondanks het moeilijke aspect een zeer prettig verloop gehad

16 października 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je mooie review!

Oceniono na 1 z 5

financieel advies ver onder de maat

Ik heb een vriend die bij Zorgeloosch voor meer dan 7000 euro een pakket met mediation en financieel advies heeft gekocht. 7000 euro is natuurlijk sowieso een schande en vele anderen zijn veel goedkoper. Maar het financiële advies (4000 euro) was waardeloos. Meneer van Zorgeloosch kreeg geen hypotheek voor elkaar. Iets dat bij de eerste beste hypotheekbemiddelaar wel gelukt is. Voor 4000 euro heeft Zorgeloosch (Waardeloosch) niks gepresteerd.

29 września 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Beste Dimitri, wat vervelend dat uw vriend niet tevreden is over het traject bij Zorgeloosch. Helaas kunnen we niet herleiden om welk dossier het gaat. We gaan graag met uw vriend in gesprek over zijn ervaring, hij kan hiervoor contact met ons opnemen.

snel en adequaat

Marco onze mediator is neutraal en objectief, reageert ontzettend snel op vragen of opmerkingen. Ondanks dit een verdrietige periode is, was het met Marco fijn samenwerken en weet je waar je aan toe bent. Alles is goed uitgelegd en door zijn kalme manier en houding erg prettig. Dankjewel Marco

2 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Alles correct en netjes afgehandeld

Alles correct en netjes afgehandeld, snel, duidelijk, met daarbij de goede juiste uitleg.

Het is belangrijk dat er in een emotionele situatie iemand is die kalm en rustig blijft, helder en accuraat uitleg geeft, en empathie heeft voor de situatie, en toch concreet blijft in wat er moet gebeuren. #derrrannn

3 września 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! Je beschrijft goed de werkwijze waar wij achter staan. Fijne dag!

Goede begeleiding

Goede begeleiding door mevrouw Shabnam Gangadien, ze weet waar ze over praat en legt het ook goed uit als je het niet begrijpt

18 lipca 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor jouw review, wordt zeer gewaardeerd. Fijne dag!

Oceniono na 5 z 5

Al vanaf het kennismakingsgesprek met…

Al vanaf het kennismakingsgesprek met mediator Marco van Nus kregen wij allebei het gevoel dat er goed naar onze problemen en wensen geluisterd zou gaan worden.En dit werd dan ook bewaarheid in de vervolgafspraken.
Ook zijn wij zeer te spreken over de relatief korte tijd, ongeveer 3 maanden, waarin alle gesprekken tot en met het ondertekenen van het echtscheidingsconvenant hebben plaatsgevonden.
In die tijd vonden er ook een aantal gesprekken plaats met de financieel adviseur, Jurgen ten Brake, van Zorgeloosch. Deze verliepen ook naar tevredenheid. Al met al zijn we dan ook zeer tevreden, en kunnen we deze soms lastige periode gaan afsluiten en verder gaan met onze nieuwe toekomst.

28 czerwca 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Beste Menno, zeer bedankt voor jouw review. Erg fijn dat jullie naat tevredenheid zijn geholpen door Jurgen en Marco.

Zeer onzorgvuldig

Zeer onzorgvuldig
Niet terugbellen
Niet tot advies komen
Wel rekeningen sturen

8 czerwca 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

beste Kees, we hebben je gevraagd om meer info te delen omdat je helemaal niet voorkomt in ons systeem. Weet je zeker dat je jouw review bij het juiste bedrijf hebt geplaatst? Wij sturen namelijk nooit een rekening zonder dat we daarvoor iets geleverd hebben. We werken namelijk met pakketten en niet met 'losse' dienstverlening. Het kan dus niet zo zijn dat we zonder advies toch een rekening sturen.

Hele fijne begeleiding

Omdat scheiden al lastig zat is is het fijn als je goede begeleiding krijgt, fijne mensen

23 maja 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Super! Fijne mensen, dat horen we graag ;-)

Oceniono na 5 z 5

De ervaring die ik heb met Marco als…

De ervaring die ik heb met Marco als mediator is zeer positief. Hij is duidelijk in zijn communicatie, helder in zijn uitleg, onpartijdig, begripvol op de momenten die zwaarder waren, luistert en hoort wat je zegt en het aller belangrijkste; hij wilde net als wij alles zo opstellen dat het het beste was voor onze dochter. Deze man is een echte aanrader!

23 maja 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor jouw zeer positieve review! Fijn dat Marco jullie zo goed geholpen heeft

Hele fijne mediator gehad,

Hele fijne mediator gehad,
Behulpzaam, goed bereikbaar en duidelijk in alle zaken!

12 maja 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor het delen van je ervaring, fijn dat alles in één keer goed geregeld is!

Oceniono na 1 z 5

Alles ging verkeerd slecht advies en de…

Alles ging verkeerd slecht advies en de rekening werd niet zo als afgesproken 50/50 gedeeld en moest een partij 662 meer betalen.
Gr. J

1 marca 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Beste Jan, we hebben je gevraagd om je gegevens met ons te delen omdat het voor ons niet duidelijk is wie je bent en of je daadwerkelijk klant van ons bent. Want we krijgen vaak fake reviews, ook van concurrenten. Daarom zouden we graag eerst willen weten wie je precies bent zodat we ook kunnen vaststellen dat je 1: klant bij ons bent geweest en 2. vervolgens in contact te treden om jouw ervaring te bespreken. We hebben je daarom via Trustpilot proberen te identificeren maar we hebben geen antwoord gekregen. Laat je het ons weten? Dank! Fijne dag nog!

Update: we krijgen geen reactie op onze verzoeken voor het delen van info en gaan er dus vanuit dat je geen klant bij ons bent geweest, gezien wat we wel aan informatie hebben. Vooral vervelend voor ons.

Oceniono na 5 z 5

Er werd rustig en kundig de…

Er werd rustig en kundig de scheidingsprocedure met alles wat erbij komt kijken uit de doeken gedaan

16 kwietnia 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

super! Dank voor het delen van jouw ervaring

Intens slechte begeleiding

Intens slechte begeleiding. Er wordt totaal geen gegeven in het proces. Je verwacht er doorheen te worden geloodst maar helaas. Absoluut geen aanrader.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb gebruik gemaakt van de diensten…mediation en financieel advies

Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van Zorgloosch om te proberen het einde van mijn huwelijk en scheiding eerlijk te regelen. Ze waren zeer professioneel, ondanks dat één partij bij de scheiding erg moeilijk was. Hoe uitdagend het ook was, zij (de bemiddelaar) bleven erbij om ervoor te zorgen dat ik de hulp kreeg die ik nodig had. De financieel adviseur heeft mij ook geholpen toen er een probleem was met het overbruggingskrediet. Een scheiding is nooit gemakkelijk. Maar Zorgloosch deed in moeilijke omstandigheden zijn uiterste best om het makkelijker te maken. Bedankt

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Wow, mooie woorden Ian. Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Oceniono na 4 z 5

Marco weet waar hij het over heeft!

Het traject is duidelijk uitgestippeld en Marco heeft ons duidelijk gespiegeld wat de acties en gevolgen zijn.
Dat er nog veel zaken met pen en papier genoteerd worden is een teken dat daar in de huidige digitale wereld nog wel een verbeterstap te maken is.
Voor de rest zijn we goed bijgestaan en heeft Zorgeloosch er alles aan gedaan om op een juiste manier en met passende urgentie ons dossier te behandelen.

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Dank voor het delen van jouw ervaring Jeroen! We gaan aan de slag met de digitale pen;-)

Oceniono na 1 z 5

Kijk uit voor dit bedrijf!!

Deze mensen zijn alleen op je geld uit, geen enkele compassie, geen gevoel, tijdens ons proces gaat onze mediator gewoon op vakantie met een of andere smoes, telefonisch contact is nagenoeg onmogelijk onder het mom dat dat niet professioneel zou zijn om maar met een van de twee betrokken mensen te communiceren, een app groep met drie was onbespreekbaar, alles op hun tempo, hun snelheid, kosten die all in beloven maar die torenhoog kunnen oplopen wegens allerlei niet genoemde bedragen voor onder andere rechtbanken, financieel advies, leges, enz.
Incapabele mediator die op dag een al partij heeft getrokken,
Dit is echt een boeven bedrijf!
Ga niet met deze schurken in zee, alleen je geld willen ze hebben!!

20 stycznia 2024

Odpowiedź od Zorgeloosch Scheiden

Hoi Pascha, ik merk aan jouw review dat het je hoog zit. Sta je open om jouw ervaring te bespreken? Dan kan ik kijken waar jouw gevoel vooral in zit. Fijne dag nog!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej