købte et vægbeslag til mit fladskærms tv! Hjemmesiden var super overskuelig, bestillingen gik nemt og uden at oprette profil og meget andet irreterende. fik besked allerede dagen efter om at bestilli... Zobacz więcej
Znappi
Super hurtig levering og service til 5 stjerner. Jeg bestilte en digital udeantenne som modtager et perfekt billede, i en stue(bare monteret i stuen), som en antennemand havde dømt et umuligt... Zobacz więcej
Jeg købte Triax C-HD 207CX DVD-C boks til kabel-tv, og Triax IR øje til fjernbetjening. jeg modtog varen dagen efter, der manglede cencoren til IR øje, jeg kontaktede firmaet hvor de ville sende vare... Zobacz więcej
Jeg fik den korrekte vare til den annoncerede pris. Men jeg ville gerne have haft en mail med besked om hvornår varen forventedes leveret - og ikke bare måtte opdage det når det var sket. Leveringen... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
znappi.dk er din genvej til billige antenne- og elartikler. Vi sælger digitale modtagere, digitale antenner, kabler, stik, stikdåser og HDMI udstyr. Prisen er i bund og kvaliteten i top.
Torsted Allé 179, 8700, Horsens
- 50 51 49 55
- info@znappi.dk
- www.znappi.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
den glade kunde
at handle med znappi er en god oplevelse hurtig ekspidition ikke så meget snak varen kommer tilæ tiden
venlig hilsen den glade kunde ole
Hurtig og god service
Hjemmesiden er nem og overskuelig hvor jeg hurtigt fandt det jeg ledte efter.
Varen var leveret som lovet så ingen klager herfra!
MEGET TILFREDS
Effektiv. Varen blev afsendt samme dag, og jeg modtog den med pakkeposten næste aften efter arbejde.
Alt er i top
det er første gang jeg bestiller hos Znappi.
Alt er i top, hutig forsendelse, god produkter, alt er god & hutigt..
Middel
Bestiller man efter kl. 15.00 er der ikke dag til dag levering. Dette er ikke oplyst på hjemmesiden. Jeg bestilte varer torsdag kl. 16 og modtag dem først mandag, så grundet weekend er leveringstiden 4 dage.
Bestilte HDMI kabel som var afbilledet hvidt hvilket ville se fint ud ned af væggen mellem tv og optager, men det kabel som kom var sort. (Der er på hjemmesiden ikke oplyst farve blot afbilledet et hvidt kabel, hvorfor jeg forventede at modtage et hvidt kabel.)
Mvh. Charlotte

Odpowiedź od Znappi
super*********
Hurtige til at sende bestilte sent om eftermiddagen havde det dagen efter
Meget tilfredsstillende
Jeg bestilte fra znappi da det er billigt og hurtig levering. Dog var leveringen langsommere end annonceret på deres hjemmeside, men den kom med rimelig forsendelsestid, så jeg er meget tilfreds med dette. Varen lever op til hvad der er beskrevet på hjemmesiden.
Go znappi :)
Fantastisk noplevelse
Den Strong antenne til udendørs brug fik jeg da 2 dage efter min bestilling. Spør' du hvorfor der gik hele 2 dage. Joh det var lige den nat hvor stormen gjorde det umuligt at sende biler med post over Storebæltsbroen.
Keep up the good work
Billigt, hurtigt og problemfrit.
Det var billigt, hurtigt og problemfrit. Hvad kan jeg ønske mere?
Hurtig
Jeg købte en digitalantenne og fik den leveret dagen efter, det kalder jeg hurtig ekspertise, kan klart anbefale dem
DET KOM SOM AFTALT,MEN VIRKER IKKE
MEN NU HAR ZNAPPI KONSTATERET AT DER ER FEJL PÅ HDMI FORDELERNE, SÅ NU FÅR JEG MINE PENGE + OMKOSTNINGER RETUR. DET ER SKU BARE IORDEN. MVH JOHNNY
hurtig og præcis
God feedback og hurtig levering, nem hjemmeside.
Kan anbefales
super hurtig levering og service til 5 stjerner
Super hurtig levering og service til 5 stjerner.
område til at modtage noget digitalt signal i.
Leveringen var kun 1 dag. Og produktet suverænt!
Hans Bock, Grevinge
Hurtig og effektivt.
Nem bestillingsside og hurtig levering , kan bestemt anbefales .